Çene Geriliği ve İntihar

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Anneme 4 aydır overbite kapanış bozukluğum için dişçiye gidelim diyorum annem 30 bin 50 bin tl bayılamam az anneni düşün diyo artık hasta ve fakir annemi bile üzmeye başladım çene geriliğim yüzünden bazenleri okulda kız arkadaşımın hediye ettiği unicornlu aynama takılı kalıyorum çene geriliğime bakıp intihar düşünceleri kazanıyorum.Jutlayacağım artık çene sağlığım sikilecek tmj falan kapacam ama sikimde değil

• +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: Ashoimex, Dathomirian Zabrak, menas and 3 others
Anneme 4 aydır overbite kapanış bozukluğum için dişçiye gidelim diyorum annem 30 bin 50 bin tl bayılamam az anneni düşün diyo artık hasta ve fakir annemi bile üzmeye başladım çene geriliğim yüzünden bazenleri okulda kız arkadaşımın hediye ettiği unicornlu aynama takılı kalıyorum çene geriliğime bakıp intihar düşünceleri kazanıyorum.Jutlayacağım artık çene sağlığım sikilecek tmj falan kapacam ama sikimde değil
Reis jutla ya ben öyle yapıyorum şuana kadar farkedende olmadı. Dişçide ne yapmayı planlıyordun?

• +1
Reactions: cornerd nerd, menas and Zodiac
Sorunun dışında değil içinde

• JFL
  • Hmm...
Reactions: xlegend, TrustMeBro, mekato and 2 others
Reis jutla ya ben öyle yapıyorum şuana kadar farkedende olmadı. Dişçide ne yapmayı planlıyordun?
Overbite için uygulamalar oluyor forsus gibi onlar alt çeneyi öne alıyor onlardan yaptıracaktım

• Hmm...
  • +1
Reactions: menas and Zagro
  • +1
Reactions: Zagro
4605788 textbubble nerd

• +1
Reactions: Tornoviaa, Ashoimex, menas and 1 other person
Overbite için uygulamalar oluyor forsus gibi onlar alt çeneyi öne alıyor onlardan yaptıracaktım
Ben herbst yapmayı planlıyordum sence değer mi reis yani bu kadar para veripte 3mm overbite için.

• +1
  • Hmm...
Ben herbst yapmayı planlıyordum sence değer mi reis yani bu kadar para veripte 3mm overbite için.
Böyle dişlerin yoksa değmez knk ama varsa değer

Attachments

• IMG_5172.jpeg
    IMG_5172.jpeg
    207.3 KB · Views: 0
  • +1
Brooootal

Attachments

• IMG_5173.jpeg
    IMG_5173.jpeg
    112.1 KB · Views: 0
  • +1
alt çene için yapabileceğin fazla birşey yokki forsus herbst gibi aletlerde maxillayı geriletiyor
İçimde dışımda sorunlu
:incel:
Sana sayfalarca yazı yazıp cevap versem de dediğimi anlayamayacaksın. Zamana bırak
Forumdan gitsene sen lan forumdan ergennn ergenlerde hiç çekilmiyor amk
Böyle dişlerin yoksa değmez knk ama varsa değer
hunter gatherer diş yapısı mirin
niye bu forumdasın ozaman amınakoyduğumm siktirgit tipini sikeyim senin

• +1
  • Hmm...
Reactions: cornerd nerd, Zagro, Deleted member 130895 and 1 other person
dişçiye de ikna edemiyorsan işin zor

• +1
ergen değildir o tahminimce 20-23 yaşlarındadır zihin olarak hala ergen ama:feelstastyman:

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zagro and menas

niye bu forumdasın ozaman amınakoyduğumm siktirgit tipini sikeyim senin
Kendine hakaret etmek kendine yapabileceğin en büyük kötülük

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, Kayra139, Zodiac and 2 others
  • +1
  • So Sad
Sorunun biride bu daha ikna ettirmek lazım.
evet elinden geleni yaptıktan sonra elinde olmayan şeyleri takıntı yapmamak lazım zor biliyorum ama tek çare bu

• +1
sende cene geriligi mi varmis aq

• +1
sende cene geriligi mi varmis aq
Kanka gerçek hayatta buluştuğum hiç bir looksmaxci sen dahil bunu fark etmemiş amk lifefuel ama baya belli oluyo fotolarda

mogger kero vidinde overbite yoktu hepsi aklinda sorun disinda degil icinde

• +1
Reactions: Deleted member 130895
Kanka bende de overbite var 0.6 ama çenem geride değil + iyi chin growthum var forward

Olabilir birde yüzde oluşan sağ sol bonemass farkı düzelir mi skolyoz filan duzeltsek
bonemass farkli degildir o masseterlarindan kaynaklaniyodur tek bir tarafta cigniyosun yuksek iht. skolyozla hic alakasi yok suratin fakat posturun onemli

bonemass farkli degildir o masseterlarindan kaynaklaniyodur tek bir tarafta cigniyosun yuksek iht. skolyozla hic alakasi yok suratin fakat posturun onemli
Yok reis dediğini biliyorumda bende direk farklı bonemass

sebebi mutlaka farkli birseydir kolay kolay degismez yuz gelisimi. Ailen asimetrik mi

Sırtta baya var yüzde yok alnımda var biraz

Bonemass değildir sphenoid falan asimetrik olabilir oyuzden yüzün daha çok bi tarafa doğru yamuluyordur.

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and menas
Bonemass değildir sphenoid falan asimetrik olabilir oyuzden yüzün daha çok bi tarafa doğru yamuluyordur.
Sağ lower jaw ile sol lower jaw bonemassida farkli

Same thing...
Bizim için bitti:feelswhy:

Users who are viewing this thread

Back