ochinchin
Gold
çene kası egzersiz yapmaya sağlayan şu toplardan falan alıp kullanmış olan var mı trde jawzrsizer ve chisell yoktur muhtemelen daha googlea yazmadım buraya soruyom valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
3dk sonra yumuşacık oluyo2 tane falımı soğuk suda bekletip çiğneyecen olum ekstra bi şeye gerek yok
çam sakizi oneririm3dk sonra yumuşacık oluyo
knk ön dişle çiğnesek bi zarar görür müyüz ya sanki daha iyi çalıştırıyor gibi geliyor, ve tek seferde iki kası birden vuruyorsun tam anlamadım.çam sakizi oneririm
sadece en ön iki dişinle çiğne knkknk ön dişle çiğnesek bi zarar görür müyüz ya sanki daha iyi çalıştırıyor gibi geliyor, ve tek seferde iki kası birden vuruyorsun tam anlamadım.
mesela solla çiğneyince solu vuruyoruz ama önle çiğneyince iki taraf birden vuruyor hem chisell ve jawzrsize de önle çalışıyor deforme yapmaz dimi
knk ön dişle çiğnesek bi zarar görür müyüz ya sanki daha iyi çalıştırıyor gibi geliyor, ve tek seferde iki kası birden vuruyorsun tam anlamadım.
mesela solla çiğneyince solu vuruyoruz ama önle çiğneyince iki taraf birden vuruyor hem chisell ve jawzrsize de önle çalışıyor deforme yapmaz dimi
incisorhangi disleri kastediyon on disler derken