ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
- OP
Ben ne zeki adamım aq60 santim ya da inç çene mi olur amk? Açısı işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben ne zeki adamım aq60 santim ya da inç çene mi olur amk? Açısı işte
baba benim hangisi60 altı inward
60-75 düz
75 üstü outward
Düzgün olcmen lazım ama benim attığım fotodaki gibi
73 çıktı ne oluyorum şimdi @maarda düz müÜstte atmis
"60 altı inward
60-75 düz
75 üstü outward"
Lens bozulmasini da hesaba kat outwarddir muhtemelen73 çıktı ne oluyorum şimdi @maarda düz mü
lifefuel ama bloatedım daha azalır o düzdür galibaLens bozulmasini da hesaba kat outwarddir muhtemelen
gonial hafif gıdı varken 119-120 çıkıyo gıdı falan azalırsa 117 olur mu 115 derece çenem hunter eye gözlerim olmasını istiyorumlifefuel ama bloatedım daha azalır o düzdür galiba
Gonial açın idealin altinda muhtemelen chin short seningonial hafif gıdı varken 119-120 çıkıyo gıdı falan azalırsa 117 olur mu 115 derece çenem hunter eye gözlerim olmasını istiyorum
ama 115 dereceGonial açın idealin altinda muhtemelen chin short senin
gonial ideali 120-125 arası üstü bozuyor altıda değişiyorGonial açın idealin altinda muhtemelen chin short senin
ne öyle bakıyon amkBenim gonionlar inward demi la
Bakışımda ne var aq herkes laf atıyorne öyle bakıyon amk
Normal kanka türkiyedeki çoğunluk asya kökenli ve asyalılarda düz maxilla vardır.Düz maxillada dudakları berbat gösterir.bu forumda face reveal yapan herkes otistik gibi bakıyor ve hepsinin elliot rodger dudağı var amk
noldu la turanidNormal kanka türkiyedeki çoğunluk asya kökenli ve asyalılarda düz maxilla vardır.Düz maxillada dudakları berbat gösterir.