çenenin recessed olduğunu nerden anlıyoruz ?

pardonriki

pardonriki

Iron
çenemin ucu alt dudağımla aynı hizada gibi az çok ama tam emin olamadım. var mı bunu anlamanın net bir yöntemi ?

çenemin ucu alt dudağımla aynı hizada gibi az çok ama tam emin olamadım. var mı bunu anlamanın net bir yöntemi ?
burnundan en alta kadar düz bi cizgi cek cenen onun arkasinda kaliyosa recesseddir ama t50 göz recessed maxilladan bile daha kotu bence

• +1
Reactions: pardonriki and caglar3
burnundan en alta kadar düz bi cizgi cek cenen onun arkasinda kaliyosa recesseddir ama t50 göz recessed maxilladan bile daha kotu bence
Recessed maxillam var ve lefort 1 olacagım ama t50yi değiştirmek için kör olmayı göze alman lazım:lul:

lens çok tryhard gözüküyor onu yapacağıma gururla t50yi taşırım
t50 olsaydim tek gozumu verirdim kurtulmak icin amk bi tanidigimiz vardi kiz sub3 allah carpsin sub3 subhuman arasi ama a10u vardi o kadar kiskaniyodumki amk

• +1
Reactions: Timuri
Facial conevxitye bak, idealde 165-173 olması lazım. Ya da frankfurt plane e hizala kafanı ardından nasiondan dik çizgi indir, çene arkasında kalıyorsa gelişim zayıftır.

• +1
Reactions: pardonriki
lens çok tryhard gözüküyor onu yapacağıma gururla t50yi taşırım
millet lefort bimax genio rhino felan dusunuyo eleman tryhard diyo lens takmaya aq

• +1
Reactions: foidsforlife, ldarmaxxerr and RatioSAreTheMostImp
t50 olsaydim tek gozumu verirdim kurtulmak icin amk bi tanidigimiz vardi kiz sub3 allah carpsin sub3 subhuman arasi ama a10u vardi o kadar kiskaniyodumki amk
amk babam her türlü genetiğimi sikti T50 göz ondan (annemin D30 falan) boyu da annemden kısa 165 falan annem 170 o beni kurtardı ben de 180im ucundan. ulan hayat. neyse en azından annemin hypergamous olmadığını biliyorum.

amk babam her türlü genetiğimi sikti T50 göz ondan (annemin D30 falan) boyu da annemden kısa 165 falan annem 170 o beni kurtardı ben de 180im ucundan. ulan hayat. neyse en azından annemin hypergamous olmadığını biliyorum.
benim babamda göz rengimi mahvetti amk gözlerim sırf onun t50 gözleri yüzünden d50 falan ama annemler açık yeşil gözlü her baktıgımda kıskanıp aglıyorum beni tek limbal ring kurtariyor baska hicbiseyim yok

lensten sonra hemen diy buccal fat removal yapıyorum kolaymış galiba
aynen baya basit @EK0 da kekomax yapmak icin evde bfc yapmıstı daha yakısıklı gorunmek icin anında chad oluyorsun ama evde yap doktora felan gitme hic basit iş zaten

• JFL
Reactions: EK0
benim babamda göz rengimi mahvetti amk gözlerim sırf onun t50 gözleri yüzünden d50 falan ama annemler açık yeşil gözlü her baktıgımda kıskanıp aglıyorum beni tek limbal ring kurtariyor baska hicbiseyim yok
t50 gözde limbal ring fark eder mi sanmam

aynen baya basit @EK0 da kekomax yapmak icin evde bfc yapmıstı daha yakısıklı gorunmek icin anında chad oluyorsun ama evde yap doktora felan gitme hic basit iş zaten
ya diy buccal ya diy LL ikisinden birini yapmam lazım başka çare yok

ya sorun limbal ring degilki gözümün dış tarafı yeşil ortası sarı içi t50 direk sebebi tamamen ırk
şu postu okudum T50 için gözümü sikme garantili ameliyat dışı bir çare var mı diye ama bu adam da çok aklı selim bir abiye benzemiyor. yt kanalında bir video var mk yaşlı freak sokakta dolaşıyor ona bakan 20-30 yaşlarındaki kadınlar ondan gerçekten etkilendiği için bakıyor falan zannediyor. result olarak da 2 yılın ardından böyle paylaşmış before after diye de 1- ışıklandırmadan kaynaklı gözü daha açık gözüküyor olabilir. 2- T15 için iki yıl anasının amı kadar böyle bir şeye para bayılıp az da olsa gözümü sikme riskini almalı mıyım ?
1788124694503
1788124703001

Screenshot 20260831 001833

a10 gozün olsa da kırmızıda olsa mor da olsa heterochroma da olsa heterochroma cok yuksek bi appeal getiriyor bu arada ama soyle biseysen
Screenshot 20260831 002113

bu adamda normal goz rengi olsa bile hic bi skm degismiycekti
eye color kim law dediyse gotunu skm onun

• +1
Reactions: Timuri
şu postu okudum T50 için gözümü sikme garantili ameliyat dışı bir çare var mı diye ama bu adam da çok aklı selim bir abiye benzemiyor. yt kanalında bir video var mk yaşlı freak sokakta dolaşıyor ona bakan 20-30 yaşlarındaki kadınlar ondan gerçekten etkilendiği için bakıyor falan zannediyor. result olarak da 2 yılın ardından böyle paylaşmış before after diye de 1- ışıklandırmadan kaynaklı gözü daha açık gözüküyor olabilir. 2- T15 için iki yıl anasının amı kadar böyle bir şeye para bayılıp az da olsa gözümü sikme riskini almalı mıyım ?
View attachment 5587019View attachment 5587024
t50den kurtulmak icin herseye deger sana hayatta basarılar umarım göz ameliyatı olucak parayı bulursun

• So Sad
Reactions: pardonriki
eye color law amk mavi göz filtreli halim cl gibi gözüküyo gercek hayatta mtnyim ama
aynen mtn den cl ye eye color la git mavi lensle larpla modellige felan alırlar ozaman 😂 harmony kaldırmıyosa cl olamazsın high htn den cl belki mtn den cl diye bisey yok cl ne demek biliyormusun high htn dedigimiz adamların harmonyleri kaldırmıyor diye cl ye bile ascendleyemiyor
cope sadece sana oyle geliyor en fazla mmtn- hmtn yi max mhtn yapar cope cok unique bisey degilse

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Facial conevxitye bak, idealde 165-173 olması lazım. Ya da frankfurt plane e hizala kafanı ardından nasiondan dik çizgi indir, çene arkasında kalıyorsa gelişim zayıftır.
şimdi baktım tam denk geliyor ucu ucuna recessed olmaktan kurtuldum. sağol.

aynen mtn den cl ye eye color la git mavi lensle larpla modellige felan alırlar ozaman 😂 harmony kaldırmıyosa cl olamazsın high htn den cl belki mtn den cl diye bisey yok cl ne demek biliyormusun high htn dedigimiz adamların harmonyleri kaldırmıyor diye cl ye bile ascendleyemiyor
cope sadece sana oyle geliyor en fazla mmtn- hmtn yi max mhtn yapar cope cok unique bisey degilse
aga onu tassagına dedimde senin koydugun örnekler cok sacma aq lltn biriyle cl low chad birini koyup eye color law degil diyon
IMG 2790
IMG 2791

bu ikisi aynımı sence

tamam mtnden clye ascendlemez seni ama low chadden adamlite cikarmis 2 psl falan katkisi var bence önemli

aga onu tassagına dedimde senin koydugun örnekler cok sacma aq lltn biriyle cl low chad birini koyup eye color law degil diyon
View attachment 5587073View attachment 5587074
bu ikisi aynımı sence

tamam mtnden clye ascendlemez seni ama low chadden adamlite cikarmis 2 psl falan katkisi var bence önemli
bu eye area law mı demek simdi  adamın zaten herseyi 4 4 lük
LLTN BİRİYLE CL LOW CHAD Mİ LLTN DEDİGİN ADAM BP NİN ALLAHI MK JORDAN BARRETİN EYE AREASININ SİYAHA MORPHLANMIŞ HALİ

bu eye area law mı demek simdi  adamın zaten herseyi 4 4 lük

LLTN BİRİYLE CL LOW CHAD Mİ LLTN DEDİGİN ADAM BP NİN ALLAHI MK JORDAN BARRETİN EYE AREASININ SİYAHA MORPHLANMIŞ HALİ
4-4lük olabilir ama sence hangisi daha iyi amk

lltn ona demedim öbürüne dedim zaten karsılastırman yanlıs aynı iki kisiyi eye color kıyaslamasi yapman lazim ve sanirim lens takicam baska care yok

lltn ona demedim öbürüne dedim zaten karsılastırman yanlıs aynı iki kisiyi eye color kıyaslamasi yapman lazim ve sanirim lens takicam baska care yok
karsilastirma yapmadim jordanin eye coloru siyah olsa bile bi skm degismedigini anlattim bide lltn dedigin
Screenshot 20260831 002113

adam bu mu bunu lltn mi rateledin:think:

fark ediyomu böcük goz olduktan sonra istersen gozunun rengi allah gibi olsun

karsilastirma yapmadim jordanin eye coloru siyah olsa bile bi skm degismedigini anlattim bide lltn dedigin
View attachment 5587101
adam bu mu bunu lltn mi rateledin:think:
biraz ustten lltn dedim kusura bakma o kadar düsük degil ama burda iki farklı kisiyi eyes color olarak rateleyemezsin bunu anlatmaya calısıyorum aynı kisinin iki farklı eye coloruna bakmak daha dogru

fark ediyomu böcük goz olduktan sonra istersen gozunun rengi allah gibi olsun
göz şekli zatem hepsinden üstün ama göz rengin senin hali hazirda iyi olan gorunusune katkı saglar dimo harmonye katkı saglar coloringe bile katkısı var

T50 göz ne alaka amk kürdistanda falan mı yaşıyon ekvatora yakın ülkelerde var o dediğin

alt dudak zaten çeneye bağlı oraya niye bakıyon amk