Cerrah bulma ve süreç planlama guide yapmalı mıyım ?

D

Deleted member 307488

Rotten.com ex Content-reviewer | Manlet Chad
Forumda bu kadar çok kişinin ameliyat olmayı istemesine rağmen, ironik biçimde bu konuyla ilgili tek bir düzgün rehberin bile olmaması bana gerçekten garip geldi. Yazmalı mıyım, sizin bu konudaki düşüncelerinizi duymak isterim.

Serialsuicide

Serialsuicide

7 inch or death
Forumda bu kadar çok kişinin ameliyat olmayı istemesine rağmen, ironik biçimde bu konuyla ilgili tek bir düzgün rehberin bile olmaması bana gerçekten garip geldi. Yazmalı mıyım, sizin bu konudaki düşüncelerinizi duymak isterim.
mogeater'ın vardı hesabına nuke attı silindi:hnghn: ss alamadım

Trenmaxx1

Trenmaxx1

Work Hard Play Hard
kesinlikle yapman lazım en önemli topic bu bence hardmax sürecinde yaparsan sen yaparsın

Trenmaxx1

Trenmaxx1

Work Hard Play Hard
IMG 1472

BugraSA

BugraSA

Bronze
yap ama forumdaki neredeyse herkesin avrupa kliniklerine paraları yetmeyeceklerini hesaplayarak yap,daha tr odaklı olsa çok daha yararlı olur yoksa sadece teorik de bi guide olarak kalır
Çok doğru

Yaparsan çok makbule geçer

Trenmaxx1

Trenmaxx1

Work Hard Play Hard
olm düsündüm de ne yazcam aq
enjekte ederken damara vurmayın dikkat edin ölmeyin
Yani nasıl bi kapsam yapcam bilmiyom,her estere falan giricem mi bazıları trde bile bulunamıyoken
bence şunları kesin yazmalısın en optimal ilk kür , anabolizanlar ve neden kullanıldıkları, testo formları , ester formları , enjeksiyon yapımı , doluluk boşluk kontrolü , kan değerleri yorumlama , pct süreci , hangi amaçla hangi ürün kullanılmalı , doz ayarları vs 2dkda aklıma gelen bunlar

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
olm düsündüm de ne yazcam aq
enjekte ederken damara vurmayın dikkat edin ölmeyin
Yani nasıl bi kapsam yapcam bilmiyom,her estere falan giricem mi bazıları trde bile bulunamıyoken
Hangi ester kullanımı beginnerlar icin en iyi
İlk kür için en mantıklı test/oral kombini ve dozları
Bulk ve cut için kürler
Pct süreci nası yapılmalı
Enjeksiyon nası yapılır falan filan işte

D

Deleted member 307488

Rotten.com ex Content-reviewer | Manlet Chad
yap ama forumdaki neredeyse herkesin avrupa kliniklerine paraları yetmeyeceklerini hesaplayarak yap,daha tr odaklı olsa çok daha yararlı olur yoksa sadece teorik de bi guide olarak kalır
Subforum için değil genel için yapacağım çünkü global'de yok direkt. Fiyat aralığı diye section'lara ayıracağım zaten.

nastynas

nastynas

your average north indian shitskin
Subforum için değil genel için yapacağım çünkü global'de yok direkt. Fiyat aralığı diye section'lara ayıracağım zaten.
bence bu güzel bilgileri vatan evlatlarına sakla allahın gevurları faydalanmasın. onlar için zaten bazı şeyler kolay. bizim için daha zor. bize yardımcı ol onları siktir et

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Dying on a Surgery Table is a bliss
Ben ameliyat masası, Mediums (Zuffster)'a canı gönülden inanıyorum. Biz Türkolara doğru yolu gösterecek varlıktır. Yüce Zuffster benim gibi mahluklara ışık göstersin doğru yoldan saptırmasın. Amen.