Baban
Smilemaxx™ endorser
Tinderda olan yok. Happn diye bir uygulama var, önceden kullanan oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bot dolu bildiğim kadarıylaTinderda olan yok. Happn diye bir uygulama var, önceden kullanan oldu mu?
geldi amınakoyim o adam geldiTinderda olan yok. Happn diye bir uygulama var, önceden kullanan oldu mu?
Penci zornogeldi amınakoyim o adam geldi
tinder boş mu dünya capında aktif bir uygulama olarak biliyodum amk trsinde buda boşTinderda olan yok. Happn diye bir uygulama var, önceden kullanan oldu mu?
takedownuma karşı ne yapabilirsin ki hadi tamam beni yere aldın usta bjj taktiklerime karşı ne yapacaksınBot dolu bildiğim kadarıyla
Bjj veya takedown falan bilmem ama yatakta dövüşürsek kazanan ben olurum aşkımtakedownuma karşı ne yapabilirsin ki hadi tamam beni yere aldın usta bjj taktiklerime karşı ne yapacaksın![]()

Kız kardeş ne alakaKütüphane veya kafelere git şanslıysan kız kardeşin varsa çok kolay
onların baya kız arkadaşı oluyor ya hani baya iyi oluyor ben baya faydaısnı gördümKız kardeş ne alaka
Biraz acar misin?Kütüphane veya kafelere git şanslıysan kız kardeşin varsa çok kolay
kafe ve kütüphanelerde daha kolay oluyor işteBiraz acar misin?
Denedi sanki amkkafe ve kütüphanelerde daha kolay oluyor işte
Orada approach yedim zaten avel köylüDenedi sanki amk
Lan aptal evladı bende dokumanın dar sokaklarında approach yedim ne alakası var onunla bununOrada approach yedim zaten avel köylü
grindrTinderda olan yok. Happn diye bir uygulama var, önceden kullanan oldu mu?
Orada approach yedim zaten avel köylü
Amk hani trde kızlar sormazdıLan aptal evladı bende dokumanın dar sokaklarında approach yedim ne alakası var onunla bunun
16.5 yaşında atletle gezen kaslı emoydum aq sorsunlar bi zahmetAmk hani trde kızlar sormazdı
Ne dedi16.5 yaşında atletle gezen kaslı emoydum aq sorsunlar bi zahmet
1 kere başıma geldi zaten
biraz sapık gibi oldu ama instagramını alabilir miyimNe dedi
Gülerek dedi dimi dedikten sonra ağzını eliyle kapattı dimi dimjbiraz sapık gibi oldu ama instagramını alabilir miyim
hyr söylerken çok ciddi mizacı vardıGülerek dedi dimi dedikten sonra ağzını eliyle kapattı dimi dimj
Amk yemin ederim aynısını dedi kız ama seninki dark triad versiyonu heraldehyr söylerken çok ciddi mizacı vardı
Yarram taşağına niye yapsın kafayı yemişsinGülerek dedi dimi dedikten sonra ağzını eliyle kapattı dimi dimj
mal mısın olm ne anladın cümleden ben yaşanmış bir şeyi sordumYarram taşağına niye yapsın kafayı yemişsin
İma ettiğin şey ne?mal mısın olm ne anladın cümleden ben yaşanmış bir şeyi sordum
Basima ayni sey geldi benimkinde kiz utanmisti belki ondakinde de utanmistir da oyle yapmistir diye dusndumİma ettiğin şey ne?