NoxInfernum
A Larp a Day Keeps Reality Away.
Ya da 6"2+ HTN+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Chad senin gotunu yirtarak bile elde edemeyecegin seyleri zerre caba sarf etmeden elde edecek mentalcel olup olmaksizin.mentalcel değilsen değil
Napak öldürek mi kendimizi amk çabalıyoruz bi şekilChad senin gotunu yirtarak bile elde edemeyecegin seyleri zerre caba sarf etmeden elde edecek mentalcel olup olmaksizin.
Yok ben Chad olcam ilk dathoİntihar et o zaman ak
+ 7 inch dihYa da 6"2+ HTN+
Bu hipergamiyle asla chad olamayacaksın. O yüzden simülasyon teorisine güvenip intihar etmek en mantıklısı.Yok ben Chad olcam ilk datho
Yok ben Chad olcam ilk datho
Dihmaxleyip femboy olmak en iyisiBu hipergamiyle asla chad olamayacaksın. O yüzden simülasyon teorisine güvenip intihar etmek en mantıklısı.
annene tecavüz edip intihar etcem bro bakirliği atak bari ölmedenBu hipergamiyle asla chad olamayacaksın. O yüzden simülasyon teorisine güvenip intihar etmek en mantıklısı.
EFENDİM ABİ HTN EKSİK ABİ SORUN OLUR MU ABİ+ 7 inch dih
18 cm mi amk oç burda incel olarak larplıyo 18 cm yarrsgı var + 190EFENDİM ABİ HTN EKSİK ABİ SORUN OLUR MU ABİ
Senin hala yarrak derin var çok konuşma yarram ne kadar büyük olsa ne yazar zevki sen tadacan18 cm mi amk oç burda incel olarak larplıyo 18 cm yarrsgı var + 190
Benim için degil beyaz kadınların a noktasi yani orgazm/derin boşalma noktasına ulaşmak için beyaz kadınların 15 + cm siyahi kadınların 18 + cm siyahi kadınları sikip derin boşaltamıcaksam ne anlamı varBide senin hala yarrak derin var çok konuşma yarram ne kadar büyük olsa ne yazar zevki sen tadacan
Sik kendi keyfine bak karın mi olacaklar sanki usta yapacak bir şey yokBenim için degil beyaz kadınların a noktasi yani orgazm/derin boşalma noktasına ulaşmak için beyaz kadınların 15 + cm siyahi kadınların 18 + cm siyahi kadınları sikip derin boşaltamıcaksam ne anlamı var
Karım olmıcaklarda böyle inlete inlete sike sike boşaltamıcaksam kötü ya zaten evlilikle alakası yok evli erkeklerin %70 i karılarıno orgazıma sokup sike sike boşaltamıyolarSik kendi keyfine bak karın mi olacaklar sanki usta yapacak bir şey yok
Evet onu ilk duyduğumda şaşırmıştım kadınlar sadece çocuk istedikleri için sikişiyorlar zevk eğlence 0 aqKarım olmıcaklarda böyle inlete inlete sike sike boşaltamıcaksam kötü ya zaten evlilikle alakası yok evli erkeklerin %70 i karılarıno orgazıma sokup sike sike boşaltamıyolar
6*3 chad olduğumuz evren ...Ya da 6"2+ HTN+
Öyle bisey mi vardı aq sanırım benim icin bittiBenim için degil beyaz kadınların a noktasi yani orgazm/derin boşalma noktasına ulaşmak için beyaz kadınların 15 + cm siyahi kadınların 18 + cm siyahi kadınları sikip derin boşaltamıcaksam ne anlamı var
A noktası ve g noktası farklı a noktasında tam orgazm yaşatablrsn ama g noktasında tam yaşatamasn hatta çogu zaman sikine boşaltamazsın o yüzden elinle clitorlisi ovalayıp boşaltıyo çogu erkekÖyle bisey mi vardı aq sanırım benim icin bitti
Hem sen zaten tam femboysun dickmaxleyip östrogen basman lazım bakireligini ben alcaksam 3 aylık östroginini öderimÖyle bisey mi vardı aq sanırım benim icin bitti
A noktası ve g noktası farklı a noktasında tam orgazm yaşatablrsn ama g noktasında tam yaşatamasn hatta çogu zaman sikine boşaltamazsın o yüzden elinle clitorlisi ovalayıp boşaltıyo çogu erkek
çokta mühim değil. en iyi halimle önden lmtn yandan recessed sub 5 olan biri olarak red yemek ve ortamda tipten vurulmak hariç eksi yaşamadım. belki çirkin olsam da normal gözüktüğümdendir. zaten normal dostlarım kalitelidir insan yanında kötü olsa bile kötü yanımdan bahsetmez yüceltirler sağ olsunlar. müsait dostum olmadığında şoktan hindistancevizli karmen ve 1.5l gümüş su alıp yeşilliğin bol olduğu bir yere gider hava alırım çok keyiflenirim.Ya da 6"2+ HTN+
sana yemin ederim ki dışarıdaki mutlu insanların %90ı bunların yarısına bile sahip değilchad ya da uzun olmadığın değil;
anne ve baba tarafından en az 2 kuşak iyi üniversiteden iyi bölümden mezun eğitimli aileden gelmediğin,
eğitimli aileden geldiğin için en azından hayata zihinsel sermaye ile başlamadığın,
büyüme çağlarını stressiz bir şekilde en iyi özel okullarda senin sosyokültürel seviyende insanlarla geçirmediğin,
eğitim hayatı bitince en kötü babanın işinde yalandan devam ettiremediğin,
safety net'in olduğu için aile sermayesiyle iş kurup batırsan birşey olmayacağını bilemediğin,
hiçbir bok yapmasan bile en azından aile'den kalan yatırım ve mirasla bir şekilde geçinip gideceğini bilemediğin,
asıl bunların olmadığı hayatın her günü cehennem. tipsiz ve kısa olmak nedir ki amk
yemin edemen canım insanın mutlu olduğunu anlamak neredeyse imkansızdır birsana yemin ederim ki dışarıdaki mutlu insanların %90ı bunların yarısına bile sahip değil
çoğrafya ve aile cok önemli buna katılıyorum ama yine de işin büyük oranda sizde bittiğini unutuyorsunuz
Doğru dedin valla diyecek sözüm yokyemin edemen canım insanın mutlu olduğunu anlamak neredeyse imkansızdır bir
adamın yazdığı kriterlerdeki adamı sen hayatında nasıl görcen tanıcan yarram iki
Yav amg neredeyse hepsi bende var yine mentalcel'iz dogustan kafadan nerflenmisim yapcak bisi yokchad ya da uzun olmadığın değil;
anne ve baba tarafından en az 2 kuşak iyi üniversiteden iyi bölümden mezun eğitimli aileden gelmediğin,
eğitimli aileden geldiğin için en azından hayata zihinsel sermaye ile başlamadığın,
büyüme çağlarını stressiz bir şekilde en iyi özel okullarda senin sosyokültürel seviyende insanlarla geçirmediğin,
eğitim hayatı bitince en kötü babanın işinde yalandan devam ettiremediğin,
safety net'in olduğu için aile sermayesiyle iş kurup batırsan birşey olmayacağını bilemediğin,
hiçbir bok yapmasan bile en azından aile'den kalan yatırım ve mirasla bir şekilde geçinip gideceğini bilemediğin,
asıl bunların olmadığı hayatın her günü cehennem. tipsiz ve kısa olmak nedir ki amk