Chad olmadigin her gun bir cehennem

NoxInfernum

NoxInfernum

A Larp a Day Keeps Reality Away.
Ya da 6"2+ HTN+

• +1
Reactions: Thrill, hardmaxxx, Fridx and 4 others
mentalcel değilsen değil

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Kayra139 and NoxInfernum
mentalcel değilsen değil
Chad senin gotunu yirtarak bile elde edemeyecegin seyleri zerre caba sarf etmeden elde edecek mentalcel olup olmaksizin.

• +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: Thrill, yigittsaint, tekeng and 5 others
Chad senin gotunu yirtarak bile elde edemeyecegin seyleri zerre caba sarf etmeden elde edecek mentalcel olup olmaksizin.
Napak öldürek mi kendimizi amk çabalıyoruz bi şekil

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Thrill, Kayra139, nastynas and 9 others
İntihar et o zaman ak

• JFL
  • +1
Reactions: ochinchin, Kayra139, hardmaxxx and 4 others
Yok ben Chad olcam ilk datho
Bu hipergamiyle asla chad olamayacaksın. O yüzden simülasyon teorisine güvenip intihar etmek en mantıklısı.

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Kayra139, Gordon Freeman and 1 other person
Bu hipergamiyle asla chad olamayacaksın. O yüzden simülasyon teorisine güvenip intihar etmek en mantıklısı.
annene tecavüz edip intihar etcem bro bakirliği atak bari ölmeden

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, IlI, hardmaxxx and 5 others
EFENDİM ABİ HTN EKSİK ABİ SORUN OLUR MU ABİ
18 cm mi amk oç burda incel olarak larplıyo 18 cm yarrsgı var + 190

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and NoxInfernum
18 cm mi amk oç burda incel olarak larplıyo 18 cm yarrsgı var + 190
Senin hala yarrak derin var çok konuşma yarram ne kadar büyük olsa ne yazar zevki sen tadacan

Last edited:
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, tekeng and 2 others
Bide senin hala yarrak derin var çok konuşma yarram ne kadar büyük olsa ne yazar zevki sen tadacan
Benim için degil beyaz kadınların a noktasi yani orgazm/derin boşalma noktasına ulaşmak için beyaz kadınların 15 + cm siyahi kadınların 18 + cm siyahi kadınları sikip derin boşaltamıcaksam ne anlamı var

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
Benim için degil beyaz kadınların a noktasi yani orgazm/derin boşalma noktasına ulaşmak için beyaz kadınların 15 + cm siyahi kadınların 18 + cm siyahi kadınları sikip derin boşaltamıcaksam ne anlamı var
Sik kendi keyfine bak karın mi olacaklar sanki usta yapacak bir şey yok

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, NoxInfernum and 1 other person
Sik kendi keyfine bak karın mi olacaklar sanki usta yapacak bir şey yok
Karım olmıcaklarda böyle inlete inlete sike sike boşaltamıcaksam kötü ya zaten evlilikle alakası yok evli erkeklerin %70 i karılarıno orgazıma sokup sike sike boşaltamıyolar

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, İNTİKAM VAKTİ and 2 others
Karım olmıcaklarda böyle inlete inlete sike sike boşaltamıcaksam kötü ya zaten evlilikle alakası yok evli erkeklerin %70 i karılarıno orgazıma sokup sike sike boşaltamıyolar
Evet onu ilk duyduğumda şaşırmıştım kadınlar sadece çocuk istedikleri için sikişiyorlar zevk eğlence 0 aq

Kısa kız al onu sik boşver onun orgazma ulaşma yeri daha kısa yolludur

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, NoxInfernum and 2 others
Öyle bisey mi vardı aq sanırım benim icin bitti

• +1
  • So Sad
A noktası ve g noktası farklı a noktasında tam orgazm yaşatablrsn ama g noktasında tam yaşatamasn hatta çogu zaman sikine boşaltamazsın o yüzden elinle clitorlisi ovalayıp boşaltıyo çogu erkek

• +1
Hem sen zaten tam femboysun dickmaxleyip östrogen basman lazım bakireligini ben alcaksam 3 aylık östroginini öderim:)

• JFL
A noktası ve g noktası farklı a noktasında tam orgazm yaşatablrsn ama g noktasında tam yaşatamasn hatta çogu zaman sikine boşaltamazsın o yüzden elinle clitorlisi ovalayıp boşaltıyo çogu erkek
Taking Notes GIF by One Chicago

• JFL
Ya da 6"2+ HTN+
çokta mühim değil. en iyi halimle önden lmtn yandan recessed sub 5 olan biri olarak red yemek ve ortamda tipten vurulmak hariç eksi yaşamadım. belki çirkin olsam da normal gözüktüğümdendir. zaten normal dostlarım kalitelidir insan yanında kötü olsa bile kötü yanımdan bahsetmez yüceltirler sağ olsunlar. müsait dostum olmadığında şoktan hindistancevizli karmen ve 1.5l gümüş su alıp yeşilliğin bol olduğu bir yere gider hava alırım çok keyiflenirim.
ama olumsuz olarak bazen gerçekten küçük hissediyorum yüzüm sakal hariç çocuksu ve gelişmemiş duruyor(aşağı büyüdüğünden) ve boyum da kısa olduğumdan 16 yaşında gibi hissediyorum kendime güvenim azalıyor ama geçiyor ve sonra keyfime bakmaya devam ediyorum

• +1
Reactions: Thrill
chad ya da uzun olmadığın değil;

anne ve baba tarafından en az 2 kuşak iyi üniversiteden iyi bölümden mezun eğitimli aileden gelmediğin,

eğitimli aileden geldiğin için en azından hayata zihinsel sermaye ile başlamadığın,

büyüme çağlarını stressiz bir şekilde en iyi özel okullarda senin sosyokültürel seviyende insanlarla geçirmediğin,

eğitim hayatı bitince en kötü babanın işinde yalandan devam ettiremediğin,

safety net'in olduğu için aile sermayesiyle iş kurup batırsan birşey olmayacağını bilemediğin,

hiçbir bok yapmasan bile en azından aile'den kalan yatırım ve mirasla bir şekilde geçinip gideceğini bilemediğin,

asıl bunların olmadığı hayatın her günü cehennem. tipsiz ve kısa olmak nedir ki amk

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Fridx, wetwipes, Thrill and 5 others

anne ve baba tarafından en az 2 kuşak iyi üniversiteden iyi bölümden mezun eğitimli aileden gelmediğin,

eğitimli aileden geldiğin için en azından hayata zihinsel sermaye ile başlamadığın,

büyüme çağlarını stressiz bir şekilde en iyi özel okullarda senin sosyokültürel seviyende insanlarla geçirmediğin,

safety net'in olduğu için aile sermayesiyle iş kurup batırsan birşey olmayacağını bilemediğin,

hiçbir bok yapmasan bile en azından aile'den kalan yatırım ve mirasla bir şekilde geçinip gideceğini bilemediğin,

asıl bunların olmadığı hayatın her günü cehennem. tipsiz ve kısa olmak nedir ki amk
sana yemin ederim ki dışarıdaki mutlu insanların %90ı bunların yarısına bile sahip değil

çoğrafya ve aile cok önemli buna katılıyorum ama yine de işin büyük oranda sizde bittiğini unutuyorsunuz

• +1
Reactions: dizzy133yedi, Thrill, Serialsuicide and 4 others
sana yemin ederim ki dışarıdaki mutlu insanların %90ı bunların yarısına bile sahip değil

çoğrafya ve aile cok önemli buna katılıyorum ama yine de işin büyük oranda sizde bittiğini unutuyorsunuz
yemin edemen canım insanın mutlu olduğunu anlamak neredeyse imkansızdır bir
adamın yazdığı kriterlerdeki adamı sen hayatında nasıl görcen tanıcan yarram iki

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Fridx, Thrill, Gordon Freeman and 2 others
yemin edemen canım insanın mutlu olduğunu anlamak neredeyse imkansızdır bir
adamın yazdığı kriterlerdeki adamı sen hayatında nasıl görcen tanıcan yarram iki
Doğru dedin valla diyecek sözüm yok

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
neyse res doğru söylüyo olayın büyük kısmı psikolojinde ve genel beyin yapında bitiyo ama pek cok faktöre bağlı bisey siz sadece bu faktörü olumlu etkileyen seyleri (statü,görünüş aile vs.) yazıp bunlara bağlı diyonuzda asıl genele bakman lazım sonucta bunların ne kadar etkilediği ve neyin etkilediği senin genetik + kücük yaslarındaki gelisime bağlı oluyor

• +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and NoxInfernum

Yav amg neredeyse hepsi bende var yine mentalcel'iz dogustan kafadan nerflenmisim yapcak bisi yok:lul:

• +1
Reactions: Thrill