NoxInfernum
A Larp a Day Keeps Reality Away. | Proud Jew ✡︎
BAŞLIK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Topkra NIYE JFL ATTIN OLMAYACAJ MIYIM
ADAMIN YÜZÜ DIŞI AYNI BEN AMA CHAD OLMAYACAĞIM GERÇEĞINI DEĞIŞTIRMIYOR.
Copelamiyorum çok az kaldı chad olmama sadece bodyfat ve biraz fraud kaldı o kadarYine ne copeluyon bra sen ya
Amk senin galerinde tum durumlara uygun foto mu var tum attiklarin posta cuk oturuyo
The rich get richerBAŞLIK
@maardaCopelamiyorum çok az kaldı chad olmama sadece bodyfat ve biraz fraud kaldı o kadar
Maardanin yarragi üzerinden in knk@maarda
![]()
Evet çünkü sizin gibi high inhib değilim aklımdaki planları gerceklestiriyorumBaranpsl 7. Kişilik: chad
2 ayda frauded htnden lowchade ascend
Neymis aklindaki plan kralMaardanin yarragi üzerinden in knk
Evet çünkü sizin gibi high inhib değilim aklımdaki planları gerceklestiriyorum
Bir de şu an LCLyim bi üç dört ayım daha var LChad ya da HCL olmaya realistik olursam.
Şu an tek yapmam gereken kilo vermek ve fraud.Neymis aklindaki plan kral
%27 fazla değil mi reis yanlış mı ölçtün acaba ben hayatımın en kilolu döneminde bile en fazla %20 gördüm ve bayağı bloateddım o dönemŞu an tek yapmam gereken kilo vermek ve fraud.
Anlık istatistiğim:
%27 bodyfat
Harmony 8.5 | Dimorphism 7 | Angularity 6.5 | Miscularity 8
%13-14 bandına düştüğümde zaten kemik yapım baya iyi olduğundan dolayı angularity +1-1.5 dimo da 1 artınca HCL-LChad oluyorum.
Şu an LCL'yim, HHTN altı rate almadim.
182-183 85 kilo kas mas yok cnm öyle düşün%27 fazla değil mi reis yanlış mı ölçtün acaba ben hayatımın en kilolu döneminde bile en fazla %20 gördüm ve bayağı bloateddım o dönem
dediğin gibiyse normal eğer %25 bandında bu kadar iyi rate alıyorsan 14-15te harbi kıvama gelirsin başarılar182-183 85 kilo kas mas yok cnm öyle düşün
%24-27 bandında olduğumdan eminim
%27 bf l cl baya realistik knk kim rateledi richard ramirez ppli tiktokcel miŞu an tek yapmam gereken kilo vermek ve fraud.
Anlık istatistiğim:
%27 bodyfat
Harmony 8.5 | Dimorphism 7 | Angularity 6.5 | Miscularity 8
%13-14 bandına düştüğümde zaten kemik yapım baya iyi olduğundan dolayı angularity +1-1.5 dimo da 1 artınca HCL-LChad oluyorum.
Şu an LCL'yim, HHTN altı rate almadim.
Valla kanka inan ya da inanma bu forumda baya iyi rateledigini düşündüğüm kişiler de beni rateledi ve onlar da aynı şekilde düşünüyor.%27 bf l cl baya realistik knk kim rateledi richard ramirez ppli tiktokcel mi
NoBAŞLIK
Niye beni doxladin simdi
Marhaba blah blahBAŞLIK
182-183 85 kilo kas mas yok cnm öyle düşün
%24-27 bandında olduğumdan eminim