CHALOM HAKKINDA

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Forumdaki en buyuk frauddir yanlis bilgiler yayar ve gelismemis kafatasini saciyla saklar @xlegend gibi genclerimiz varken bu forumda boyle bireylerin ban yemesi ve daha fazla looksmin bilgi yayamamasi hepimizin gelisim ve looksmax surecine elbet buyuk katkida bulunacaktir.

• +1
  • Love it
Reactions: Eminchadwanabe, Ashoimex, Aviator and 5 others
chalom gibi antiascendlerin burda olmasına gerek yok

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: sladekilic, xlegend, Zagro and 1 other person
@menas yazdıgım her boka tepki vermeye baslamıssın

• Hmm...
Reactions: menas
170 anatolid gençlere çiğ et çiğ yumurta yiyerek yuzunu daha keskin boyu daha uzun olcagını soylemesi çok tehlikelir ve ibneliktir. Adamın fraudsuz yayınlarda halini goruyoruz ergenlik geçirmiş elmacık kemikleri buyumuş her şey genetik olmasını yerine ciğ su bu ye diyor :feelsohgod:

• +1
Reactions: Ashoimex and TrustMeBro
170 anatolid gençlere çiğ et çiğ yumurta yiyerek yuzunu daha keskin boyu daha uzun olcagını soylemesi çok tehlikelir ve ibneliktir. Adamın fraudsuz yayınlarda halini goruyoruz ergenlik geçirmiş elmacık kemikleri buyumuş her şey genetik olmasını yerine ciğ su bu ye diyor :feelsohgod:
Ayni zamanda filter, angle fraud ve recessed

• +1
Reactions: menas and Aviator
170 anatolid gençlere çiğ et çiğ yumurta yiyerek yuzunu daha keskin boyu daha uzun olcagını soylemesi çok tehlikelir ve ibneliktir. Adamın fraudsuz yayınlarda halini goruyoruz ergenlik geçirmiş elmacık kemikleri buyumuş her şey genetik olmasını yerine ciğ su bu ye diyor
çiğ et sut olayi çok daşşak geçilesi bi mevzu ama onun olayi geniş çene bence knk benimde zygolar buyuk ama onunki gibi durmuyor
kitlenin herşeyin genetik yatkınlıktan kbaret olduğunu bilmeleri lazım herifler hala guashayla kemik şekilleniyor sanıyorlar

• +1
Reactions: Aviator
Ayni zamanda filter, angle fraud ve recessed
kanka şimdi eğri oturup doğru konuşalım hollow cheek dediğimiz şey golgelendirmeden ibaret onun icin illaki açı ve ışık fraudu yapacak yoksa belli olmaz zaten bide herif recessedse nolmuş amk fixlemeye çalişsin forumu siktiniz ha boyle boyle insanlar looksmin yapiyor sizin yuzunuzden
biraz umut pompalayın

• +1
Reactions: Kayra139
kanka şimdi eğri oturup doğru konuşalım hollow cheek dediğimiz şey golgelendirmeden ibaret onun icin illaki açı ve ışık fraudu yapacak yoksa belli olmaz zaten bide herif recessedse nolmuş amk fixlemeye çalişsin forumu siktiniz ha boyle boyle insanlar looksmin yapiyor sizin yuzunuzden
biraz umut pompalayın
Yeterince leansen sokakta yururken bile belirgin olur hollow cheeks isiga gerek kalmadan cunku zygolarin forward projectioni golge dusuruyor uzerine. Olay aci ve isik fraudu degil sadece otizmli filtreler kullanmasi, cig suttede bir sorun yoktur cig et yemek sacmadir. Sut pastorize edilginde bazi enzymlerin yok oldugu gercegi dogrudur fakat etteki onemli enzymler pistikten sonra kalir sadece yapilari degisir

• +1
Reactions: Deleted member 100697
Yeterince leansen sokakta yururken bile belirgin olur hollow cheeks isiga gerek kalmadan cunku zygolarin forward projectioni golge dusuruyor uzerine. Olay aci ve isik fraudu degil sadece otizmli filtreler kullanmasi, cig suttede bir sorun yoktur cig et yemek sacmadir. Sut pastorize edilginde bazi enzymlerin yok oldugu gercegi dogrudur fakat etteki onemli enzymler pistikten sonra kalir sadece yapilari degisir
knk disarda yururken guneş tependen vuruyor zaten işiklandirma guzel oluyor evin icindeyken durum farkli loş işik
cig sut arada bende iciyomda çiğ et yiyenler tiktok edit izleyip gaza gelenler ve surekliliği olmayanlardir hele o chalomun raw meat videosu neydi amk goril faruk tekleme videosu gibi çok komikti adamlar debloat oluyor veya geç ergenlik yaşıyorlar sonra bunu gorenler method soruyor adamlarda ozel birşey yapmamişki tiktokta gorduğu teorileri sanki ascend suresince uygulamiş ve ascendlemiş gibi paylaşiyor

• +1
Reactions: Zodiac
knk disarda yururken guneş tependen vuruyor zaten işiklandirma guzel oluyor evin icindeyken durum farkli loş işik
cig sut arada bende iciyomda çiğ et yiyenler tiktok edit izleyip gaza gelenler ve surekliliği olmayanlardir hele o chalomun raw meat videosu neydi amk goril faruk tekleme videosu gibi çok komikti adamlar debloat oluyor veya geç ergenlik yaşıyorlar sonra bunu gorenler method soruyor adamlarda ozel birşey yapmamişki tiktokta gorduğu teorileri sanki ascend suresince uygulamiş ve ascendlemiş gibi paylaşiyor
Bilmiyorum o vidleri zaten tiktok kullanmiyorum maksat millete satasnak icin arttim postu zerre sikimde degil ne bok yedigi

Bilmiyorum o vidleri zaten tiktok kullanmiyorum maksat millete satasnak icin arttim postu zerre sikimde degil ne bok yedigi
sataşmayin olm millete dostluk kardeşlik içinde yaşayalım
Images 19

• +1
Reactions: Zodiac, Kayra139, GatoradeTRZ8 and 1 other person
sponsoru yok bir şey yok boş beleşe bp yayıyor oç

• +1
Reactions: TrustMeBro
butun subu mogluyo

Çiğ et mandible gelişimi için iyi

• JFL
Reactions: Aviator, Deleted member 100697, Deleted member 131429 and 4 others
Çiğ et mandible gelişimi için iyi
Maarda orospusu jfl atmis onu aldirma ama bir daha boyle engelli looksmin birsey yazarsan seni fazla tutmazlar

• JFL
  • +1
Reactions: Aviator, Deleted member 100697, Ashoimex and 2 others
Tipi iyi de çok iyi değil amk tam psl autist

• +1
Reactions: Aviator
IMG 20250305 122011
engelli herhalde

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, Aviator, TrustMeBro and 1 other person
Saar thumpulling ve bonesmashinle elmacık kemiklerine armut gibi yap teşşekürler saar 5 dakikalık basıncala kemikleri oynatıyorum plastik cerrahta bu güç yok :forcedsmile:

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and Ashoimex
Saar thumpulling ve bonesmashinle elmacık kemiklerine armut gibi yap teşşekürler saar 5 dakikalık basıncala kemikleri oynatıyorum plastik cerrahta bu güç yok :forcedsmile:
abi kaç dk vuruyum zygolara:aheago::pepefrown:

• JFL
Reactions: Zodiac and Aviator
Forumdaki en buyuk frauddir yanlis bilgiler yayar ve gelismemis kafatasini saciyla saklar @xlegend gibi genclerimiz varken bu forumda boyle bireylerin ban yemesi ve daha fazla looksmin bilgi yayamamasi hepimizin gelisim ve looksmax surecine elbet buyuk katkida bulunacaktir.
tamam kardeşim fraudum güzel iyi ee bu threadi niye actin aq

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and Zodiac
  • +1
Reactions: Zodiac
Maarda orospusu jfl atmis onu aldirma ama bir daha boyle engelli looksmin birsey yazarsan seni fazla tutmazlar
maarda neye jfl atıyosa onu ciddiye alıp okuyorum muhtemelen forumu tiktoktan gören herhangi bi kullanıcı maardadan daha fazla bilgiye sahiptir zira 3k postları yok amına kodumun sitesinde :lul: çiğ ette normal etin biraz daha vitaminli hali amk onun yerine pişmiş eti daha fazla ye

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and TrustMeBro