Chalom hakkinda

Chalomyy

Chalomyy

Banned
kanka fraudlama yeter ya tiktok acmissin niye video cekiyon saçınla KEMİKSİZ KAFANİ SAKLAYIP KEMİK YAPİYON 💀🤣😂😂😂😂 UZUN SAÇIN VAR DİYE PSL GOD OLDU BASİMİZA CHALOM NAPİYON KANKA YA ANTİASCENDSİN ZATEN kanka yeter ya TİKTOK CEKME ARTİK YA İŞİN VAR ZATEN GİT ÇALIŞ AQQQ

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139 and TrustMeBro
sus kanka

• +1
Reactions: maarda, TrustMeBro, Zodiac and 1 other person
IMG 20250305 122011
bonelessim ama sametin gösterdiği yüz egzersizleri yapsam hallow checks görünür demi kanka omuzlarım dar maxillam recessed ama samet gibi çiğ et yesem frame iki katına çıkar demi kanka tiktok cybershot efektini kaldırmış kanka off ya napacaz şimdi kanka bu arada kendimiz alıp kesiyoruz ineği bro senden daha temiz kanka

• +1
Reactions: Kayra139, Deleted member 107180 and TrustMeBro
kanka fraudlama yeter ya tiktok acmissin niye video cekiyon saçınla KEMİKSİZ KAFANİ SAKLAYIP KEMİK YAPİYON 💀🤣😂😂😂😂 UZUN SAÇIN VAR DİYE PSL GOD OLDU BASİMİZA CHALOM NAPİYON KANKA YA ANTİASCENDSİN ZATEN kanka yeter ya TİKTOK CEKME ARTİK YA İŞİN VAR ZATEN GİT ÇALIŞ AQQQ
Cekici al pat pat bro

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 107180, Zagro, menas and 1 other person
View attachment 3554567
bonelessim ama sametin gösterdiği yüz egzersizleri yapsam hallow checks görünür demi kanka omuzlarım dar maxillam recessed ama samet gibi çiğ et yesem frame iki katına çıkar demi kanka tiktok cybershot efektini kaldırmış kanka off ya napacaz şimdi kanka bu arada kendimiz alıp kesiyoruz ineği bro senden daha
sanirim kanka ya çiğ et bas sen özellikle tavuk ye gelismelerden haber et chalom gatekeep knk ya

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and Zodiac
sanirim kanka ya çiğ et bas sen özellikle tavuk ye gelismelerden haber et chalom gatekeep knk ya
gatekeepsin olum ama keepleyebileceğin bi gate yok %97 genetik bu işler ama sen tiktok veletlerine yanlış bilgi vermeye devam et. kendini rezil ediyorsun aferin devam böyle :feelsokman:

Last edited:
  • +1
Reactions: Kayra139 and TrustMeBro
gatekeepsin olum ama gateleyebileceğin bi keep yok %97 genetik bu işler ama sen tiktok veletlerine yanlış bilgi vermeye devam et. kendini rezil ediyorsun aferin devam böyle :feelsokman:
97 yi sen mi belirledin knk :D

• +1
Reactions: Kayra139
siktir git amına kodumun hattabı kimse seni sevmiyor

• Hmm...
Reactions: menas
gatekeepsin olum ama gateleyebileceğin bi keep yok %97 genetik bu işler ama sen tiktok veletlerine yanlış bilgi vermeye devam et. kendini rezil ediyorsun aferin devam böyle :feelsokman:
gateleyebilecegim bir keep yok çok özür dilerim aga ama gateyi keepleyemezsin zaten Türkçe ve İngilizce benzer şeyler değil low iq olduğun için affettim seni tartışmaya gerek yok ♥️

gateleyebilecegim bir keep yok çok özür dilerim aga ama gateyi keepleyemezsin zaten Türkçe ve İngilizce benzer şeyler değil low iq olduğun için affettim seni tartışmaya gerek yok ♥️
karıştırmışım hızlı yazarken sen çok takılma detaylara. ulan o videonu izlerken cringeden yerin dibine girdim amk hiç mi sorgulamadın ben ne yapıyorum diye

• +1
karıştırmışım hızlı yazarken sen çok takılma detaylara. ulan o videonu izlerken cringeden yerin dibine girdim amk hiç mi sorgulamadın ben ne yapıyorum diye
kanka bana mi diyorsun su ahraz videolar ceken tiplere bakiyorum 100k oluyorlar aq oyuzden girdim ciddili bisey degil aq ama nvm begeniliyor iyi ilerliyor amacima ulasiyom

kanka bana mi diyorsun su ahraz videolar ceken tiplere bakiyorum 100k oluyorlar aq oyuzden girdim ciddili bisey degil aq ama nvm begeniliyor iyi ilerliyor amacima ulasiyom
amacın ne

• +1
aslinda sadece sikimin keyfi amacim bile yok aq düşününce bi ara sıkılır kapatırım ama bilmiyorum duruma göre
tamam tiktoktaki veletleri buradan uzak tut gözünü seveyim

tamam tiktoktaki veletleri buradan uzak tut gözünü seveyim
lan oğlum ben sade gymcel tayfayi bitiriyorum malmiyim çoluğu çocuğu buraya çekeyim

• +1
Reactions: Zodiac
lan oğlum ben sade gymcel tayfayi bitiriyorum malmiyim çoluğu çocuğu buraya çekeyim
Gym yapıp yapmamak beni chad yapmıyıcak reis, cortisol açısından dolayı mı sevmiyorsun?

• +1
Reactions: cornerd nerd
Takma knk bu kadar kafaya

Dünkü gibi bugün de benden bahsettiğin 10 post atmani istiyorum hadi köpek çalış
GRQJIPQGJEGQQEGEGPQGPQGQPO[EQQEKE[PQP cevap ver goriyim bende o postlari bizde bilelim ne attigimizi

kafanizi duvara falan vurun kanka kemik falan buyusun anlarsin ya

kafanizi duvara falan vurun kanka kemik falan buyusun anlarsin ya
Screenshot 20250309 061054

bu zygolardan istiyorsan tirlara at kendini belki cok istedigin zygolarima sahip olursun knks

Bu forumda pek sağlıklı insan yok herhalde. Senin hastalığın ne hocam?

Yüzüne kezzap atınca da böylr dalga geçecek misin görücez kaybetcrk hiçbi şryim yok bekle gör

• JFL
Reactions: TrustMeBro and Kamzi
View attachment 3556825
bu zygolardan istiyorsan tirlara at kendini belki cok istedigin zygolarima sahip olursun knks
Hocam🤣🤣şu ağzını tutan uzun saçlı bebe sen misin🤣🤣Eğer düşündüşüm gibi bi hastalığınız varsa affedin vallaha 15 dakika durmadan güldüm paylanço🤣🤣

• +1
Reactions: TrustMeBro
Sende aşağılık psikolojisi mi var sana gelen her elestiride buraya hesap açıp millete cevap yazma geregi duyuyorsun

• +1
Reactions: menas
sen konuşma ananın götüne şaplagı korum amına kodumun maymun suratlısı
Knk 20 yaşındayim ama her gün gh hakkında soru soruyorum he bide panel kullanamayacak kadar low iq

Knk 20 yaşındayim ama her gün gh hakkında soru soruyorum he bide panel kullanamayacak kadar low iq
yok tanıyan edenin arkadaşın yok oyüzden ghostluğun sebebi noname bi anası tecavuze ugramıs maymun olman

• +1
Reactions: hellomylove
yok tanıyan edenin arkadaşın yok oyüzden ghostluğun sebebi noname bi anası tecavuze ugramıs maymun olman
Vardi da %99 u gitti,sen newgen ergen bir orospu evladı olduğundan bulamiyosun

Vardi da %99 u gitti,sen newgen ergen bir orospu evladı olduğundan bulamiyosun
hayır seni eski veya yeni kimse tanımıyor sen bir boksun

• JFL
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

Back