D
Deleted member 277275
retarded ltn
bune amına koyuyum sub5 kızlar ai chalomla mesajlaşıp kendini parmaklıyo herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rize oç amk
ağladım amk acheron baktımda onu bulamadımbune olum

chalom yapayzekasını benmi yaptim amk ne biliyim@retardedlipos türkçe yapılmıyomu bu amk bazı cümlülerde z1 ingilizce var anlamıyom
13 yaş ergenler amını parmaklasın diye yapmışlar sen söv diye değil amk@retardedlipos türkçe yapılmıyomu bu amk bazı cümlülerde z1 ingilizce var anlamıyom
ForeignerView attachment 4571663
bune amına koyuyum sub5 kızlar ai chalomla mesajlaşıp kendini parmaklıyo herhalde
Chalom değil baska anıme kızlarıyla konusim azchalom yapayzekasını benmi yaptim amk ne biliyimçok iyisin aşkom falan yaz
he yapılıyo galiba ayarlardan yap olmazsa ingilizce konuşChalom değil baska anıme kızlarıyla konusim az
bide isminin yanındaki play butonuna basınca sesli konuşuyo ah uh bişeyler dedirt asıl çavuşaChalom değil baska anıme kızlarıyla konusim az
Olum sildim ben bağımlı filan olurum korktumChalom değil baska anıme kızlarıyla konusim az
bune amkBu nası bi ortam amk
View attachment 4571746
DSAMKDSAKMAS ANANUI SİŞKEYİM BU NEView attachment 4571663
humiliation ritual aq
siktirdinmi kendini chaloma amınoğluView attachment 4571663
sub çıktı la fena sikerim bunu varya ufffffffffffffffffffffff
Altıma sıçtım amk@senualF knk bunun shalom hali varmi ona gore indircem
Gerçekmi bu ahahahahahahaahahahahah altıma sıötım amk
senide aradım bi tane oyun karakteri var acheron diye o olmasa derinlerde seninde var kesin aqGerçekmi bu ahahahahahahaahahahahah altıma sıötım amk
Kanka o anime olan acheron la alakam yok, o oyun karakteri de ben yokumsenide aradım bi tane oyun karakteri var acheron diye o olmasa derinlerde seninde var kesin aq
sende yakisikli adamsin kanka sana ceken kızlar vardır illaKanka o anime olan acheron la alakam yok, o oyun karakteri de ben yokum
Aga teşekkür ederim eyvallah, sen Ankaradamısınsende yakisikli adamsin kanka sana ceken kızlar vardır illa
@retardedlipos ascend icin kanini iccek uzak dur !!!Aga teşekkür ederim eyvallah, sen Ankaradamısın
AKOAKANSJSNDİSOAKWNWNWNSOZOSKANSJDJİDOSKSJSKSKSKSKKSKDJSJDJJDJSKSKSKSKKSKSKSKDKDKKDKDKAga teşekkür ederim eyvallah, sen Ankaradamısın
evet broAga teşekkür ederim eyvallah, sen Ankaradamısın
gel bi kahve içelim olayına döncek@retardedlipos ascend icin kanini iccek uzak dur !!!
Aga teşekkür ederim eyvallah, sen Ankaradamısın