D
Deleted member 320736
Banned
bu apış arasını yaladığımın sürekli larp amınakodumun bi istediğimize düzgün cevap verse şaşacaz venice.ai var oda bi sikime yaramıyo kullanışsız zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
telegram uncensored ai lara heçtm benbu apış arasını yaladığımın sürekli larp amınakodumun bi istediğimize düzgün cevap verse şaşacaz venice.ai var oda bi sikime yaramıyo kullanışsız zaten
sen benimi doxlayacan len hee
ücretsiz olsa en iyi ai amk bunun gibi ai bulamsdım filtresizsen benimi doxlayacan len hee
Gemini en yarrak ai ya her info yanlış dosyadan alsa bile yanlışgemini kullan veya openrouter'a 5$ bakiye yükle json injection ile her türlü cevabı alabilirsin
kodlamada claude tarafından tecavüze uğraması hariç her konuda gemini çok daha iyiGemini en yarrak ai ya her info yanlış dosyadan alsa bile yanlış
Atıyorum da yanlış info veriyo hep amk bilmiyorum ben sevmiyorum ama prosu var diye kullanıyozkodlamada claude tarafından tecavüze uğraması hariç her konuda gemini çok daha iyi
dosyaları notebook llm üzerinden atıyorsundur umarım
dogrudur bilmiyorum ucretsiz pro verdigi icin on hesapla abuseliyorum ondan duygusal bir bag olusturmus olabilirimAtıyorum da yanlış info veriyo hep amk bilmiyorum ben sevmiyorum ama prosu var diye kullanıyoz