D
Deleted member 284650
no looksmaxxing for mentalcels
ben cok bisey yapmadim, siz nasilsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
what do you mean 31 cektimuyandım 31 çektim kahvaltı yapcam şimdi
jerking itwhat do you mean 31 cektim
tyt mat mutlak değere baktım şimdi çözüyodum eşitsizlikler çıktı birden dedim bu ne amk onun videosunu izliyom şimdi @susisesi her konunun altından yeni bi konu çıkıyo amkben cok bisey yapmadim, siz nasilsiniz?
lan kolayca konus, ben bisey anamiyorumtyt mat mutlak değere baktım şimdi çözüyodum eşitsizlikler çıktı birden dedim bu ne amk onun videosunu izliyom şimdi @susisesi her konunun altından yeni bi konu çıkıyo amk![]()
kolayca konusmami ister misinlan kolayca konus, ben bisey anamiyorum
bugun uyandim annem markete gitmemi istedi meyve sebze aldim eve dondum kahvalti yaptim ve yatarak kendini curutme eylemini surdurmeye karar kilarak yattim birazdan ders calisicam cunku annem istedoevet![]()
esitsizlikler 2-3 kandirmacaya dikkat edersen baya rahat konutyt mat mutlak değere baktım şimdi çözüyodum eşitsizlikler çıktı birden dedim bu ne amk onun videosunu izliyom şimdi @susisesi her konunun altından yeni bi konu çıkıyo amk![]()
today i woke up and my mum wanted me to go to the shops to buy fruits and vegetables, i bought it and went home and made breakfast and i dont know the restbugun uyandim annem markete gitmemi istedi meyve sebze aldim eve dondum kahvalti yaptim ve yatarak kendini curutme eylemini surdurmeye karar kilarak yattim birazdan ders calisicam cunku annem istedo
i came home and decided im gonna continue rotting, im gonna study in a bit because my mom wants me to. benim çeviri bu kadar oldutoday i woke up and my mum wanted me to go to the shops to buy fruits and vegetables, i bought it and went home and made breakfast and i dont know the rest
@Menas help me![]()
1 kilo et yedim gün özeti buben cok bisey yapmadim, siz nasilsiniz?
11de yaritstilde hangi mat konularina bakayım sence tyt çalışıcam bu hafta ne bok yapıcam fikrim yok ustasından ogrenekesitsizlikler 2-3 kandirmacaya dikkat edersen baya rahat konu
Big exam for joining uni is too hard helplan kolayca konus, ben bisey anamiyorum