chewing sonuçlarım(işe yarıyor)

ochinchin

ochinchin

just smile theory
foto koymadığım için ana avrat gireceksiniz ama güvenin inanın

1-2 ay kadar ön dişle 3 adet falımı 1 saat çiğnedim her gün, ağrır gibi olunca 1 gün dinlen yaptım

%15 yağ oranım vardı çenem keskinleşmedi fakat önden çenenizi daha geniş gösteriyor
daha sonrasında TMJ oldum ağzı açarken ses falan geldi hafif erime gibi, sanırım 1-2 ay kadar saldım şuan iyileşti fakat çenedeki kasları kaybettim

normalde dar ama üçgen ve keskin bi çenem var şimdi 30dk çiğnemeye döndüm 2 falımla

• +1
Reactions: Hanife, iluvanavar, EK0 and 3 others
Hafif erime gibi derken
Tmj erime mi yapıyo çenede

• +1
Reactions: ıdkjusthere
Fazla falim cignemekten cenen mi eridi

• +1
Reactions: ochinchin and veneficus

1-2 ay kadar ön dişle 3 adet falımı 1 saat çiğnedim her gün, ağrır gibi olunca 1 gün dinlen yaptım

%15 yağ oranım vardı çenem keskinleşmedi fakat önden çenenizi daha geniş gösteriyor
daha sonrasında TMJ oldum ağzı açarken ses falan geldi hafif erime gibi, sanırım 1-2 ay kadar saldım şuan iyileşti fakat çenedeki kasları kaybettim

normalde dar ama üçgen ve keskin bi çenem var şimdi 30dk çiğnemeye döndüm 2 falımla
high risk low reward

• +1
  • JFL
Reactions: Hanife, pardonriki, EK0 and 2 others
azı dişlerine koyulan jawline toplarını kullanmıştım kazanımlar kalıcı oldu net işe yarıyo

• +1
Reactions: EK0 and Gordon Freeman
azı dişlerine koyulan jawline toplarını kullanmıştım kazanımlar kalıcı oldu net işe yarıyo
ikisine aynı anda koyup aç kapa gibi mi çiğniyorsun

• +1
Reactions: EK0
  • +1
Reactions: ochinchin and EK0
nasıl tmj olmadın mk imkansız
günlük saat sınırladıkça ve arada bi dinlenme günleri koyunca tmj olma olasılığı düşüyor bildim kadarıyla

• +1
Reactions: Iranidnordid and Hanife
ben 2 günde bir 3 günde bir kafama estikçe yapıyodum yapıyodum kalıcı oldu işte
rutini tamamen dökebilir misin onu yapalım tüm forum:lul:

• +1
Reactions: Hanife

yapim mi. Bende
bi ara gunde sakasiz 8 saat sakiz cigniyodum
ama massarers icin deil
hareket ettirirken cat cut ses geliodu

Ön diş/incisor chewing için kötü diyor çoğu kişi looksmin ediyormuş sende öyle bir şey olmadı mı

benim ki genetik te olabilir bilmiyorum fakat 14 yaşlarında falan çene kası yapma tutoriol sayesinde sakız çiğneme alışkanlığım olmuştu o yaşlarda falan paso çiğniyordum ve gerçekten işe yaramıştı sonra bu muhabbeti 18 19 yaşlarında falan baya arşa çıkarmıştım 3-4 tane atıp çiğniyordum.
Sağ tarafın kası daha hacimli sol taraf daha yoğun sıktığım vakit hafif bir ortansızlık var ama pekte rahatsız etmiyor dikkatli bakmadığın sürece farkedilmiyor fakat jawline dediğimiz muhabbet var yani yapıcaksanız da solu biraz daha fazla çiğneyin eğer sağlak iseniz