Chin Bonesmashlemek

N

Nuvareon

Bronze
Bonesmashledikten sonra etkisi en az 6 saat devam ediyor

3 gündür düzenli aynı saate yapıyorum güzel fraud kalıcı etki ne kadardır bilemem

Eğer çeneniz gerideyse evden çıkmadan 5 dakika yapabildiğiniz kadar vurun

Ben ince bi çekiçle yatapa yatıp vuruyorum

Zygo ve infraorbitallerde deneyen oldumu hiç çok hassas bölge düzgün vuramıyorum

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and kurdistan
Zygoya yaptım çok işe yaradı ama dikkat etmen lazım ben bi de topukları direk duvara vuruyorum 1-2 cm arttı işe yarıyo

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, growthplatessss111, Auchelius and 3 others
Zygoya yaptım çok işe yaradı ama dikkat etmen lazım ben bi de topukları direk duvara vuruyorum 1-2 cm arttı işe yarıyo
bilmiyorum dalga mı geçiyosun ama topuk bi tık saçma gibime geldi cidden 1 cm boostu varmı?

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 251512
bilmiyorum dalga mı geçiyosun ama topuk bi tık saçma gibime geldi cidden 1 cm boostu varmı?
Niye dalga geçiyim dostum @kurdistan yaptığı bir thread vardı kaldırdı ama 1 yıl falan ciddi anlamda topuğuna vurursan ciddi bir şekilde artıyor düzenli yapman lazım ve ağrısı biraz fazla

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Deleted member 251512 and 1 other person
Niye dalga geçiyim dostum @kurdistan yaptığı bir thread vardı kaldırdı ama 1 yıl falan ciddi anlamda topuğuna vurursan ciddi bir şekilde artıyor düzenli yapman lazım ve ağrısı biraz fazla
Topuğu duvara vursam komşular kapıya gelir amk çekic olmasın o guide

• JFL
Reactions: Thrill, Auchelius and Serialsuicide
ilk defa duyuyorum kanka

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 251512
Topuğu duvara vursam komşular kapıya gelir amk çekic olmasın o guide
Çekicle gereken hasarı veremezsin ben özellikle komşunun duvarına yapıyodum oçlar çünkü

• +1
Reactions: Thrill
Çekicle gereken hasarı veremezsin ben özellikle komşunun duvarına yapıyodum oçlar çünkü
Knk kendi odamın duvarına vurunca çok ses çıkıyor amk orospu evladı mütahitler kağıttan yapmış duvarı banyoya gidip vurcam

Knk kendi odamın duvarına vurunca çok ses çıkıyor amk orospu evladı mütahitler kağıttan yapmış duvarı banyoya gidip vurcam
dayı taşşak geçiyorum akm

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Deleted member 251512
  • JFL
Reactions: szenn
Ben şahsen @messi21 anasinin amina bonesmash yapiyorum ogre bonemass olustu anasinin aminda mirin bir uğraş sonucu etkiler inanilmaz sonuçlandı

• JFL
Reactions: Serialsuicide and szenn
Topuklarım nası 1 yıldır yapıyom
Screenshot 2025 12 31 19 49 47 118 comandroidchrome edit

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Serialsuicide, temelyeterliliktest and 6 others
yüzünüze yapmayın varsayalım bonsmash oldu onada inanmıyom da orantısız büyür kötü durur

• +1
Reactions: Thrill and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back