Divineincel
TRD
Wojsko czy straż graniczna, bo mam dosyć trochę mojej pracy za minimalną
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moim planem jest po prostu zaoszczędzić jak najwięcej pieniędzy i wypierdalam stąd mieszkać z owcami gdzieś w ameryce południowej. Wojsko to kontrakt podpiszę na kilka lat i mogę tam zaoszczędzić nawet 500 tys złstary, wiem ze nic sie nigdy nie dzieje ale nie idz na wojsko bo oni wola ciebie wyslac na rozdarcie dronem niz swoich wlasnych dzieci i sam ten fakt powinien ci pokazac ze skoro oni by za ciebie nie umarli to po co mialbys ty za nich cnie
Moim planem jest po prostu zaoszczędzić jak najwięcej pieniędzy i wypierdalam stąd mieszkać z owcami gdzieś w ameryce południowej. Wojsko to kontrakt podpiszę na kilka lat i mogę tam zaoszczędzić nawet 500 tys zł
Goatis czasami ma racje mimo wszystko
relikGoatis czasami ma racje mimo wszystko
Jakbym poszedł na studia podoficerskie to od razu mam z 6500 zł netto, a w straży granicznej 5500 złstraż graniczna nie? mimo wszystkiego w obu obcjach chuja robisz z tego co wiem
Straż graniczna. Tak na granicy Polska Białoruś nadal jest ostro ale nie idziesz na wojnę walczyć za polityków którzy i tak nas chcą udupicWojsko czy straż graniczna, bo mam dosyć trochę mojej pracy za minimalną
Tyle że jak pracujesz w straży granicznej to jest szansa ze jako pierwszy dostaniesz kulę w łeb jak wjedzie rosjaStraż graniczna. Tak na granicy Polska Białoruś nadal jest ostro ale nie idziesz na wojnę walczyć za polityków którzy i tak nas chcą udupic
Tak to prawda ale jest też duża szansa że wyślą cię na taką Ukrainę (Tyle że jak pracujesz w straży granicznej to jest szansa ze jako pierwszy dostaniesz kulę w łeb jak wjedzie rosja
) czy do innego Iraku. A na granicy martwisz się o ty czy dostaniesz tępą dzidą od jakiegoś Mohamed’a czy innego AbdulaNo w sumieTak to prawda ale jest też duża szansa że wyślą cię na taką Ukrainę () czy do innego Iraku. A na granicy martwisz się o ty czy dostaniesz tępą dzidą od jakiegoś Mohamed’a czy innego Abdula
No to w wojsku lepiej płacąidz tam gdzie lepiej placom
no to idz jak ci o kase chodziNo to w wojsku lepiej płacą