S
serunlacon
Iron
değiştirek olm şu yüzü zario gibi ekrana bakıp 10 milyon like hangi evrende alıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
softmaxxın getireceği şeyler sınırlıdeğiştirek olm şu yüzü zario gibi ekrana bakıp 10 milyon like hangi evrende alıcaz
hardmax la bıçak altına yatınca tüm doğallık gıdıyo ondan istemiyorum yoksa gidip yaparım yanisoftmaxxın getireceği şeyler sınırlı
Giyim ve beslenme düzenini düzeltmek de gayet etkili bence. Beslenme düzeni çoğu şeyin anahtarısoftmaxxle çok yapabileceğin birşey yok maalesef
en iyi softmaxxler yağ oranını düşürmek ve saç sakalı düzeltmek sanırım
yazın steak beef yedım o kadar bı etkı olmadı yada ben gormuyorumGiyim ve beslenme düzenini düzeltmek de gayet etkili bence. Beslenme düzeni çoğu şeyin anahtarı
Tamamen sağlıklı beslendin mi? Abur cuburu, işlenmiş şekeri, beyaz unu vs tamamen kestin mi? Bunları yaparsan etki görürsün. Bağırsağa ikinci beyin diye boşuna demiyorlar, bütün ruh halini yaşam enerjini belirliyor istisnalar dışındayazın steak beef yedım o kadar bı etkı olmadı yada ben gormuyorum
tamamen degıl 80/20 gibi bisey yapıyodumTamamen sağlıklı beslendin mi? Abur cuburu, işlenmiş şekeri, beyaz unu vs tamamen kestin mi? Bunları yaparsan etki görürsün. Bağırsağa ikinci beyin diye boşuna demiyorlar, bütün ruh halini yaşam enerjini belirliyor istisnalar dışında
Bunları yapıp hiçbir sonuç görmediysen sende anormallik vartamamen degıl 80/20 gibi bisey yapıyodum
ya belkı zaten bf azdır diye bilmiyorum sonra olmaıd dıye saldım gym fln gitmiyorum bısı yapmıyodumBunları yapıp hiçbir sonuç görmediysen sende anormallik var
bro bi lower third atsam bakarmisin soruna
FORUM BİTMİŞTİR HERKESE HAYIRLI FORUMLAR ABBAS YOLCU
larp tillahihardmax la bıçak altına yatınca tüm doğallık gıdıyo ondan istemiyorum yoksa gidip yaparım yani
ya tip derken şöyle diyim ya 10 kız geçsin 6 si bakar 3 si instamı ister 1 i geçer randomladım ama basıma cok geldı cogu kısı ınstamı ıstedı okulda aynı sınıftakı aynı arkadaslar olan kısıler bıle benımle olmak ıstıyordu olay cıkıyordu bı kız benden hoslanıyodu aynı otobuse bınıyoduk sıraya senınle hergun aynı otobuse bınıp konusamamktan ve senden nefret ediyorum gibi şeyler yazmıştı ekstra fln üst sınıflardan benden hoslanan olmustu cogu kısı kenan yıldız, tom welling e benzetiyodu büyüyünce cok yakısıklı olcaksın fln dıyorlardı hala dıyorlar
harbıcı dıyom lalarp tillahi
hayır thumbpulling , 15 sn sprint atıp anüse dokunarak osteoblast + gh uyarımı, fil dölü içmek, beltpulling, hullo metod, 500g şeker, miving bide pslmaxxing metodu.kingo baya basit yani kilo saç kaş kirpik sakal fizik başka da bişi yok
Bide tom pearl kardeşimizin bok metodu. Kendi bokunuzu yiyerek 25 cm boy atabilirsiniz.hayır thumbpulling , 15 sn sprint atıp anüse dokunarak osteoblast + gh uyarımı, fil dölü içmek, beltpulling, hullo metod, 500g şeker, miving bide pslmaxxing metodu.
deme oylesiktirgit lan bu forumdan
foto atsana knkhardmax la bıçak altına yatınca tüm doğallık gıdıyo ondan istemiyorum yoksa gidip yaparım yani
ya tip derken şöyle diyim ya 10 kız geçsin 6 si bakar 3 si instamı ister 1 i geçer randomladım ama basıma cok geldı cogu kısı ınstamı ıstedı okulda aynı sınıftakı aynı arkadaslar olan kısıler bıle benımle olmak ıstıyordu olay cıkıyordu bı kız benden hoslanıyodu aynı otobuse bınıyoduk sıraya senınle hergun aynı otobuse bınıp konusamamktan ve senden nefret ediyorum gibi şeyler yazmıştı ekstra fln üst sınıflardan benden hoslanan olmustu cogu kısı kenan yıldız, tom welling e benzetiyodu büyüyünce cok yakısıklı olcaksın fln dıyorlardı hala dıyorlar
harbimi diyon kaç cm uzarım erda almayıp bok yesem sürekli 195 olurum laaBide tom pearl kardeşimizin bok metodu. Kendi bokunuzu yiyerek 25 cm boy atabilirsiniz.
knk buraya atmak ıstemıyorum bu forumla ılgılı bı parcam olsun ıstemıyorum ama ozel istiyorsan atarımfoto atsana knk
globalde atmış bak bufoto atsana knk
yan attım yüz atmam full yan çok kötüglobalde atmış bak bu
knk bılıyonmu babanın cenesı yerıne annenın cenesını almak cok kotu bısı ata benzıyorsun dıyorlardıglobalde atmış bak bu

çenesi geride olanlara diyolar valla bazen kurbağa filanda diyolar yada kangalknk bılıyonmu babanın cenesı yerıne annenın cenesını almak cok kotu bısı ata benzıyorsun dıyorlardı![]()
knk annemın cenesı babamın burnu almısım burnu düzde işte geniş o şeyleri diyenlerde domuz aqçenesi geride olanlara diyolar valla bazen kurbağa filanda diyolar yada kangal
bide sen yine iyisin anlattığına göre instanı isteyen seni beğenen kişiler var iki tane mal dalga geçti diye çirkin olmuyosun zaten adamlar her zaman kusurla alay eder gözlerin iyi olsa gözüne iltifat etmez gider çenen geride diyip onla dalga geçiyoknk annemın cenesı babamın burnu almısım burnu düzde işte geniş o şeyleri diyenlerde domuz aq
Bunu irl görsem tom welling derim biraz daha baksam kenan yıldız derimglobalde atmış bak bu
knk kendıme en cok guvenım olan özelliğim ya göz yada dudak galıbabide sen yine iyisin anlattığına göre instanı isteyen seni beğenen kişiler var iki tane mal dalga geçti diye çirkin olmuyosun zaten adamlar her zaman kusurla alay eder gözlerin iyi olsa gözüne iltifat etmez gider çenen geride diyip onla dalga geçiyo
göz böyle squint yada bişi yokbide sen yine iyisin anlattığına göre instanı isteyen seni beğenen kişiler var iki tane mal dalga geçti diye çirkin olmuyosun zaten adamlar her zaman kusurla alay eder gözlerin iyi olsa gözüne iltifat etmez gider çenen geride diyip onla dalga geçiyo
knk softmaxx biliyom da zaten htn+sın gatekeeplemem daha iyi
low ltnden high ltnye ascendledim![]()
orada bulmaya calıstım ama cogunda peptit işte ilaç fln var duzgun bulamadımGatekeeplenecek bişey yok aq hepsi BOTB var gidip araştırsana