psikozbagimlisi
Iron
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
31 çeksin uyusun uyandıktan sonra daha iyi karar verir nasıl intihar etceginetitle
Pek bir bilgim oldugu soylenmez ama benim kendk düsüncem ayni sey gibi asktan örnek verecegim diyelimki birine asik oldun ve fark etmeden sacma sacma hareketler ve davranislar sergiliyorsun ama o kisiye asik olmasaydin davranislarin farkli olucakti yani demeye calistigim sey duygulari ve mentali duzgunken dusunmesi gerektigi o kisinin duygularina aldanip karar vermen gerekiyor ne olursa olsun. Eger hataliysam yada eklemek istediginiz birseyler, bilgilendirmek istediginiz konular varsa yardiminizi beklerim.title
Duygularını kes amacın ve yolun uğruna devam et eğer duygularını kesemyeceksen öl duygusuz ol ne sev ne nefret et ne üzül ne mutlu ol amacın için devam ettitle
intiharı bende bi dönem düşündüm ve aslında intihar etmek çok kolay, camdan atladın ve öldün mesela ama hiç birimiz intihar etmiyoruz (büyük bi çoğunluk) hayat ne olursa olsun yaşamaya değer bak ne olursa olsun, ailen mi öldü yaşa çünkü onlar senin yaşamanı bu hayatı deneyimlemeni isterdi, battın mı yeniden dene tekrar kazan her şeye tekrardan başla ama yaşa.title
ölüm sonrası inancın neaslında ilgiyi üzerime toplamak amacı ile böyle bi yazı yazmadım. konu hakkındaki fikirlerinizi merak ettim. majör depresyon tanısı koyulalı çok oldu, tedaviyi kabul etmedim kendime yakıştırmadığım için. intihardan bahsedersem zorunlu yatış vereceklerini biliyorum bu yüzden artık herhangi bir psikiyatra gözükmüyorum. bazen herşey üst üste geliyor ve altından kalkamayacağım bir yükü taşıyormuş gibi hissediyorum. şuanki yaşamım ile ölüm arasındaki farkı göremiyorum, yani kendimi öldürmeye falan üşenmiyorum aslında. şuanda yaşıyor gibi hissetmediğim için durum beni rahatsız etmiyor sadece. bu son 1 aydır yaşadığım atakların umarım üstesinden gelebilirim. hayatımda radikal bir değişime ihtiyacım var beni zinde tutacak. bunlar buzdağının görünen kısmı tabii. kişinin hayatını bilmeden bu yazıyı okumak bişey ifade etmeyecek. yarın uyandığımda ben okuduğumda banada ifade etmeyecek, hatta bu düşünceleri buraya yansıttığım için tekrar intihar etmek isteyebilirim![]()
sağ ol yorumun için katılıyorum dediklerineintiharı bende bi dönem düşündüm ve aslında intihar etmek çok kolay, camdan atladın ve öldün mesela ama hiç birimiz intihar etmiyoruz (büyük bi çoğunluk) hayat ne olursa olsun yaşamaya değer bak ne olursa olsun, ailen mi öldü yaşa çünkü onlar senin yaşamanı bu hayatı deneyimlemeni isterdi, battın mı yeniden dene tekrar kazan her şeye tekrardan başla ama yaşa.
bu hayatta deneyimlenebilicek çok şey var çok zevk var, biriktirilebilicek çok anı, yaşanabilicek çok duygu var.
hayat iyisiyle kötüsüyle bi deneyim elbet kötü zamanlarda olucak elbet iyi zamanlarda olucak,
önemli olan kötü zamanları aşıp iyinin tadını çıkarmak ama bu demek değil ki her zaman iyi olmalıyız, hayır, her zaman iyi olmak zorunda değiliz, dediğim gibi hayat bi serüven kötü hissetiğin zamanlarda da deneyimlenmemiş duyguları, deneyimlemediğin anıları yaşiycaksın.
intihar ne olursa olsun en son seçenek olmalı.
Yaşadığın şeyleri bilmiyorum ama muhtemelen psikaytrik ilaçlar kullanıyosun ve çoğu depresyon ilacı "duygusuz" bi ruh haline sokabiliyo insanı.
ama emin ol o dönemlerde geçicek her şey sonsuza kadar sürmez hiç bi zaman.
Daha iyi günler her zaman seni bekliyo olucak
tam olarak emin değilim ne olduğu hakkında ama hep bi tanrıya inandım ve ona bağlı yaşadım. elbet ölüm sonrası bir yaşam vardır diye düşünüyorum, yeni bi yaşam da olabilir, bu yaşantımızda yaptıklarımızın karşılığını aldığımız semavi bişeyde olabilir idkölüm sonrası inancın ne
asla böyle düşünme dediğim gibi hayat çok değişken elbet bunlarda geçicekEğer her zaman şuan hissettiğim gibi hissedeceksem hayatım boyunca ne aşık olabileceğim nede mutlu olabileceğim.
eminim ki bu inançlarından biri senin için diğerlerine kıyasla biraz da olsa ağır basıyordur onu belirleyip onla yüzleşirsen kendinle daha barışık bir hayat yaşayıp yaşamanın değerini anlayabilirsintam olarak emin değilim ne olduğu hakkında ama hep bi tanrıya inandım ve ona bağlı yaşadım. elbet ölüm sonrası bir yaşam vardır diye düşünüyorum, yeni bi yaşam da olabilir, bu yaşantımızda yaptıklarımızın karşılığını aldığımız semavi bişeyde olabilir idk