B
bariz999
Iron
Okulda 2 haftadır sürekli her teneffüs uzun bakistigimiz, goz goze geldigimizde gulumseyen, ben gulumseyince asagiya yada arkadaslarina bakip utanan bi kız vardı. Şimdi ben bunla okul cikisi konusmayi planliyordum. Bugun cikista 2 arkadasiyla birlikteyken yanina gittim. Önce Merhaba dedim. Merhaba dedi. Nasilsin dedim. Iyiyim dedi. Adın ne diye sorunca, *Senin adın ne diye sordu* ben niye oyle sordugunu anlamaya calisirken hizlandi. Tekrar sordum *söylemiyorum* dedi. Ben niye boyle yaptigini anlamaya calisirken o durakta arkadaslarina dondu, sacini duzeltip. Etrafa bakinmaya basladi. Bende tiksinmis gibi bakisla bakip uzaklastim. SIMDI BU KIZ NIYE BOULE YAPTI. MADEM BOYLE YAPICAKTI 2 HAFTA BOYUNCA NIYE BAKISTIK AMK ( once o bakmaya basladi). Bundan sonra 1 gun bana bakmaya devam etti, ben ise gormuyormus gibi davraniyordum. Bankta otururken sınıf camında gel gel yaptı, yanina gittim. Adimi sordu, "sana sordugumda niyr cevap vermedin" dedim. Bilmiyorum dedi. Utandın mı dedim, evet dedi. Yalnız konusalkm mi dedim, kafa salladi. Sonraki tenrfus gittim yanina, yuruyellim mi dedim? Hayır dedi, niye diyince arkadaslarimlayim dedi, yalniz konusalimmi diyr sordugumda evet dedin, dedim. Hatirlamiyorum dedi. Bende çok garipsin dedim. Biliyorum gibi bisey dedi. Uzaklastim.