CIDDEN SINIRDEN AGLAMAK UZEREYIM AMK

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

sensitive young gray
RENKLI GOZLI VE SARISIN OROSPI COCUKLARI SADECE RENKLK GOZLU VE SARISIM OLDUKLARI ICIN BUTUN ILGIYI UZERLERINE CEKIYOLAR
HE BIDE UZUN BOYLULAR VAR BE ALLAHINI SIKTIKELEIRM NAIS UZUYONUZ LAN SIZ OLYE
AMK ORTAOKULDA HERKESTEN UZUN JASLIYDJM MASKULENDIM 2 SENE GECTI HEPSI 85 OLMUS EN AZ AMK YA ALLAHINJZI SJKIYIMM SIZIN
BI BIZ 183UZ AMINA CAKAYIM BI BIZBKISA KALDIK OROSPU VLVUKLARI BENDE UZUNUM AMA DAHA UZUNU VARYA ONA ILGI GOSTERIRLER BIZDE YAKISIKLIYIZ AMA TENKLI GOZLI AVT YA ONA 5 NLI GUNAHDIN MESAJI ATAFLAR BIZ HASSAS GENC ADAMLAR OLARAK ANCAK HTN OLDUGUMHZH LARPLARIZ VE HAUAGIMIZ BKYUNCA HTN LARLLAUACAVIZ ASLA KOLAY KIZ ILGISI GORMEYECDGIZ HEP DEBELENIP FURUCAZ VE ODULUMUZ BKRKAC PATLAK AM OLUCAK AFIYETLE SIKERIZ ARTIK
FOIDLET OLSUN CIDDEN SINIR DOLDUM AMK ULAN BAK SENRYE ANANIZI NASI SIKIYORUM HERKES AKLINIZI ALACAM SIZIN

• JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: Dabbet'ul arz, mtn_dude_193, Topkra and 1 other person
Ne sövüyon kanka naptǰm

• JFL
  • WTF
  • +1
Reactions: Iranidnordid, Topkra and blackpillruinedmyli
beyler suan hmtb bi kiza yaziyorum bakalim nasi ilerleyecek

• +1
Reactions: Iranidnordid and Kayra139
  • +1
  • JFL
Reactions: Iranidnordid, Kayra139 and OversallSülo
Keşke tek derdim kız ilgisi olsa ak 183 boyda kötü mü amk spora git yeter kizlar için
knk fiziginde krali var
cevremde benden iyi fizigi olan kimse yok
knk kizlardan ilgi goruyorum mesele o degil mesele
kizlardan ilgi gormek icin bu kadar yirtinirken hic efor gostermeden benden cok daha dusuk seviyede olanlarin daha cok ilgi gormesi
canimi sikiyor siniflsndim amk

knk fiziginde krali var
cevremde benden iyi fizigi olan kimse yok
knk kizlardan ilgi goruyorum mesele o degil mesele
kizlardan ilgi gormek icin bu kadar yirtinirken hic efor gostermeden benden cok daha dusuk seviyede olanlarin daha cok ilgi gormesi
canimi sikiyor siniflsndim amk
exim beni ghostlamaya basladi bunu dusundum bu gece neyse yeni kiza yazayim tatli birine benziyor

Ne alakası var olm sırf sarışınım diye daha az maskülen muamelesi gördüğüm için erkeklik kimliğim 5 yıldır kompleks haline gelmiş ilgi görüyomuşuz alakası yok

Ama yalan da söylemiycem hani white privilege gerçek türkiyede bile. Coloring çeşitliliği sinyalleyen en belirgin özelliklerden biri insanlar çekici buluyor

Last edited:
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, OversallSülo and blackpillruinedmyli
Ne alakası var olm sırf sarışınım diye daha az maskülen muamelesi gördüğüm için erkeklik kimliğim 5 yıldır kompleks haline gelmiş ilgi görüyomuşuz alakası yok
sicmiga benzer bu arkadas shitskine cevirsen

Attachments

• Screenshot_20260703_013323_Gallery.jpg
    Screenshot_20260703_013323_Gallery.jpg
    1.1 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: Topkra and Iranidnordid
Good day to be a renkli gözlü sarisin oc. Eyvallah kardesim.

• +1
Reactions: Trenmaxx1, blackpillruinedmyli and OversallSülo
manlet rage

• JFL
Reactions: OversallSülo
Sen Allaha sövmeye devam edersen daha çook helak olursun hahahdn

• JFL
Reactions: OversallSülo

Ama yalan da söylemiycem hani white privilege gerçek türkiyede bile. Coloring çeşitliliği sinyalleyen en belirgin özelliklerden biri insanlar çekici buluyor
Sarışınım uzun saclıyken kız muamelesi yiyodum full aq