Ciddi soru gym 1

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
Frame için latlara mı omuzlaramı daha ağırlık veriyim yoksa ikisinede eşit mi veriyim + ön omuz çalışmak gerekli mi?

Son zamanlarda lat spamlamaya başladım forward shoulder-head posture düzelmeye başladı gibi delüzyon görmüyosam çin tak falan yapıp barfiks cubugjna asılıyomda tek basına etkılı olmaz herhalde onlar

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: FEE, Deleted member 307488, kurdistan and 3 others
@szolliontaraelis @maarda

• +1
  • Hmm...
Reactions: kurdistan, Fridx and Deleted member 310923
Frame için latlara mı omuzlaramı daha ağırlık veriyim yoksa ikisinede eşit mi veriyim + ön omuz çalışmak gerekli mi?

Son zamanlarda lat spamlamaya başladım forward shoulder-head posture düzelmeye başladı gibi delüzyon görmüyosam çin tak falan yapıp barfiks cubugjna asılıyomda tek basına etkılı olmaz herhalde onlar
omuz

• +1
  • Love it
Reactions: Ashoimex, susisesi and Deleted member 251512
calıs iste amk

• +1
Reactions: balve and Kayra139
8dd4b145 87cf 4087 a0e5 484bf21c43b1

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Rol, Deleted member 251512 and 3 others
medial deltoid

• +1
Reactions: Deleted member 251512
Cem kurttekine anlat kanka onu trde yok öyle bişey
Şaka maka hem lat hem omuz çalış

Ön omuz tercih meselesi

Bir de Cem Kurttekin örneği ne sanki HTN değilmiş gibi:lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 251512 and -BayHarbourButcher

Ön omuz tercih meselesi

Yüzü htn değil aq orbitalleri yarram gibi max hmtn derim vücudu iyi oldugu icin kopegı oluyo tırrık foıdlerı, yuzu kotu olupta vücudu iyi oldugu icin yorumlarda biceps dilenen cok gariban gordum o yuzden basladım ztn sporada

• +1
Reactions: balve
  • +1
  • Hmm...
Reactions: balve, Deleted member 307488, Auchelius and 2 others

kanka yeteri press ve fly hacimin varsa ön omuza gerek yok ama veritcal press çalışabilirsin gene
arka omuz ve yan omuza odaklan
sırt çalışmak frame için çok önemli değil v taper için biraz önemli

• +1

omuz net daha önemli ama frame geliştiricem diye diğer kasları görmezden gelme çok orantısız durursun tişörtü çıkarınca öncelik onuz ama diğer kaslarıda çalıştığından emin ol

• +1
Var. Cem kurttekin minicik adam aq hem boy hem frame olarak.
Tırrıkiye tıktok foidine biceps yetiyo ya şey gibi hltb ama body halosu var aynı mantık, minicikte değil amk adam 187 dogal calısıyo vücudu iyi baya doğala göre

• +1
Reactions: Thrill
omuz net daha önemli ama frame geliştiricem diye diğer kasları görmezden gelme çok orantısız durursun tişörtü çıkarınca öncelik onuz ama diğer kaslarıda çalıştığından emin ol
Göğüs, kol, omuz, lat calısıyom iste omuz bı tık daha oncelıklı

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 308178
imkanın varsa yüz

Gerçek jesterlar ciddi tirad açmaz

• WTF

Ön omuz calismak gerekli degil

• +1
Omuzlar çok önemli kaslardan bile önemli eğer dümdüz omuzların varsa dümdüz dediğim ufak bile olsa aşağıya kaymayan omzun varsa şanslısın bende öyle mesela çoğu gymcel ltn de geniş duruyorum

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Omuzlar çok önemli kaslardan bile önemli eğer dümdüz omuzların varsa dümdüz dediğim ufak bile olsa aşağıya kaymayan omzun varsa şanslısın bende öyle mesela çoğu gymcel ltn de geniş duruyorum
Gym'siz 52 inch frame dedikleri bu olsa gerek @Auchelius

• JFL
Reactions: dogu, Auchelius, Deleted member 277275 and 2 others
Omuz geniş olması o kadar önemli değil aq

• JFL
  • +1
Reactions: dogu, Deleted member 277275 and Deleted member 251512
He qaqa elebi oluş

• +1
Reactions: meert and Deleted member 277275
Knk böyle dar ve geniş omuzlara sahip insanlar zaten nüfusun %1 ini oluşturur herkesin aşağı yukarı aynı omuz genişliği
ortalama olması kötü zaten ortalama 19 inch bidelt amk

• JFL
Reactions: meert

Ön omuz tercih meselesi

ön omuz tercih meselesi falan değil

• +1
Reactions: Serialsuicide

cok ciddi degil sahsen

Sağdaki fotoda soldakin untrained olma ihtimal benim 190 chad olma ihtimalimle eşit
kanka şu incel değilim yazısını kaldırsana

• JFL
Reactions: xlegend

Users who are viewing this thread

Back