Ciddili konu

murad.89

murad.89

Banned
Simdi benim hallow cheeklerim yok ama genellikle bunun70% isiklandirma oldugunu biliyosunuzdur iste bende kotu hissesiyodum taki bugune kadsr asagida bizim asansorun -1 katinda hallow cheeklerimin oldugunu ama yalniz isiklandirma guzelse gorundugunu fsrkettim buccal fst removal yapib mirin mogger olurmuyum?

• JFL
Reactions: Topkra
Simdi benim hallow cheeklerim yok ama genellikle bunun70% isiklandirma oldugunu biliyosunuzdur iste bende kotu hissesiyodum taki bugune kadsr asagida bizim asansorun -1 katinda hallow cheeklerimin oldugunu ama yalniz isiklandirma guzelse gorundugunu fsrkettim buccal fst removal yapib mirin mogger olurmuyum?
Buccal fat bende düşünüyom ama başka şeylerle kombinlemeden çok efektif olmayabiliyor çoğu kişide

çoğu zaman hallow çiks low bfde her türlü çıkıyor aga hergün her dakka öyle gezmek istemiyosan gerek yok gibi

• Hmm...
Reactions: murad.89
Buccal fat bende düşünüyom ama başka şeylerle kombinlemeden çok efektif olmayabiliyor çoğu kişide

çoğu zaman hallow çiks low bfde her türlü çıkıyor aga hergün her dakka öyle gezmek istemiyosan gerek yok gibi
Simdi dedigim gibi hallow cheeklerim bir nebzede olsa var aynada yani isiklandirma dogru oldugunda goxukuyo bilmiyorum nelki minimal fat removal iyi olur gibi

• +1
Reactions: OversallSülo

Bide dusunmuyorum her low bf herkesde olsun zygo projeksiyonunun baya iyi olmasi gerekiyoki o zygolarinin golgesi hallow efekti versin

• +1
Reactions: OversallSülo
Bide dusunmuyorum her low bf herkesde olsun zygo projeksiyonunun baya iyi olmasi gerekiyoki o zygolarinin golgesi hallow efekti versin
Ortalama zygo projeksiyonun varsa olur yoksa böyle görünür ama genel olarak çoğu kişide ortalama var onu baz alarak söyledim olmasa tiktokta iki ışık frauduyla kendini hollow cheeks gören herkes moggerim diye gezmezdi

IMG 5548

• JFL
Ortalama zygo projeksiyonun varsa olur yoksa böyle görünür ama genel olarak çoğu kişide ortalama var onu baz alarak söyledim olmasa tiktokta iki ışık frauduyla kendini hollow cheeks gören herkes moggerim diye gezmezdi

View attachment 5312871
Katiliyorumda bu ne alaka?:lul:
IMG 0332

View attachment 5312871
Bide benim zygolar baya gozukuyo

Katiliyorumda bu ne alaka?:lul:View attachment 5312875
IMG 5551
Ortalama projeksiyon varsa massitter geliştirirsen alt kısım biraz daha geniş olduğundan hollow çiks bölümü boş kalcak sende çeekbiting yaparkene extradan hollow görünür çeekbiting squinting herkes yapıyor utanılcak bişeyi yok

• Love it
View attachment 5312877Ortalama projeksiyon varsa massitter geliştirirsen alt kısım biraz daha geniş olduğundan hollow çiks bölümü boş kalcak sende çeekbiting yaparkene extradan hollow görünür çeekbiting squinting herkes yapıyor utanılcak bişeyi yok
Masseterlaeim yok amk belki cigneyerek gelistirilebilir

Masseterlaeim yok amk belki cigneyerek gelistirilebilir
Ben ergenliğin başındayken çiğneme toplarından baya bi süre kullandım orta seviye
Massiter harbi geliştiriyor ama maxxilla açısından kötü bişi önle çiğnemek

yanla çiğneme uzun vadede denemedim belki işe yarayabilir dene

önle çiğnemekten iyidir

• +1
Reactions: BladerFlame and murad.89
hollow cheeks olmamasının nedeni kemiklerin yeterince çıkık olmaması buccal fat removal olursan hastalıklı durursun

• JFL
hollow cheeks olmamasının nedeni kemiklerin yeterince çıkık olmaması buccal fat removal olursan hastalıklı durursun
Buccal fat degilen bisi vaya kardesim benim:lul:

Ben ergenliğin başındayken çiğneme toplarından baya bi süre kullandım orta seviye
Massiter harbi geliştiriyor ama maxxilla açısından kötü bişi önle çiğnemek

yanla çiğneme uzun vadede denemedim belki işe yarayabilir dene

önle çiğnemekten iyidir
Deneriz ya bi ara

Nasi yani? @Topkra sendemiƏ
Szenn ile bulduğumuz bir hap sayesinde buccal fat neredeyse 20 saat boyunca yarı yarıya çözünebiliyor
Daha test aşamasında ve yapımı harbi çok zor o yüzden paralı

• Woah
Szenn ile bulduğumuz bir hap sayesinde buccal fat neredeyse 20 saat boyunca yarı yarıya ççözülebiliyor
Daha test aşamasında ve yapımı harbi çok zor o yüzden paralı
Oha peki kaca?

-1.kata taşın

• Hmm...
ya
siktir git artik

@meynet abi beni disliyo ya
ya geldin yine manitalarini etiketlemeye basladin topkra szenn meynet manitalarini ezberledim artik kendi adina konussana orospu cocugu

ya geldin yine manitalarini etiketlemeye basladin topkra szenn meynet manitalarini ezberledim artik kendi adina konussana orospu cocugu
Replerimisin postlsri rica edersem
Bide topkra ile konusmuyoz benden nefret ediyo:feelswah:

ölünü sikerim

• JFL
  • Love it
Reactions: murad.89 and Stardew