ciddiym saka yok

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
bi gun boneless olup ertesi gun olmayan varmi psikolojik mi bu yoksa leanlikle mi alakali diuretik bisi kullansam alkol fln kullansam direkt lean oglu lean oluyorum suratim o kadar kemiksiz durmuyo bazen chopped oglu boneless oluyorum niye aq

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Naughty America, Trenmaxx1 and 2 others
Kemiksiz durduğumu hiç düşünmedim fakat bazen bazı failolarım olduğundan daha belirginmiş gibi hissediyorum
Burnum kaşlarım vesayre

• +1
Reactions: Gordon Freeman and IlI
Kemiksiz durduğumu hiç düşünmedim fakat bazen bazı failolarım olduğundan daha belirginmiş gibi hissediyorum
Burnum kaşlarım vesayre
benim burnum yarrakoglu tassak ama konustugum kizlar hep cok begeniyorm fantezim var dojacat soyle boyle diyo fln diyolardi aq
kemerli burun mogs
ama psikolojine gore nasi gorundugunu dusundugun gercektrn degisiyor kendimden biliyorum kotu hissediyosam yuruyusum bile degisiyo

• +1
Reactions: Gordon Freeman and Topkra
benim burnum yarrakoglu tassak ama konustugum kizlar hep cok begeniyorm fantezim var dojacat soyle boyle diyo fln diyolardi aq
kemerli burun mogs
ama psikolojine gore nasi gorundugunu dusundugun gercektrn degisiyor kendimden biliyorum kotu hissediyosam yuruyusum bile degisiyo
Bizde oda yok yandan dümdüz önden burun deliklerim büyük seven yok amk

• +1
Reactions: IlI and Gordon Freeman
bi gun boneless olup ertesi gun olmayan varmi psikolojik mi bu yoksa leanlikle mi alakali diuretik bisi kullansam alkol fln kullansam direkt lean oglu lean oluyorum suratim o kadar kemiksiz durmuyo bazen chopped oglu boneless oluyorum niye aq
Bloat olunca kendimi tanıyamıyom amk direk 0 kemik bi de hala baby fat var 18 olcam sakal yok amk

• +1
  • Woah
Reactions: IlI and Gordon Freeman
Bloat olunca kendimi tanıyamıyom amk direk 0 kemik bi de hala baby fat var 18 olcam sakal yok amk
ben gec ergenlik yasadim sakal babyfatin gitmesi boy uzamasi sik boyu uzamasi hepsi gec geldi suan 20ye girdim ergenlik bitmedi normal bence babyfatin gitmemesi

• +1
Reactions: Trenmaxx1
nerden baktığına göre değişiyor telefon kamerası ayna falan banyodaki aynadan bakınca slayer oluyom

• +1
Reactions: IlI
Bloat oluyorsundur

• +1
Reactions: IlI