erkenboşalangarson
Bronze
Daha öncesinde türkçe kaynaklardan araştırmamıştım araştırınca farkettim ki
çiğ et tüketen baya insan varmış ve bir sorun da yaşamamışlar ilginç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sen zahmet etme yumurtayı ben kırarımcig et bukadar yemek istiyosanız yarragimi vereyim sossuz marine edilmemis cig tam sevdiginiz gibi
2de yumurta kırayım üzerine
Kasaptan günlük gelen kalın bir antrikot dilimi alıp sadece dış yüzeyini tıraşlayarak çiğ şekilde yemeyi denicem hastalanırsam update ederimZamanında bu şekil raw beslenmeden öve öve bitiremeyen arkadaslarim vardi onlardan ozenip az arastirayim dedim de bu Turkiyede olacak is degil panpalar
Bi sikim değişmicek hayatında amk salağı pişirde yeKasaptan günlük gelen kalın bir antrikot dilimi alıp sadece dış yüzeyini tıraşlayarak çiğ şekilde yemeyi denicem hastalanırsam update ederim
Antrikotun kilosu 1100 lirayı aşkın etin en güzel kısmını bu kadar para domalıp ne diye çiğ yiyosun aqKasaptan günlük gelen kalın bir antrikot dilimi alıp sadece dış yüzeyini tıraşlayarak çiğ şekilde yemeyi denicem hastalanırsam update ederim
Bi sikim değişmicek hayatında amk salağı pişirde ye
boyle dusunerek hicbir zaman hicbir yerde bisey elde edemezsiniz cocuk zehirlense bile tecrube edinir 1100tl kazanilir gelir gider deneyim mogsAntrikotun kilosu 1100 lirayı aşkın etin en güzel kısmını bu kadar para domalıp ne diye çiğ yiyosun aq
beklemedeyimKasaptan günlük gelen kalın bir antrikot dilimi alıp sadece dış yüzeyini tıraşlayarak çiğ şekilde yemeyi denicem hastalanırsam update ederim
Dnrboyle dusunerek hicbir zaman hicbir yerde bisey elde edemezsiniz cocuk zehirlense bile tecrube edinir 1100tl kazanilir gelir gider deneyim mogs
Vizyon okuma 100Genetik olarak genc gozuken 100 kisiden birinin cig et yemesi uzerine, sure doldurma amacli bi haber diye yorumladim
dün yarım kilosuna 800 verdim amkAntrikotun kilosu 1100 lirayı aşkın etin en güzel kısmını bu kadar para domalıp ne diye çiğ yiyosun aq
etin yüzeyindeki bakteri seni zehirlemicek rahat olKasaptan günlük gelen kalın bir antrikot dilimi alıp sadece dış yüzeyini tıraşlayarak çiğ şekilde yemeyi denicem hastalanırsam update ederim
15 yas cocuk sizden zeki amk eawpknrawlşwbernentgxfAntrikotun kilosu 1100 lirayı aşkın etin en güzel kısmını bu kadar para domalıp ne diye çiğ yiyosun aq
Profildeki chad ben değilim ama keşke öyle olsaydım15 yas cocuk sizden zeki amk eawpknrawlşwbernentgxf
TRUE ADAM SLAYER OKTAY HOLY FUCK MAAA@@@@@BBNNNNNNNNNNNNNNNNProfildeki chad ben değilim ama keşke öyle olsaydım![]()
Daha öncesinde türkçe kaynaklardan araştırmamıştım araştırınca farkettim ki
çiğ et tüketen baya insan varmış ve bir sorun da yaşamamışlar ilginç
Haklısın verdiğim örnek saçmaBabamın dedesi 96 yaşında öldü ergenlikten beri sigara içiyordu demek ki sigara insanları uzun yaşatıyor