Çiğ et yiyen 73 yaşındaki adam yaşını göstermiyor

erkenboşalangarson

erkenboşalangarson

Bronze

Daha öncesinde türkçe kaynaklardan araştırmamıştım araştırınca farkettim ki
çiğ et tüketen baya insan varmış ve bir sorun da yaşamamışlar ilginç

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and jsbera
boş propaganda bence

• +1
Reactions: Auchelius, jauscope and Serialsuicide
Genetik olarak genc gozuken 100 kisiden birinin cig et yemesi uzerine, sure doldurma amacli bi haber diye yorumladim

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan, jsbera and 4 others
Zamanında bu şekil raw beslenmeden öve öve bitiremeyen arkadaslarim vardi onlardan ozenip az arastirayim dedim de bu Turkiyede olacak is degil panpalar

cig et bukadar yemek istiyosanız yarragimi vereyim sossuz marine edilmemis cig tam sevdiginiz gibi
2de yumurta kırayım üzerine

• JFL
  • +1
Reactions: bre3001, Yagiz8928, Atsizz and 4 others
cig et bukadar yemek istiyosanız yarragimi vereyim sossuz marine edilmemis cig tam sevdiginiz gibi
2de yumurta kırayım üzerine
sen zahmet etme yumurtayı ben kırarım

• JFL
Reactions: jauscope
Zamanında bu şekil raw beslenmeden öve öve bitiremeyen arkadaslarim vardi onlardan ozenip az arastirayim dedim de bu Turkiyede olacak is degil panpalar
Kasaptan günlük gelen kalın bir antrikot dilimi alıp sadece dış yüzeyini tıraşlayarak çiğ şekilde yemeyi denicem hastalanırsam update ederim

• +1
Reactions: Deleted member 271452
Kasaptan günlük gelen kalın bir antrikot dilimi alıp sadece dış yüzeyini tıraşlayarak çiğ şekilde yemeyi denicem hastalanırsam update ederim
Bi sikim değişmicek hayatında amk salağı pişirde ye

• +1
Reactions: erkenboşalangarson
Antrikotun kilosu 1100 lirayı aşkın etin en güzel kısmını bu kadar para domalıp ne diye çiğ yiyosun aq

• +1
Reactions: erkenboşalangarson and kurdistan
Bi sikim değişmicek hayatında amk salağı pişirde ye
Antrikotun kilosu 1100 lirayı aşkın etin en güzel kısmını bu kadar para domalıp ne diye çiğ yiyosun aq
boyle dusunerek hicbir zaman hicbir yerde bisey elde edemezsiniz cocuk zehirlense bile tecrube edinir 1100tl kazanilir gelir gider deneyim mogs

• JFL
Reactions: erkenboşalangarson and Yagiz8928
beklemedeyim

boyle dusunerek hicbir zaman hicbir yerde bisey elde edemezsiniz cocuk zehirlense bile tecrube edinir 1100tl kazanilir gelir gider deneyim mogs
Dnr

Genetik olarak genc gozuken 100 kisiden birinin cig et yemesi uzerine, sure doldurma amacli bi haber diye yorumladim
Vizyon okuma 100

• Love it
Reactions: reanrao
dün yarım kilosuna 800 verdim amk
yediğime pişman oldum
tavuk yemeğedevam

• JFL
Reactions: churmaxxed
etin yüzeyindeki bakteri seni zehirlemicek rahat ol

• +1
Reactions: Auchelius and erkenboşalangarson
15 yas cocuk sizden zeki amk eawpknrawlşwbernentgxf

15 yas cocuk sizden zeki amk eawpknrawlşwbernentgxf
Profildeki chad ben değilim ama keşke öyle olsaydım :lul:

• JFL
Reactions: IlI and Ratonnn

Daha öncesinde türkçe kaynaklardan araştırmamıştım araştırınca farkettim ki
çiğ et tüketen baya insan varmış ve bir sorun da yaşamamışlar ilginç

Babamın dedesi 96 yaşında öldü ergenlikten beri sigara içiyordu demek ki sigara insanları uzun yaşatıyor

IMG 3802

Full çiğ yemedim dışını 10sn kadar mühürledim

• Ugh..
  • +1
Reactions: Auchelius and jauscope