akcelibate
Iron
Şahsi Basit Cilt Bakımım
GECE
önerileriniz veya sorularınız varsa lütfen sorun
Hepiniz canımsınız
GECE
- Su ve sonrasında normal bi cleanserla yüz yıkama(Tercihim la roche posay ama çok da mühim değil)
- Derma roller ve Ghkcu topical: Derma genel kolajen üretimini destekliyo ve serumun yüze daha iyi işlemesini sağlıyor ama hergün tercih etmiyorum Bunun yanında Ghkcu nun faydaları zaten yeterince biliniyo topikal ghkcu hem üzerinde daha düzgün çalışmalar olduğu için hemde peptid kullanamayanlar için sağlam bi alternatif (The Ordinary copper peptid hem kolay erişilebilir hem de siksok tt satıcılarıyla uğraştırmadığı için benim tercihim)
- Göz altı için cafein serumu: Bu serum göz altındaki siyahlıkları azaltmakta baya iyi iş yapıyo sik gibi uyku düzenime rağmen göz altımın rengi gayet iyi ama recessed infralarımızı çözecek bişiy değil bu üründen salak gibi kemik büyütmesini beklemeyin(The ordinary nin serumu göz altları için şiddetle önerim)
- Ghkcu serumu kuruduktan(yaklaşık 10dk) sonra azelaik asit kullanıyoruz: bu baya önemli herhangi bi eczaneden kolay bi bahaneyle bulabilirsiniz ben abiminki kayboldu da alabilir miyim demiştim ve aldım gidip salak saçma bi serum yerine bunu alın felaket iyi azelderm%20 herhangi bi eczaneden alabilirsiniz saçma sapan indamartla uğraşmaya da gerek yok
- Tret baba: en iyi ve en sıkıntı yere geldik tret önce 0025 le sonrasında 005 e çıkmanızı öneririm şuan ben de aynısnı yapıyorum azelaik de dediğim gibi trde herhangi bi eczanaeden kolayca temin edebilirsiniz, tret e özel bi tread de yakında yazacağım o yüzden şimdi kısa kesiyorum yaklaşık 15dk kullandıktan sonra bekleyin
- 345 krem: bi kozmetik mağzasından aldım herhangi bi yerde bulabilirsiniz cilteki kızarıklığa falan yardımcı oluyo tret ten bi 10dk sonra falan kullanın tret in daha az cildi yakmasını falan sağlıyo da çok da mühim mi idk
- Su: sabah yüzünüzü bi daha yıkamanızı önermem yağ dengesini bozuyo sabah normal suyla yıkayın işte aq
- Nemlendirici: Tret ve azelaik kullandığımız için en önemlisi bu yoka cildiniz götten yiyo benden demesi(la roche kullanıyom da marka çok önemli değil)
- Güneş kremi: SPF50 tret kullandığımız için gene çok önemli (la roche kullanıyorum) tinted kullanmıyorum da kullanan kingler ne diyo bilmiyorum öneriyosanız ona da geçebiliriz
önerileriniz veya sorularınız varsa lütfen sorun
Hepiniz canımsınız