Cilt Bakımı

epigenic

epigenic

Spread Love
Sayısız dermatolog gezmişimdir aylarim araştırmakla geçti bu konu hakkinda bilgi birikimim forumdaki herkesten cok daha yüksek olduğuna eminim cilt hakkında herhangi bir probleminiz çözemediğiniz bi durum varsa yazın cevaplayayim no bs eğer isterseniz guide paylaşırım

• +1
Reactions: Serialsuicide, anathema, stacyworshipper and 12 others
Sayısız dermatolog gezmişimdir aylarim araştırmakla geçti bu konu hakkinda bilgi birikimim forumdaki herkesten cok daha yüksek olduğuna eminim cilt hakkında herhangi bir probleminiz çözemediğiniz bi durum varsa yazın cevaplayayim no bs eğer isterseniz guide paylaşırım
Taz kullandıgımda eninde sonunda kıpkırmızı oluyom reis

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Orcairis and 1 other person
büyük adam vesselam

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill, Deleted member 251512 and 2 others
Taz kullandıgımda eninde sonunda kıpkırmızı oluyom reis
normal taz sebum uretimini azaltmakla birlikte cildi bazen irite edebiliyor bide eger hedeflerin anti-aging degilse taz kullanma tret kullan tazden daha etkili akne konusunda iritasyon için yapabilecegin şeyler short contact terapi yapabilirsin mesela belirli günler 3-4 saat bekletip yıka nemlendirici sür öyle yat yada daha az kullan haftanin belirli günleri kullan bide komedojenik olmayan su bazli bi nemlendirici al urun adi falan isterseniz atarim bu arada cilt sorunlarinizi anlatin rutininizi baştan yapayım

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Deleted member 307488 and 6 others
bende doğal olarak clear skin var hiç sivilcem yok arada 1 2 tsne tek tük çıkıyor kabak gibi belli oluyor onalrda tabiiki o tekler için en yapayım pimple sticker mı yapıştırayım bide güzel bi colouring için en yapabilirim

• +1
Reactions: BugraSA, Fridx, why not me? and 2 others
harbi colouring için napılabilir

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, Deleted member 251512 and 1 other person
bende doğal olarak clear skin var hiç sivilcem yok arada 1 2 tsne tek tük çıkıyor kabak gibi belli oluyor onalrda tabiiki o tekler için en yapayım pimple sticker mı yapıştırayım bide güzel bi colouring için en yapabilirim
pimple patchler o stickerlar tamamen cope onlarla hiç zaman kaybetme git eczaneden benzoil peroksit yüzde 5 ve klindamisin bulunduran krem al (clindoxyl veya oximin yada bunlarin muadilleri) o sivilcelerin üstüne nokta şeklinde koy sonra yat hizlica geçirir coloring tavsiyesi için coloringin ne şuanki ten rengin saç rengin falan

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Fridx and 2 others
Knk güneşten korunmak ne kadar onemli ben hicbir sey kullanmiyorum yazın dahil cildim de okey ilerde sıkıntı olur mu sence

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius and Deleted member 277275
pimple patchler o stickerlar tamamen cope onlarla hiç zaman kaybetme git eczaneden benzoil peroksit yüzde 5 ve klindamisin bulunduran krem al (clindoxyl veya oximin yada bunlarin muadilleri) o sivilcelerin üstüne nokta şeklinde koy sonra yat hizlica geçirir coloring tavsiyesi için coloringin ne şuanki ten rengin saç rengin falan
şuan ten rengim baya beyaz hani aşırı pale değil ama beyaz saçım koyu kahve pink undertone var ve yüzümde biraz çiller var süt bebesi gibi duruyom biraz daha renk katmak isterim göz rengimde kahve lens gidermi sence sağol bu arada 🫶

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 251512 and 1 other person
harbi colouring için napılabilir
kişiden kişiye göre değişir ama dudak rengi çok önemli hafif kırmızı tintli belli olmayan bişey sürebilirsin cilt icin tinted sunscreen veya kapatici falan filan onun disinda coloring suplemmentleri falan alabilirsin ama ben bi etkisini gormedim onermiyorum kaslarini ve kirpiklerini boya ister kalici ister maskarayla eyelash curler kullan falan filan

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
normal taz sebum uretimini azaltmakla birlikte cildi bazen irite edebiliyor bide eger hedeflerin anti-aging degilse taz kullanma tret kullan tazden daha etkili akne konusunda iritasyon için yapabilecegin şeyler short contact terapi yapabilirsin mesela belirli günler 3-4 saat bekletip yıka nemlendirici sür öyle yat yada daha az kullan haftanin belirli günleri kullan bide komedojenik olmayan su bazli bi nemlendirici al urun adi falan isterseniz atarim bu arada cilt sorunlarinizi anlatin rutininizi baştan yapayım
Akne yok kanka daha iyi cilt için kullanıyodum sadece zaten 10 mg isotret başladım günlük haftada 2 ye düşürdüm tazıda şuan dermaroller gelsin microneedlingde başlicam,

Şu siyah nokta ve burun üstündeki yağ filamentimi ne sikimse onları nası geçircez

• +1
Knk güneşten korunmak ne kadar onemli ben hicbir sey kullanmiyorum yazın dahil cildim de okey ilerde sıkıntı olur mu sence
olur kisinda kullanmani oneririm ama zorunda degilsin yinede en azindan yazlari gunes kremi kullan gunes cildin (bazi durumlarda) en buyuk dusmani

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Deleted member 277275 and 1 other person
şuan ten rengim baya beyaz hani aşırı pale değil ama beyaz saçım koyu kahve pink undertone var ve yüzümde biraz çiller var süt bebesi gibi duruyom biraz daha renk katmak isterim göz rengimde kahve lens gidermi sence sağol bu arada 🫶
Gider, bende bembeyazım bu yaz esmerleşebildiğim kadar esmerleşcem saçı uzatıp açacam lensde alırım

• +1
Akne yok kanka daha iyi cilt için kullanıyodum sadece zaten 10 mg isotret başladım günlük haftada 2 ye düşürdüm tazıda şuan dermaroller gelsin microneedlingde başlicam,

Şu siyah nokta ve burun üstündeki yağ filamentimi ne sikimse onları nası geçircez
onlar isotretle zamanla geçer geçmiyorsa 2-3 ay sonra dozunu yükseltirsin bide evde bence microneedling yapma cildimi sikmiştim ben bi kere öyle dermarollerla hiç yapma yapicaksan dermastamp al ben senin yerinde olsam sadece isotret ve taz kullanirim 3-4 aya dozuna bağlı olarak cildin istedigin gibi olur

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Fridx and 3 others
forumdaki nadir iyi adamlardan biri taşşağını yalayalim:owo:

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Thrill and Deleted member 251512
onlar isotretle zamanla geçer geçmiyorsa 2-3 ay sonra dozunu yükseltirsin bide evde bence microneedling yapma cildimi sikmiştim ben bi kere öyle dermarollerla hiç yapma yapicaksan dermastamp al ben senin yerinde olsam sadece isotret ve taz kullanirim 3-4 aya dozuna bağlı olarak cildin istedigin gibi olur
Geçtikten sonra geri gelir mi? Yoksa ölene kadar mikrodoz isotret kullanırım

• +1
sacini siyaha boyayabilirsin yada highlight yapabilirsin lens gider bencede bana lens olayi cok sacma geliyo amk cok anlasilir oluyo cogu zaman daha iyi dursada ve anlasildigi surece yaptigin seylerin bi onemi yok bence evde nasi highligt yapilir guide gelsin mi bu arada sac boyasiz (boyalida olabilir) ben senin yerinde olsam buyuk ihtimal yaza dogru sacima highlightlar yapip biraz yanmaya calisirdim cillerde daha belirginlesirdi surfcu elemanlar gibi olurdum

• +1
Reactions: ascendantwill, Thrill, jsbera and 2 others
forumdaki nadir iyi adamlardan biri taşşağını yalayalim:owo:
tesekkur ederim elimden geldigince herkese yardim etmek istiyorum ama tiktokta kimse siklemiyor bende buraya geldim

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, jsbera, Fridx and 2 others
sacini siyaha boyayabilirsin yada highlight yapabilirsin lens gider bencede bana lens olayi cok sacma geliyo amk cok anlasilir oluyo cogu zaman daha iyi dursada ve anlasildigi surece yaptigin seylerin bi onemi yok bence evde nasi highligt yapilir guide gelsin mi bu arada sac boyasiz (boyalida olabilir) ben senin yerinde olsam buyuk ihtimal yaza dogru sacima highlightlar yapip biraz yanmaya calisirdim cillerde daha belirginlesirdi surfcu elemanlar gibi olurdum
surfer archetype harbi cok iyi zaten o guide gelsin herkese yardımcı olur yazarsan mükemmel olur 🫶

• +1
Reactions: Thrill
@Zuffster le kapışır

• +1
tesekkur ederim elimden geldigince herkese yardim etmek istiyorum ama tiktokta kimse siklemiyor bende buraya geldim
tiktoktaki insanların iqsu 80i geçmez hacı iyi yapmışsın hoşgeldin
5764433 IMG 6794

adamlarin hareketlere bak

• +1
  • JFL
Reactions: anathema, ascendantwill, stormerdeccal and 3 others
surfer archetype harbi cok iyi zaten o guide gelsin herkese yardımcı olur yazarsan mükemmel olur 🫶
guide yapicam cilt icinde bunun icinde daha once su benim yaptigim higlight olayini yapanda gormedim ilk benimdir bence atinca gorursunuz zaten

• +1
Reactions: ascendantwill, Thrill, Fridx and 1 other person
Selftanner yada skin bleaching lens sac kas kirpik rengi
skin bleaching icin expigment kullanin buda boyle bi bilgi

• +1
Reactions: piuafl, Fridx and Deleted member 277275
guide yapicam cilt icinde bunun icinde daha once su benim yaptigim higlight olayini yapanda gormedim ilk benimdir bence atinca gorursunuz zaten
bekliyoruz guideyi :O

• +1
Reactions: Fridx
Reis tret kullaniyorum ama aminakodumun dark spotlari hala gecmiyor ya su sivilce lekeleri

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and turkcelfatcel
Baba 100mg accutane gir gec bitti bukdr

• +1
  • Love it
Reactions: ascendantwill, Deleted member 277275 and Fridx
Highlights baya underrated cildi tanned olan kahverengi saclilar yapmali tercihen white highlights
Richard rios gibi

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Tiktokta post atma reis valla beyinsizler

• +1
Baba 100mg accutane gir gec bitti bukdr
keske o kadar basit olsa ben 80mg kullandim 5-6 ay bitirdigimde hala izlerim falan vardi (suan yok) accutane iz gibi sorunlari cozmuyor

• +1
Reactions: ascendantwill, jsbera, Fridx and 1 other person
Bu ney la DNBSAJKFAS acheron true adamsin cookieyide moggladin devasapenis acheron
Images 84

şunun aynısı amk tiktok kitlesi yeminle özürlü

• JFL
  • +1
Reactions: turkcelfatcel and Fridx
Tiktokda harcanirmissin boşver daha iyisini hakediyin

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Fridx and Deleted member 277275
Highlights baya underrated cildi tanned olan kahverengi saclilar yapmali tercihen white highlights
Richard rios gibi
bence white highlights kotu duruyo gunesten acilmis gibi durmasi lazim bide acici kullanilmali sacin kendi pigmentine gore acilmali boya degil

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Deleted member 277275 and Fridx
  • +1
Reactions: BugraSA, Deleted member 251512, jsbera and 2 others
bence white highlights kotu duruyo gunesten acilmis gibi durmasi lazim bide acici kullanilmali sacin kendi pigmentine gore acilmali boya degil
Reis beyaz degilde sen anladin su richard rios gibi

• +1
Reactions: Deleted member 251512 and Deleted member 277275
Reis tret kullaniyorum ama aminakodumun dark spotlari hala gecmiyor ya su sivilce lekeleri
tret lekelerde cok etkili degil lekelerin kirmizi renk mi damar kaynakli mi (pie) yoksa pih mi yani kahverengi gunes lekesi tarzi mi

• +1
Reactions: Deleted member 251512 and Deleted member 277275
Su bazlı nemlendirici atsana knk cok pahalıysa ama siktir et

• +1
Reactions: Fridx and Deleted member 277275
dr stone subforumu baştan inşa ediyor

• +1
Reactions: Deleted member 251512
Rutinimde şuan uyandıgım gibi yüzümü yıkıyom dışarı çıkcaksam gunes kremı suruyorum baska bisey yapmıyorum kahvaltı üstüne omega 3 le beraber 10 mg isotret, akşama gözenek sıklaştırıcı cleanserla burnumu temizliyom sonra karma cıltler ıcın salisilik acid + olenolic mi neyli yuz yıkama jeliyle tüm yüzümü yıkayıp taz sürüyom

• +1
Reactions: Fridx and Deleted member 277275
hocam nemlendirici ve güneş kremi önerir misin birden fazla biliyorsan birden fazla da olur

• +1
Rutinimde şuan uyandıgım gibi yüzümü yıkıyom dışarı çıkcaksam gunes kremı suruyorum baska bisey yapmıyorum kahvaltı üstüne omega 3 le beraber 10 mg isotret, akşama gözenek sıklaştırıcı cleanserla burnumu temizliyom sonra karma cıltler ıcın salisilik acid + olenolic mi neyli yuz yıkama jeliyle tüm yüzümü yıkayıp taz sürüyom
topmusun knk krem falan sürüyon erkek adam zemzem suyuyla yıkanır

• Love it
Reactions: Fridx and Kayra139
Less is better
Ciltte oyle bence

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275 and Fridx
her zaman degil ne kullandigina bagli ama gereksiz sey kullanmak anlamsiz
Hepsi yahudi reklami krdsm sen accutane al guneskremi kullan yeter

• +1
hocam nemlendirici ve güneş kremi önerir misin birden fazla biliyorsan birden fazla da olur
nemlendirici olarak kesinlikle bioderma sebium hydra asla sivilceye sebep olmaz komedojenik degil su bazli guvenle kullabirsin bunun ustune hic bisey gecemez zaten dermlerin favorisi bu hep gunes kremide tintli mi tintsiz mi istiyon

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275 and Fridx
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and Fridx
gayet iyi eger 4-5 aya sivilce komedon yag bezesi tarzi sorunlar kalmaya devam ederse dozunu arttir ama rutinin super

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 251512, Auchelius, Deleted member 277275 and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back