Cilt Bakımı

sivilce cok nadir cikiyor oynamadigim icin leke sorunum yok ama gozenekler rahatsiz ediyor bi de bazi yerlerde ton esitsizligi var sanirim ne kullanmaliyim tesekkurler
gozenek icin accutane renk esitsizligi icin inflamasyon odakli seyler yapman lazim kizariklik var diye tahmin ediyorum bbl/franksiyonel lazer falan yaptir asla onermiyorum ama cortisone turevleride rengi esitler ama cogu zaman rebound yapip geri gelir o yuzden son dedigimi unut

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
gozenek icin accutane renk esitsizligi icin inflamasyon odakli seyler yapman lazim kizariklik var diye tahmin ediyorum bbl/franksiyonel lazer falan yaptir asla onermiyorum ama cortisone turevleride rengi esitler ama cogu zaman rebound yapip geri gelir o yuzden son dedigimi unut
10 mg alıyom yeter mi

• +1
Reactions: Deleted member 277275
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Deleted member 251512
cildinin suanki durumuna bagli mikrodoz ama 10mg ben 80 kullanmistim
Sordumda gormedın herhalde reıs excipal lip %4 iyi mi doktor verdıydı komedon cart curt yapar mı

• +1
Sordumda gormedın herhalde reıs excipal lip %4 iyi mi doktor verdıydı komedon cart curt yapar mı
yapmaz komedojenik degil su bazli zaten cok hafif bi formulu var

• +1
  • Love it
  • +1
Sayısız dermatolog gezmişimdir aylarim araştırmakla geçti bu konu hakkinda bilgi birikimim forumdaki herkesten cok daha yüksek olduğuna eminim cilt hakkında herhangi bir probleminiz çözemediğiniz bi durum varsa yazın cevaplayayim no bs eğer isterseniz guide paylaşırım
Cilt icin hangi yaglari onerirsin kullanma sikliklari nasil olmali - etkileri ne
Hangi eczane kremlerini onerirsin kuru yagli karma vs cilt icin

• +1
Cilt icin hangi yaglari onerirsin kullanma sikliklari nasil olmali - etkileri ne
Hangi eczane kremlerini onerirsin kuru yagli karma vs cilt icin
cildin ne durumda olduguna bagli bide cilt yagi ney

• +1
Şuanki rutine ekliyim mi accutane geçirene kadar ohoo, ne kadar sürede etki eder
eger 10 mg kullancaksan clindoxyl ekle siyah nokta icin ama dozu yukseltceksen ekleme cok kuruluk yasarsin

• +1
Sayısız dermatolog gezmişimdir aylarim araştırmakla geçti bu konu hakkinda bilgi birikimim forumdaki herkesten cok daha yüksek olduğuna eminim cilt hakkında herhangi bir probleminiz çözemediğiniz bi durum varsa yazın cevaplayayim no bs eğer isterseniz guide paylaşırım
retinol icin marka onerir misin

• +1
sivilce sonrası yara ve normal yaranın iyileşmesinden sonra oluşan ten rengine göre daha koyu olan alanlara ne yapmak lazım

• +1
Reactions: Fridx and Thrill
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx and carettacaretta
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 287008 and carettacaretta
Eklenecek bir şey var mı ? Varsa ne ve neden ?

Er:YAG - 6 ayda 1
RF Microneedling -6 haftada 1
Sculptra (PLLA) -Yılda 1
Radiesse yüksek oran - Yılda 1
IPL / BBL - 4 haftada 1 kür halinde
Nd:YAG Lase-r Ayda 1
PRP - 3 ayda 1
Exosome Therapy -Yılda 1
------------------------------
Hyaluronic Acid Dermastamp | 0.25 mm (haftada 1), 0.5 mm (3 haftada 1), 1mm (ayda 1) |
GHK-CU enjeksiyon
Azelaic Acid
%0.1 Tretinoin
L-Askorbik Asit
20mg accutane

Aktif olarak küçük oynamalar yapabiliyorum.
Emin ol bu kadar seye gerek yok bile yok cildini tam olarak bilmiyorum ama cok gereksiz guzel cildin sırrı bolluk degil dogalliktan geciyor ceyregini yapsan cogu islemleri okey aslinda

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 251512, Kayra139, maarda and 2 others
Eklenecek bir şey var mı ? Varsa ne ve neden ?

Er:YAG - 6 ayda 1
RF Microneedling -6 haftada 1
Sculptra (PLLA) -Yılda 1
Radiesse yüksek oran - Yılda 1
IPL / BBL - 4 haftada 1 kür halinde
Nd:YAG Lase-r Ayda 1
PRP - 3 ayda 1
Exosome Therapy -Yılda 1
------------------------------
Hyaluronic Acid Dermastamp | 0.25 mm (haftada 1), 0.5 mm (3 haftada 1), 1mm (ayda 1) |
GHK-CU enjeksiyon
Azelaic Acid
%0.1 Tretinoin
L-Askorbik Asit
20mg accutane
1769956197383

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, jsbera, Ameliyat Masası and 6 others
bende doğal olarak clear skin var hiç sivilcem yok arada 1 2 tsne tek tük çıkıyor kabak gibi belli oluyor onalrda tabiiki o tekler için en yapayım pimple sticker mı yapıştırayım bide güzel bi colouring için en yapabilirim
clear skin ne kanka temiz ten desene aq

• JFL
Reactions: Fridx, why not me?, Thrill and 3 others
yüzüm her bokta kızarıyor fitness olsun soğuk hava olsun 31 çekerken olsun domates gibi oluyom lazer ile çözülür dediler sence bide kuru cilt

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and Deleted member 277275
Şunu yazan adam aiya falan mı yazdırdı amk rutini açıklayın lan @Atsizz
ai müdavimlerini çağırayım kardesim @IlI @maarda

• JFL
Reactions: Auchelius, IlI, Thrill and 1 other person
Şunu yazan adam aiya falan mı yazdırdı amk rutini açıklayın lan @Atsizz
İnsan tarafından yazılmış olması daha olası diyor

• +1
Reactions: Thrill
İnsan tarafından yazılmış olması daha olası diyor
Ai nası yazsın olm böyle bi bakım rutini nemlendirici temizleyişc falan yazar max

• +1
Reactions: Orcairis
Ai nası yazsın olm böyle bi bakım rutini nemlendirici temizleyişc falan yazar max
Zaten ai güvenlik kurallarını aşıyor zart zurt bir şeyler dedi okumadım

• +1
Komedonları nasıl geçircez kanka temizlettiriyom yine çıkıyo

• +1
Reactions: Thrill and Kayra139
yüzüm her bokta kızarıyor fitness olsun soğuk hava olsun 31 çekerken olsun domates gibi oluyom lazer ile çözülür dediler sence bide kuru cilt
co2lazer yaptir ve nemlendir yani bide beni hatirladin mi la doktor dogukan degil misin sen yayina girip doktor diye bagiriyodum dildocan ben

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Kayra139 and dogu
Komedonları nasıl geçircez kanka temizlettiriyom yine çıkıyo
yuz sebum uretmeye devam ediyo istedigin kadar temizlet retinoid turevi basla accutane tret vb

• +1
Reactions: Thrill and Kayra139
co2lazer yaptir ve nemlendir yani bide beni hatirladin mi la doktor dogukan degil misin sen yayina girip doktor diye bagiriyodum dildocan ben
isim neydi

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Thrill, Kayra139 and 1 other person
Whitemaxxing yapmak için bir yöntem var mı ne kullanabiliriz ?

• +1
Anneni sikeyim değil patlatgelsindi isa delete attı o

• JFL
Reactions: Auchelius, Thrill and Serialsuicide
akne ve sivilcem burun kenarları ve yanaklarımda kızarıklık ve yaglı bir cildim var ve burun kas kenarları ve dudak ust ve altında kucuk kabuklanmalar oluyor birkac gunde bir, kusura bakma biraz uzun yazdım bir temizleyici tonik birde arada gunes kremi kullanıyordum yuz temizleme jeli tonik ve gunes kremi onerebilir misin yardımların icin tesekkur ederim

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275, Thrill and 1 other person
Babo 4 kız kardeşim var 4 kız kuzenim var. İncel olsam da kızlar hakkında bi şeyler biliyom. Bu bakış napıyor bu anasını siktiğimin otistiği kendini yakışıklı mı zannediyorsun bakışı

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Auchelius, Atsizz and 5 others
akne ve sivilcem burun kenarları ve yanaklarımda kızarıklık ve yaglı bir cildim var ve burun kas kenarları ve dudak ust ve altında kucuk kabuklanmalar oluyor birkac gunde bir, kusura bakma biraz uzun yazdım bir temizleyici tonik birde arada gunes kremi kullanıyordum yuz temizleme jeli tonik ve gunes kremi onerebilir misin yardımların icin tesekkur ederim
Egzema var geçmiş olsun

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, piuafl and 1 other person
Egzema var geçmiş olsun
cildiyeye bayagı gitmistim bunun icib en son kabuklanmalara bir krem vermisti surunce geciyor ertesi gun ama bırakınca tekrar baslıyor ama eskiye gore kabuklanma sıklıgı azaldı

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Deleted member 277275
öncelikle cildimin ten rengimle pek alakası yok boynum bembeyaz Yüzüm kuru yanaklarda avuç içi büyüklüğünde iki tarafta kırmızılık var bazen sarımsı bi renge dönüyo cilt ürünü kullanmıyorum duştan çıkınca pul oluyo ciltte ufaktan ve dehidrasyon çizgileri çıkıyo fazla su içsemde gözenkler falan var temiz besleniyorum beslenme kaynaklı olmadığına eminim ne önerirsin

• +1
bundan sonra başka cilt threadı açılmayacak herhalde herkes buraya gelip soracak

• +1

Users who are viewing this thread

Back