Cilt Bakımı

cildiyeye bayagı gitmistim bunun icib en son kabuklanmalara bir krem vermisti surunce geciyor ertesi gun ama bırakınca tekrar baslıyor ama eskiye gore kabuklanma sıklıgı azaldı
kremin adini soylersen bi cikarim yaparim

• +1
Reactions: Thrill and piuafl
öncelikle cildimin ten rengimle pek alakası yok boynum bembeyaz Yüzüm kuru yanaklarda avuç içi büyüklüğünde iki tarafta kırmızılık var bazen sarımsı bi renge dönüyo cilt ürünü kullanmıyorum duştan çıkınca pul oluyo ciltte ufaktan ve dehidrasyon çizgileri çıkıyo fazla su içsemde gözenkler falan var temiz besleniyorum beslenme kaynaklı olmadığına eminim ne önerirsin
tam olarak bilmiyorum ama kuruluk kaynaklı hassasiyet yani klasik sivilcen falan yoksa sorun yok bol bol nemlendir gecer kızarıklık kuruluk

• +1
Reactions: Thrill and Mumbaitop
akne ve sivilcem burun kenarları ve yanaklarımda kızarıklık ve yaglı bir cildim var ve burun kas kenarları ve dudak ust ve altında kucuk kabuklanmalar oluyor birkac gunde bir, kusura bakma biraz uzun yazdım bir temizleyici tonik birde arada gunes kremi kullanıyordum yuz temizleme jeli tonik ve gunes kremi onerebilir misin yardımların icin tesekkur ederim
kuruluk ve kabuklanmalar disi her sey isotretinoinle cozulur dusuk doz kullanip bol nemlendir beyler burdan yazmaya usendim sorusu olan tiktoktan Mi_Tsukiy hesabina istek atsin ordan yazan herkese elimden geldigince detayli yardimci olurum

• +1
Reactions: Thrill and piuafl
tam olarak bilmiyorum ama kuruluk kaynaklı hassasiyet yani klasik sivilcen falan yoksa sorun yok bol bol nemlendir gecer kızarıklık kuruluk
çok sağol bioderma gibi markalar önermişsin threadda ben neler almalıyım marka olarak tercihi hangilerinden kullanayım sence

• +1
Reactions: Thrill
kremin adini soylersen bi cikarim yaparim
kabuklanmaların azalması kremle mi alakalı bilmiyorum ama surunce azalıyor ve kabuklar boyle bir hafta cıkıyor bir hafta cıkmıyor cok garip kremin adı advantan %0.1

• +1
kuruluk ve kabuklanmalar disi her sey isotretinoinle cozulur dusuk doz kullanip bol nemlendir beyler burdan yazmaya usendim sorusu olan tiktoktan Mi_Tsukiy hesabina istek atsin ordan yazan herkese elimden geldigince detayli yardimci olurum
Tiktokda takip yolladım

• +1
bu adam hala onlinesa soru war

• +1
Reactions: Thrill and temelyeterliliktest

Users who are viewing this thread

Back