Fridx
Exotic Ethnic
Kurdistanin daglarinda gezerken mayina basti ve yuzu yandiCildinde ne gibi bi sorun var
Suan baya scarringle ugrasior
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kurdistanin daglarinda gezerken mayina basti ve yuzu yandiCildinde ne gibi bi sorun var
olur king ekleerim iyi bişi yap amaMotivasyon,ozguven disiplin tiradi yazsam eklermisin
Ciddili
Egefitnessla alakali calismalarim var
doxlama konumu abicim banlicam bakKurdistanin daglarinda gezerken mayina basti ve yuzu yandi
Suan baya scarringle ugrasior
CALISMALAR BASLASINMI @Atsizz @flows5991olur king ekleerim iyi bişi yap ama
Cilt için sadece tretinoin nemlendirici ve temizleme jeli gerekiyor bence ekstradan yüzünü beyazlatmak istersen hidrokinon veya daha güvenli seçenek alfa arbutin kullanilabilirbende bir sorun yok biz türkish botb yapıyoz 2 tirad eksik sadece
bro bunlarla ilgili detaylı bilgiye sahipsen bir makale tarzı guide yazar mısın bak örnekteki gibiCilt için sadece tretinoin nemlendirici ve temizleme jeli gerekiyor bence ekstradan yüzünü beyazlatmak istersen hidrokinon veya daha güvenli seçenek alfa arbutin kullanilabilir
Yapmaya çalışıcam yazmakla pek aram yok amabro bunlarla ilgili detaylı bilgiye sahipsen bir makale tarzı guide yazar mısın bak örnekteki gibi
bro sen sadece yaz conv açıp bana at olur muYapmaya çalışıcam yazmakla pek aram yok ama
hesapların kayıt isteğini kabul ederken resistancesenin hesabı az önce kabul ettim amk kahkaha atıyom
Yazdım yazabildiğim kadar bide yeniyim conv nasil baslaticambro sen sadece yaz conv açıp bana at olur mu
dusuk mesaj sayili hesaplar baslatamiyor sanirim resistance baslatirYazdım yazabildiğim kadar bide yeniyim conv nasil baslaticam
hallettim yazmış ztn dönerim birazdan bi işim varrrdusuk mesaj sayili hesaplar baslatamiyor sanirim resistance baslatir
kral niye bu kadar elestirdinki simdi like atmayi biliyomIgnorelemiyor adam org kullanmayı bilmiyo şaka yapmiyom like falan atmayı bilmiyo ya da mesajlar fln nerde goremiyo çoğu zaman ignoreliyo tabi de