Cilt planlama

dogu

dogu

Diamond

KategoriÜrün / TakviyeMiktar / DozKullanım Zamanı / SıklıkKullanım ŞekliNotlar
TemizleyiciBioderma Sebium Foaming Gel200 mlSabah & AkşamTopikal (Yüz yıkama)Nazik, gözenek temizleyici
Tuz Sabunu100-150 grHaftada 1-2Topikal (Yüz yıkama)Kuru ciltte dikkatli kullanılmalı
NemlendiriciBepanthol Derma Yoğun Nemlendirici400 mlSabah & AkşamTopikalYoğun nem, yağsız his
SerumlarHyaluronic Acid Serum200 mg/günSabah & AkşamTopikalNemlendirici, cilt yenileme
Niacinamide Serum%5 (serum)AkşamTopikalCilt bariyeri güçlendirici
RetinoidAcnelyse %0.025 (Tretinoin)%0.025, az miktarAkşam, 2-3 kez haftadaTopikalHafif tahriş, cilt yenilenmesi
Güneş KoruyucuLa Roche-Posay Anthelios SPF50+300 mlSabah & 2-3 saatte bir tekrarTopikalYağsız, geniş spektrumlu
Takviye (Supplement)Nature’s Supreme Multi Collagen Powder3 gr (1-2 ölçek)GünlükOralKollajen, cilt elastikiyeti
Glutathione TAD-600 (Serum)600 mg / dozHaftada 2-3 kez (doktora bağlı)Topikal (Serum)Cilt beyazlatıcı, antioksidan
Glutathione TAD-600 (İğne)600 mg / dozHaftada 1-2 (doktor kontrolünde)EnjeksiyonDaha hızlı etki, antioksidan, karaciğer destek
C vitamini500-1000 mg/günGünlükOralKolajen üretimi, antioksidan
Omega-3 (Balık yağı)1000 mg/günGünlükOralAnti-inflamatuar, cilt yenilenmesi
Yaşam TarzıSu2-3 litre/günGünlükOralCilt nemi için kritik
İşlenmiş şeker ve rafine gıdaAzaltSürekli-Sivilce, inflamasyon azaltımı
Probiyotik (kefir, takviye)1 bardak kefir / 1 kapsülGünlükOralBağırsak ve cilt sağlığı için önemli

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 2 others
chatgpt ama çoğu thredi derleyip en iyisini çıkartım

• +1
Reactions: Auchelius and Dathomirian Zabrak

KategoriÜrün / TakviyeMiktar / DozKullanım Zamanı / SıklıkKullanım ŞekliNotlar
TemizleyiciBioderma Sebium Foaming Gel200 mlSabah & AkşamTopikal (Yüz yıkama)Nazik, gözenek temizleyici
Tuz Sabunu100-150 grHaftada 1-2Topikal (Yüz yıkama)Kuru ciltte dikkatli kullanılmalı
NemlendiriciBepanthol Derma Yoğun Nemlendirici400 mlSabah & AkşamTopikalYoğun nem, yağsız his
SerumlarHyaluronic Acid Serum200 mg/günSabah & AkşamTopikalNemlendirici, cilt yenileme
Niacinamide Serum%5 (serum)AkşamTopikalCilt bariyeri güçlendirici
RetinoidAcnelyse %0.025 (Tretinoin)%0.025, az miktarAkşam, 2-3 kez haftadaTopikalHafif tahriş, cilt yenilenmesi
Güneş KoruyucuLa Roche-Posay Anthelios SPF50+300 mlSabah & 2-3 saatte bir tekrarTopikalYağsız, geniş spektrumlu
Takviye (Supplement)Nature’s Supreme Multi Collagen Powder3 gr (1-2 ölçek)GünlükOralKollajen, cilt elastikiyeti
Glutathione TAD-600 (Serum)600 mg / dozHaftada 2-3 kez (doktora bağlı)Topikal (Serum)Cilt beyazlatıcı, antioksidan
Glutathione TAD-600 (İğne)600 mg / dozHaftada 1-2 (doktor kontrolünde)EnjeksiyonDaha hızlı etki, antioksidan, karaciğer destek
C vitamini500-1000 mg/günGünlükOralKolajen üretimi, antioksidan
Omega-3 (Balık yağı)1000 mg/günGünlükOralAnti-inflamatuar, cilt yenilenmesi
Yaşam TarzıSu2-3 litre/günGünlükOralCilt nemi için kritik
İşlenmiş şeker ve rafine gıdaAzaltSürekli-Sivilce, inflamasyon azaltımı
Probiyotik (kefir, takviye)1 bardak kefir / 1 kapsülGünlükOralBağırsak ve cilt sağlığı için önemli

Kaç kilosunuz hocam terlemenize vs. Bağlı olarakta su miktarı arttırılabilir.

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
chatgpt ama çoğu thredi derleyip en iyisini çıkartım
omega 3 ü 2000-3000 arası tut
kolojeninde 1 ölçeği 10gram o yalnıs olmus onun dışında cok güzel plan çoğunu bende yapıyorum burdakilerin

• +1
yatmadan önce yüzümü yikiyom temiz cildim baya

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
1754910159428

• +1
Reactions: pashanimair
enayi listesi

• +1
en iyi 3 listeden aldım derledim ha ben bi bok bilmiyorum diyorsan mk-677 kullanıp kabile zıplaması önere bilirim
en iyi 3 listeni sikeyim. retinoidler ve bakuchiol dışında topikal şekilde işe yarayan düzgün tek bir şey bile yok isotret tek çözüm

• +1
Reactions: Auchelius
en iyi 3 listeni sikeyim. retinoidler ve bakuchiol dışında topikal şekilde işe yarayan düzgün tek bir şey bile yok isotret tek çözüm
açıkla teker teker hepsini biliyorum çünkü ama senin bir sikim bilmediğine kanaat getirdim

açıkla teker teker hepsini biliyorum çünkü ama senin bir sikim bilmediğine kanaat getirdim
sana bisey acıklamaya niye uğraşayım yarram sana göre bilgisizsem çok da sikimdeydi amk beni bilen biliyor zaten seni ne yapayım

• +1
Reactions: Auchelius