Psl King
I was meant to be beautiful…
Habar nu am brocum gasesc o fata cu body count 0 in ro?
Nu cred ca e posibil jfl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Habar nu am brocum gasesc o fata cu body count 0 in ro?
Chad ramblings fratePai n-ai trb frate
Doar spunele buna
Daddy’s home e Roman confirmedCel mai ușor și rapid: te duci la biserică la penticostali / baptiști, zici că vrei botez și prostii d-ale lor, zici da la orice zic ei, și apoi ai poarta deschisă la o plajă largă de HTB-uri și Stacy-uri din biserică virgine, care abia așteaptă să fie cerute în căsătorie și să facă copii
View attachment 4784054View attachment 4784052
Metoda puțin mai complicată și unde nu ești sigur de body count: Intri pe pagini / grupuri de de studeți / universitare din orașul tău, și vezi ce fete engage în postările alea cu comentarii dar mai ales react-uri, și de acolo ai o plajă largă de tipe în general în early 20s, și multe din ele, în funcție de cum le simți din postări / poze, cam le poți estima body countul, și de acolo le dai DM și de acolo vezi tu..
Altceva ar mai fi doar să umbli pe la ora 14 pe la porți la licee și să te dai la tipe când ies de la liceu prin orașele mici și sărace, dar asta e cam pedo stuff (chiar dacă unele fete de acolo au deja 18 ani), și merge dacă arăți bogat / stai pe lângă o mașină șmecheră, și pare că ești destul de tinerel, adică să fi passing very early 20s..
Cam astea sunt opțiunile![]()
la true tara daca te duci alea beau lapte crud si carne cruda e greu sa nu gasesti cateva htb poate chiar stacy care sa se puna in a doua sec cu tn pt ca vii dla orasdaca nu e de casatorie nu cont dar ma gandesc sa ii dau lock down la una pt ca cu cat imbatranesc cu atat e mai greu. la sat sunt sub 5 deobicei
tipu e inalt n-ai nevoie decat de inaltime in romaniaChad ramblings frate
nu gasesti asa ceva in romania numa daca are sub 12 anicum gasesc o fata cu body count 0 in ro?
daddys home e roman?Cel mai ușor și rapid: te duci la biserică la penticostali / baptiști, zici că vrei botez și prostii d-ale lor, zici da la orice zic ei, și apoi ai poarta deschisă la o plajă largă de HTB-uri și Stacy-uri din biserică virgine, care abia așteaptă să fie cerute în căsătorie și să facă copii
View attachment 4784054View attachment 4784052
Metoda puțin mai complicată și unde nu ești sigur de body count: Intri pe pagini / grupuri de de studeți / universitare din orașul tău, și vezi ce fete engage în postările alea cu comentarii dar mai ales react-uri, și de acolo ai o plajă largă de tipe în general în early 20s, și multe din ele, în funcție de cum le simți din postări / poze, cam le poți estima body countul, și de acolo le dai DM și de acolo vezi tu..
Altceva ar mai fi doar să umbli pe la ora 14 pe la porți la licee și să te dai la tipe când ies de la liceu prin orașele mici și sărace, dar asta e cam pedo stuff (chiar dacă unele fete de acolo au deja 18 ani), și merge dacă arăți bogat / stai pe lângă o mașină șmecheră, și pare că ești destul de tinerel, adică să fi passing very early 20s..
Cam astea sunt opțiunile![]()
E un incel mosDaddy’s home e Roman confirmed![]()
e clar si in romania e overnu gasesti asa ceva in romania numa daca are sub 12 ani
am o colega in clasa care la vreo 13 ani si 2 luni avea 2 bc![]()
Partial adevarat dar gen e ca mine la inaltime (cu 2 cm mai înalt ca mine) și personal nu cred ca avantajele de a fi înalt sunt chiar așa cum se zicetipu e inalt n-ai nevoie decat de inaltime in romania
avantajul e fata de aia sub 1 80Partial adevarat dar gen e ca mine la inaltime (cu 2 cm mai înalt ca mine) și personal nu cred ca avantajele de a fi înalt sunt chiar așa cum se zice