çirkin olmak

dışlanmış sub3

dışlanmış sub3

Silver
okulda sosyallesmeye çalıştım da adamlar geçiştiriyor ikidebir itici de davranmıyorum aslında sınıfta normal bir şekilde davranmama rağmen gülüyorlar ayıp olmasın die bende guluyorum daha da gülüyorlar sosyalleşemiyorum kimseyle içim daralıyor insanlardan nefret etmeye başladım

• So Sad
  • +1
Reactions: ochinchin, Ameliyat Masası, Serialsuicide and 15 others
boyun kaç

futbol iyi oynayabiliyor musun

veya herhangi bir spor yapıyor musun

lise gibi yerlerde bir yeteneğinin olması seni öne çıkarır

problemin kaynağını bulmaya çalış ama unutma

ergenler her sikimi malzeme edip taşşak geçebilirler o yüzden problemi her zaman kendinde arama

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, pashanimair and 10 others
piç ol ve sadece karılara takıl erkeklerle takılmana gerek yok ticaret ve menfaat yoksa üstüne mi oturucan

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, pashanimair and 6 others
okulda sosyallesmeye çalıştım da adamlar geçiştiriyor ikidebir itici de davranmıyorum aslında sınıfta normal bir şekilde davranmama rağmen gülüyorlar ayıp olmasın die bende guluyorum daha da gülüyorlar sosyalleşemiyorum kimseyle içim daralıyor insanlardan nefret etmeye başladım
YAŞADIK BABA KRALINI YAŞADIK
DEVRAN DÖNMEZ Mİ SANDIN ŞAŞKIN

• +1
  • So Sad
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, pashanimair and 4 others
piç ol ve sadece karılara takıl erkeklerle takılmana gerek yok ticaret ve menfaat yoksa üstüne mi oturucan
Olm siz mal mısınız amk DFĞPWFPĞEFĞPFSDĞPDSFĞPSDFPĞSDFĞPDSF

adam ndyim demiş sosyal anlamda hareketlerim davranışlarım garipseniyor demiş biri piç ol diyo diğeri futbol oynayabiliyon mu diyo napacan fenere forvet mi alacan orosbu cocuğu

• JFL
  • +1
Reactions: ochinchin, Ameliyat Masası, talha_ and 18 others
Olm siz mal mısınız amk DFĞPWFPĞEFĞPFSDĞPDSFĞPSDFPĞSDFĞPDSF

adam ndyim demiş sosyal anlamda hareketlerim davranışlarım garipseniyor demiş biri piç ol diyo diğeri futbol oynayabiliyon mu diyo napacan fenere forvet mi alacan orosbu cocuğu
amına koyim cıldırdım ya bu subforum öyle böyle yarmıyor amk WFEĞPWĞEPFPĞDSAFĞPWPĞEFPĞSDĞPSDF

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: ochinchin, Ameliyat Masası, talha_ and 8 others
peki sence neyi komik buluyorlar senle ilgili bunla ilgili herhangi bir fikirin var mı? Sınıfındaki insanlar mesela senden bahsederken ne diyor seni ne diye tanımlıyor veyahut son zamanlarda seni küçük düşürecek bir olay yaşandı mı okulunda veya çevresinde

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, Jahrein and 3 others
Ticaret yapıyoz üstüme hala oturmuyo memur bey

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
kürt ananı sikeyim senin ahraz orospu evladı

lisede arka sırada 31 çeken bir orospu çocuğusun belli ki lise dinamiklerine pek hakim değilsin

istediğin kadar otistik çekinik ol

lisede iyi futbol oynuyorsan ilk çağrılan saygı duyulan kişi sen olursun

• JFL
  • +1
Reactions: meynet, ochinchin, Serialsuicide and 8 others

lisede arka sırada 31 çeken bir orospu çocuğusun belli ki lise dinamiklerine pek hakim değilsin

atsız piçini sevmiyom da haklı burda baya futbol demek nichemaxx demek

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, kurdistan and 3 others

atsız piçini sevmiyom da haklı burda baya futbol demek nichemaxx demek
Subun yarısı lookist redpilled amk nichemaxxını siktiklerim cocuk diyor ki millet hareketlerimi aşırı garipsiyor gülüyorlar bana diyo sanki okulunun sikindirik takımında bal ligi topcusu olsa bişi değişecek amk sorun tanınırlık veya statü değil genetik amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: ochinchin, Serialsuicide, pashanimair and 4 others
hayır kanka buna katılmıyorum futbol ltnleri hmtb kızlarla konuşturan yegane şey lise ve ortaokulda

• +1
Reactions: ochinchin, pashanimair and NoxInfernum
boyun kaç

lise gibi yerlerde bir yeteneğinin olması seni öne çıkarır

problemin kaynağını bulmaya çalış ama unutma

ergenler her sikimi malzeme edip taşşak geçebilirler o yüzden problemi her zaman kendinde arama
Aq gayet haklisin resistance niye sinirlenmis anlamadim amk lisede isler boyle

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Resistance., Atsizz and 1 other person
Subun yarısı lookist redpilled amk nichemaxxını siktiklerim cocuk diyor ki millet hareketlerimi aşırı garipsiyor gülüyorlar bana diyo sanki okulunun sikindirik takımında bal ligi topcusu olsa bişi değişecek amk sorun tanınırlık veya statü değil genetik amk
Tipi cok kotu degilse asosyalligindendir de tipi cok kotu olabilir maalesef
BENCE SENIN 4Lu KADRONA ATSIN BI FOTO BAKIN TAVSIYE VERIN HA

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, BugraSA and 3 others
Aq gayet haklisin resistance niye sinirlenmis anlamadim amk lisede isler boyle
Hayir rezidans hakli

Ne kadar iyi futbol oynarsan oyna otistigin ve subhuman'in tekiysen bu sefer de sadece futbol oynamayi biliyo bu otistik diyip tassak gececekler.

Cocugun anlattigi durumda orada Messi olsun yine tassak gecerler mlsf

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, pashanimair and 5 others
Hayir rezidans hakli

Ne kadar iyi futbol oynarsan oyna otistigin ve subhuman'in tekiysen bu sefer de sadece futbol oynamayi biliyo bu otistik diyip tassak gececekler.

He iste cok cirkinmi bilmiom ondan bisey diyemem

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, pashanimair, iwishiwastaller and 1 other person
  • +1
  • So Sad
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
Kanka ayip olmasin diye gulme kendini dahada ezik duruma dusurme suan senin tipinin nasil birsey oldugu cok onemli dm gel:)ben tavsiye veririm:)

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, pashanimair and NoxInfernum
değişicek

lisede çoğu şey statü ve tanınırlık

çirkin kürt kekoların futbol ve voleybol oynayıp okulun en güzel kızlarıyla birlikte olmasını

nasıl açıklıyorsun?

hareketleriyle taşşak geçmesini falan muhtemelen abartıyor

herkesin basına gelmistir

ndligi her turlu copelayabilirsin

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Serialsuicide and 5 others
Hayir rezidans hakli

hyr knk yemin ederim istedigin kadar otistik ol iyi futbol oynuyosan tasak gecmicekler yuzun cidden boyle bakınca kusulacak gibi degilse

• +1
  • Hmm...
Reactions: ochinchin, Ameliyat Masası, pashanimair and 1 other person
hyr knk yemin ederim istedigin kadar otistik ol iyi futbol oynuyosan tasak gecmicekler yuzun cidden boyle bakınca kusulacak gibi degilse
bu velet bile çözmüş neyin ne olduğunu

tebrikler

• +1
  • JFL
Reactions: ochinchin, Thrill, Ameliyat Masası and 5 others
değişicek

çirkin kürt kekoların futbol ve voleybol oynayıp okulun en güzel kızlarıyla birlikte olmasını

nasıl açıklıyorsun?

haklisin ama futbol yerine roid basip hemen hayvan gibi fizik yaparsa baya saygida alir erkeklerden futbol icin suan cooookk gec iyi oynamasi cl berkecan forvette golleri cakiyor en iysii roide baslasin

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and NoxInfernum
değişicek

nasıl açıklıyorsun?

Kanka dediklerin nt cocuklar futbol statüsüyle,nt olmalarıyla ve lisenin basitliğiyle sikisiyorlar amk
Çocuk sosyallesemiyorum dalga geçiyorlar diyo büyük ihtimalle tipinden çok sosyal ortama entegre olamamasiyla alakalı bişi nd yani

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Serialsuicide and 9 others
hayır kanka buna katılmıyorum futbol ltnleri hmtb kızlarla konuşturan yegane şey lise ve ortaokulda
Senin saçı boyalı tüm ltbleri htb diye ratelediğini hesaba katarsak oto looksmatch oluyorlar zaten oyna devam

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: ochinchin, Thrill, Ameliyat Masası and 5 others
Senin saçı boyalı tüm ltbleri htb diye ratelediğini hesaba katarsak oto looksmatch oluyorlar zaten oyna devam
OZAMAN NIE KADRONA ALDIN HA
OPERASYON KADROSUNDAN ATIN.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, pashanimair and 3 others
  • +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, pashanimair and 2 others
Kanka dediklerin nt cocuklar futbol statüsüyle,nt olmalarıyla ve lisenin basitliğiyle sikisiyorlar amk
Çocuk sosyallesemiyorum dalga geçiyorlar diyo büyük ihtimalle tipinden çok sosyal ortama entegre olamamasiyla alakalı bişi nd yani
yav nt dedigin ne amk

iki kendini zorlasa bu islerin ne kadar basit oldugunu anlayacak

bendede sosyal anksiyete vardi corona zamani cozuldu gitti gececek bir sey bunlar

• +1
  • Hmm...
Reactions: ochinchin, Thrill, Ameliyat Masası and 2 others
attıgım kızların hepsini htb ratelediniz ne anlatiton knk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, pashanimair and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and pashanimair
burda herkes ayni seyi diyo da kimse farkinda degil

turkiyede nt cocugun futbol oynamayi bilmemesi mumkun degil genelde hem nt hem futbol oynamayi bilmiyosa yuksek ihtimal top falandir

nd olanlar da zaten futbol oynayamama gibi sebeplerle dislaniyor ikisi ayni sey. tiple alakali degil senin mizahin konusma seklin sohbetin ve ilgi alanlarin onlaribkiyle ayni degildir sebep bu

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, pashanimair and 4 others
yav nt dedigin ne amk

iki kendini zorlasa bu islerin ne kadar basit oldugunu anlayacak

bendede sosyal anksiyete vardi corona zamani cozuldu gitti gececek bir sey bunlar
Olum nd lik sosyal anskiyeteden veya utangaçlıktan ibaret değil cok daha farklı bişi mk

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, NoxInfernum and 2 others
burda herkes ayni seyi diyo da kimse farkinda degil

turkiyede nt cocugun futbol oynamayi bilmemesi mumkun degil genelde hem nt hem futbol oynamayi bilmiyosa yuksek ihtimal top falandir

nd olanlar da zaten futbol oynayamama gibi sebeplerle dislaniyor ikisi ayni sey. tiple alakali degil senin mizahin konusma seklin sohbetin ve ilgi alanlarin onlaribkiyle ayni degildir sebep bu
yaw sen ne anlatıyon amk

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
Olum nd lik sosyal anskiyeteden veya utangaçlıktan ibaret değil cok daha farklı bişi mk
onla kisitlamadim zaten

cimbizlama her seyi kurdo

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Fridx
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair and Resistance.
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair and Resistance.
haklisin ama futbol yerine roid basip hemen hayvan gibi fizik yaparsa baya saygida alir erkeklerden futbol icin suan cooookk gec iyi oynamasi cl berkecan forvette golleri cakiyor en iysii roide baslasin
erkek saygısı çok hızlı alısılan bise gecen gittim tek kol barfiks attim sasirmiyolar artik aminakoyim alistilar

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and Fridx
erkek saygısı çok hızlı alısılan bise gecen gittim tek kol barfiks attim sasirmiyolar artik aminakoyim alistilar
KIZLAR ZEREF BENI SIK DIYE BAGIRDIMI
mirin he helal olsun

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair and Deleted member 124121
KIZLAR ZEREF BENI SIK DIYE BAGIRDIMI
mirin he helal olsun
yok knk kimsenin sikinde degil yavas yavas vercen boyle seyleri bir anda verince kimse ilerde sasirmiyo aminakoyim okulun basindan beri yarak yarak gidip bakin beyler ben muscle up atabilyorum planche yapabiliyorum fln dedigimden alistilar

• +1
yok knk kimsenin sikinde degil yavas yavas vercen boyle seyleri bir anda verince kimse ilerde sasirmiyo aminakoyim okulun basindan beri yarak yarak gidip bakin beyler ben muscle up atabilyorum planche yapabiliyorum fln dedigimden alistilar
ya bi de bacisini sikim kimse mescitte guresmek istemiyo benle kafayi yiyecem amk 3 4 kisi birden dalin diyom yok diyolar

• +1
  • JFL
Antrenmansiz yapabiliuorum de daha cok sasirirlar yada cok az antrenman yapiyorum de

• +1
Reactions: Thrill and pashanimair
ya bi de bacisini sikim kimse mescitte guresmek istemiyo benle kafayi yiyecem amk 3 4 kisi birden dalin diyom yok diyolar
GEL BEN SANA GOSTERIYIM DUNYA KAC KARISMIS

GURES HOCAMI BENI ANTRENMAN ETMEYE CAGIRIORUM @flow3131

• +1
Reactions: Thrill and pashanimair
Tmm la abartma iki ovduk die gotun kalkmasin adama mirin tek kol barfiks dedik pic bir anda milli guresci oldu

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair and Deleted member 124121
Tmm la abartma iki ovduk die gotun kalkmasin adama mirin tek kol barfiks dedik pic bir anda milli guresci oldu
knk iki kisi ustume yatti gecen sinav cekerek kalktim amk gym mantigini mescite uygulayinca baya iyi oluyo aq elemanı kavrayıp yarı rom squat attıgımı hayal edip squat atıp tersten pullover atıyom dusuyo yere :lul:

• +1
  • JFL
Antrenmansiz yapabiliuorum de daha cok sasirirlar yada cok az antrenman yapiyorum de
ztn 6 aydır gidiyom gyme

• +1
knk iki kisi ustume yatti gecen sinav cekerek kalktim amk gym mantigini mescite uygulayinca baya iyi oluyo aq elemanı kavrayıp yarı rom squat attıgımı hayal edip squat atıp tersten pullover atıyom dusuyo yere :lul:
Rating tim inde bukadar yalanci biri olmasi hic hosuma gitmedi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Deleted member 124121 and 1 other person
Rating tim inde bukadar yalanci biri olmasi hic hosuma gitmedi
gym mantigini uyarlamak harbi cok iyi oluyo aq neyde kac kgyu ne hızda itip çekebildiğimi biliyom ztn ona gore davraniyom

• +1
Reactions: pashanimair and Thrill
beyler benim için bu kadar kavga etmeyin

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Thrill and Topkra

ilimden eser kalmamış çirkin ve otistik çocuk iyi futbol veya herhangi bi spor oynasa bile bi sey değişmez yine dalga geçilir yine dışlanır

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: ochinchin, pashanimair, Thrill and 3 others