Cirkin olmak

düşüncemi çoğu kişi saçma bulacak ama ben sarışınlara insan olarak bakamıyorum hepsi oyuncak gibi geliyor bana ve bizim ülkede sebepsiz yere sarışın sevdası var . Ten rengi olayı biraz bahane gibi geliyor bana şimdi sarışın seven kıza ltn esmer gelse yok ben sarışın falan seviyorum der bahanesi olur ama çıksın karşına bir esmer htn ya da cl nasılda dibi düşer. Bu erkekler içinde geçerli. Hatta bahse varım sarışın seven kıza kelly oubre çıkma teklifi etse onla olur
pheno nadir olduğu için o ilgi şimdi gitsen iskandinava kimse siklemez ama trde baya nadir sarısınlar toplasan okulda benle birlikte 3 kisi fln sarısın oyüzden unique halo var

• +1
Reactions: Topkra and velwetyy
Hirt ya da esmer degilim
usta sarışın olmayla alakası yok. mesela yakışıklı mısırcı adam esmer ağrılı kürt

• +1
Reactions: Topkra and velwetyy
usta sarışın olmayla alakası yok. mesela yakışıklı mısırcı adam esmer ağrılı kürt
O bone structure ile ne olsan farketmez zaten sadece sarisinin unique halosu var

• +1
Reactions: Topkra and Deleted member 361193
haci o nerden baksan hmtn be

Bir şeyi değiştirebiliyorsan dert etme değiştirmeye odaklan.Bir şeyi değiştiremiyorsan yine dert etme çünkü asla değişmez.Tıp çok ilerledi.Yaşın daha 16ymış senin yaşında ortalama ortalama altı olup ascendleyen çok insan var.Yüz büyük ölçüde 21 yaşında oturuyor.Yani mewingtir hareketlerdir,testosteron artırmaktır bunlar seni geliştirir.Dişlerin bozuksa tel kullanmaya 18den önce başla bence.Burnun bozuksa 20den önce dokunma.Mutlaka spor salonuna yazıl vücut yapmak önemli evet ama en önemlisi ergenliğinde hormonlarını en iyi seviyelere ulaştırırsan cilt kaliten kemik yoğunluğun vs artar,20 yaşına kadar part time yazın full time çalış.Görünüşünü gerçekten dert ediyosan 20 yaşına kadar 21 yaşına kadar bu dediklerimi yaparsın.Kalan eksikleri para biriktirip ameliyatlarla dolgularla tamamlarsın.

• JFL
Reactions: Topkra and maarda
yarram bir şeyi değiştirebilmen demek hemen anında değiştirebildiğin ya da istediğin hale getirebildiğin anlamına gelmez öyle olsa kimse dert etmez ya da değiştiremiyorsun diye dert etme ne demek orospuevladı kabullensen bile durumun sana yaşattığı müzdarip olaylar silsileleri ile baş etmek zorundasın instagram motivasyon ve psikolog sayflarında gözlerini eritip buraya yazmak için yazma ananın amına yumrugu koymiyim orospu evladı
Bir şeyi değiştirebiliyorsan dert etme değiştirmeye odaklan.Bir şeyi değiştiremiyorsan yine dert etme çünkü asla değişmez.Tıp çok ilerledi.Yaşın daha 16ymış senin yaşında ortalama ortalama altı olup ascendleyen çok insan var.Yüz büyük ölçüde 21 yaşında oturuyor.Yani mewingtir hareketlerdir,testosteron artırmaktır bunlar seni geliştirir.Dişlerin bozuksa tel kullanmaya 18den önce başla bence.Burnun bozuksa 20den önce dokunma.Mutlaka spor salonuna yazıl vücut yapmak önemli evet ama en önemlisi ergenliğinde hormonlarını en iyi seviyelere ulaştırırsan cilt kaliten kemik yoğunluğun vs artar,20 yaşına kadar part time yazın full time çalış.Görünüşünü gerçekten dert ediyosan 20 yaşına kadar 21 yaşına kadar bu dediklerimi yaparsın.Kalan eksikleri para biriktirip ameliyatlarla dolgularla tamamlarsın.

bide part time falan çalış yazmıs part time çalış ameliyat ol yazmıs ĞAPDKODGKÖADGLOPFDJMAp KİTABINI SİKTMİN EVLADI ÖMRÜNÜN 3 PARTINI ÇALIŞARAK GEÇİRSEN ANCA TRDE O AMELİYATLARI olacak parayı kazanırsın trimax rhino falan göte 40k dolar sokar çoğu kişi bimaxten falan müzdarip zaten sen ne andaval bi adamısn siktirgit gereksiz önemsiz anlamsız yararsız fikirlerini ekşiye yaz kafa açma orrrrrrroxspu evladı

• JFL
Reactions: Naughty America
  • +1
Reactions: Detective, Topkra and Trenmaxx1
coloring nasıl fixliycez

Adam cl hmtn olsa rusyadan karilar sikindirik bir misir tezgahi gormek icin yanina gitmezlerdi
Abi o viral diye bence ya cl çok çok farklı bir boyut