travisbickle
Bronze
Napıcaz amk böyle ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tek çözüm hardmaxx babaNapıcaz amk böyle ya?
bak yine cinsel enflasyon falan demis amina kodumun poseri seni hangi sozlukten ezberledin bunlari su ppyi gorunce deli oluyorumYapılabilecek pek fazla bir şey yok gibi görünüyor. Zaten çirkin insanların hayat kalitesi ve partner bulma şansı düşüktü, şimdi ise cinsel enflasyon ile birlikte bu iyice tepe noktasına ulaştı.
paraNapıcaz amk böyle ya?
ne değişecek ki bir de nasıl oynayacağız?Cirkinsen bunun en onemli sebebi hormonal dir ltnlerin hormonlariyla oynamakdan neden korktugubu anlamiyorum
parayı yarrak bulursunpara
Enjeksiyonne değişecek ki bir de nasıl oynayacağız?
Bir yazı vardı şimdiYapılabilecek pek fazla bir şey yok gibi görünüyor. Zaten çirkin insanların hayat kalitesi ve partner bulma şansı düşüktü, şimdi ise cinsel enflasyon ile birlikte bu iyice tepe noktasına ulaştı.
Cons acNapıcaz amk böyle ya?
Allah'tan fayda beklemeyi bırakın.Allaha dua et belki seni yakışıklı yapar
Kahkayayla güldüm amkAllah'tan fayda beklemeyi bırakın.
Seytana dua et. Seytan adına 2 tur 31 patlat, belki bise olur.
10dostlarım, bu türk kızıyla görüşmeye başladım. onu nasıl değerlendiriyorsun?
View attachment 3052800View attachment 3052801
üzgünüm, türkçe benim ana dilim değil. bunu arkadaşım yazdı
@szolliontaraelis @hardmaxxreality @maximum cope31 @StuntmanMike @travisbickle @elemanzelvadre @toprak @Rubyjane
Türk kızlarıyla işleri bir sonraki aşamaya nasıl taşıyabilirim? o çok çekingen
damn she is kinda hot what do u look like ?dostlarım, bu türk kızıyla görüşmeye başladım. onu nasıl değerlendiriyorsun?
@szolliontaraelis @hardmaxxreality @maximum cope31 @StuntmanMike @travisbickle @elemanzelvadre @toprak @Rubyjane
Dm me for face revealdamn she is kinda hot what do u look like ?
passdostlarım, bu türk kızıyla görüşmeye başladım. onu nasıl değerlendiriyorsun?
What’s you type kardes?pass
gio scottiWhat’s you type kardes?
Daha demin evdeydim ne ara geldim lan ben burayadostlarım, bu türk kızıyla görüşmeye başladım. onu nasıl değerlendiriyorsun?
So little boy?gio scotti
wdymSo little boy?
just be kekoTürk kızlarıyla işleri bir sonraki aşamaya nasıl taşıyabilirim? o çok çekingen
Gio scotti looks like a boywdym
What’s that abijust be keko
wb ice spiceGio scotti looks like a boy
Is ice spice your type?wb ice spice
she is ugly but i wouldIs ice spice your type?
there is a thread search kekomaxxing https://looksmax.org/threads/kekomaxxing-guide-megathread.802339/What’s that abi
ChadI can’t explain but i can show you
View attachment 3052902
Athere is a thread search kekomaxxing https://looksmax.org/threads/kekomaxxing-guide-megathread.802339/
High T turbo turkshe is ugly but i would
fatass baddieHigh T turbo turk
hell no but he have insane appeal keko mean more like jester ok u got abi?Is arda guler a “Keko”? @toprak @elemanzelvadre
Ooohh okay, I thought anyone who is short and small. But it’s just those kids who are all day on the street doing sales looking like clowns.hell no but he have insane appeal keko mean more like jester
yeah u got abi,there is so much girl fan of ardaOoohh okay, I thought anyone who is short and small. But it’s just those kids who are all day on the street doing sales looking like clowns.
Arda has insane appeal you’re saying? I thought he didn’t because he isn’t that big physically and kinda boyish looking