D
Deleted member 277275
retarded ltn
boyun iyiymiş bu arada knk 180im desen kimse anlamaz 182 fraudla belki uzarsın daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
boyun iyiymiş bu arada knk 180im desen kimse anlamaz 182 fraudla belki uzarsın daha
Aman yaw bu boyda yeter seven sevsin sevmeyen de sikkkktirsinboyun iyiymiş bu arada knk 180im desen kimse anlamaz 182 fraudla belki uzarsın daha

abi biz ilk geldigimizde bize niye bu kiyak gecilmedisonunda suba harbiden sevebiliceğim biri geldi amk dm gel foto yolla bakak ne yapılması gerekiyo ne yapılmaması gerekiyo
aminakodum hani yetmiyodu yeniden dogmak falan istiyodun simdi niye barisik oldun bi andaAman yaw bu boyda yeter seven sevsin sevmeyen de sikkkktirsin![]()
seni çok sikerler kardeşim kendinden nefret eden özgüvensiz çocuğu kim severki ltn olsan bile illaki fixleyebilceğin şeyler vardır ama ilk özgüven fixle amkEtrafımdaki arkadaşlarımın çoğu mtn veya üstü ve hepsi kızlarla çevrili ve size yemin ederim yanlarına gidince kızların bana bakışı çok iğrenimsi ve bu durumdan nefret ediyorum ve bunu düzeltmenin yolu bile yok keşke en baştan tekrar doğsam
Var yarram ben ltn idim bende bilirim bu hissiÖyle bişey yok işte amq
Ama ben ltn iken daha çok kızla konuşuyordum hatta bana bitanesi aşık olmuştuVar yarram ben ltn idim bende bilirim bu hissi
@Serialsuicide adam doğru söylüyor btwsurda ltn den htn ye ascendlemis biriyim
Bende boyleydim rezidans.. Org Değiştirir abi..sonunda suba harbiden sevebiliceğim biri geldi amk dm gel foto yolla bakak ne yapılması gerekiyo ne yapılmaması gerekiyo
Yapma doxxluyoDm gel doguuuuu
Ameliyatla düzeldiyse artık sen sen olmuyorsun bence eğer öbür türlüyse bilemem bide amq ne garip terimler var yok larp yok dox falan bunlar neVar yarram ben ltn idim bende bilirim bu hissi
Sen chad falansın herhalde kralYine benim dediğim noktaya gelmiş. LTN olarak bir gün yaşasaydım şahsen kafayı yiyeceğimi düşünüyorum.
Hayatında bol şans dostum, umarım yaşayabilmene yetecek kadar ilgiyi bir şekilde bulabilirsin.

Sonucunda düzelmiş oluyorsun. Dünyada hiçbir şey olduğu gibi kalmıyor, adapte olmak zorundasınAmeliyatla düzeldiyse artık sen sen olmuyorsun bence eğer öbür türlüyse bilemem bide amq ne garip terimler var yok larp yok dox falan bunlar ne
Does he know?Sen chad falansın herhalde kral![]()
Böbreklerimin birini vererek değilSonucunda düzelmiş oluyorsun. Dünyada hiçbir şey olduğu gibi kalmıyor, adapte olmak zorundasın

IdkDoes he know?
doğru tespitSen chad falansın herhalde kral![]()
Kral para kazanmazsan zaten istediğin hiçbir şeyi yapamazsın. Düşünmek bile ekonomik özgürlük ile geliyor. Böbrek satmaya gerek yok. Bir insan doğru ekonomik kararları alarak hayatını iyi yöne taşıyabilir. Çift çene ameliyatı pahalı olabilir ama karşılayamayavağımız bir şey ise zaten looksmax bizim için olan bir şey değil. Önce para kazanmak gerekBöbreklerimin birini vererek değil![]()
O parayı yüzüne vermekten bir sürü kızı cezbedebilirsin bence aynı kapıya çıkıyor sonuçtaKral para kazanmazsan zaten istediğin hiçbir şeyi yapamazsın. Düşünmek bile ekonomik özgürlük ile geliyor. Böbrek satmaya gerek yok. Bir insan doğru ekonomik kararları alarak hayatını iyi yöne taşıyabilir. Çift çene ameliyatı pahalı olabilir ama karşılayamayavağımız bir şey ise zaten looksmax bizim için olan bir şey değil. Önce para kazanmak gerek

Kanka sen değilmiydin ltn olmaktan nefret ediyorum diyen çözüm bunlar işteO parayı yüzüne vermekten bir sürü kızı cezbedebilirsin bence aynı kapıya çıkıyor sonuçta![]()
googleye jeremy meeks yaz kardeşim adamın geçmişini bi araştır bide karısının değerine bak karısınıda araştır birazO parayı yüzüne vermekten bir sürü kızı cezbedebilirsin bence aynı kapıya çıkıyor sonuçta![]()
Benim için sebep asla kadınlar olmadı. Obez olduğum dönem yaptım hep sevgililerimi. Yakınlarım ve ailem tarafından fiziksel değiştiremediğim özelliklerimle dalga geçildiği yüzünden buradayım. Hayatın boyunca kare kafa teneke kafa ve gargamel burunlu diye çağırılınca değişmek istiyorsun.O parayı yüzüne vermekten bir sürü kızı cezbedebilirsin bence aynı kapıya çıkıyor sonuçta![]()
Ben kadinlari sevmiyorum cok zaten benim icinde sebep asla oyle olmadiBenim için sebep asla kadınlar olmadı. Obez olduğum dönem yaptım hep sevgililerimi. Yakınlarım ve ailem tarafından fiziksel değiştiremediğim özelliklerimle dalga geçildiği yüzünden buradayım. Hayatın boyunca kare kafa teneke kafa ve gargamel burunlu diye çağırılınca değişmek istiyorsun.
Ben imreniyorum. Yakışıklı insanlara imreniyorum ya. Ben de yakışıklı olmak istiyorum kendi gözümde yani. Gerekiyorsa milyonlarca para harcayayım, vücut benim vücudum yüz de benim yüzüm. Araba alacağıma yeni bir yüz alırımBen kadinlari sevmiyorum cok zaten benim icinde sebep asla oyle olmadi
Benim istediğim şeyde ilgi değil kulağa garip gelebilir ama üstünlük kurmak gibi bi şeyden bahsediyomBenim için sebep asla kadınlar olmadı. Obez olduğum dönem yaptım hep sevgililerimi. Yakınlarım ve ailem tarafından fiziksel değiştiremediğim özelliklerimle dalga geçildiği yüzünden buradayım. Hayatın boyunca kare kafa teneke kafa ve gargamel burunlu diye çağırılınca değişmek istiyorsun.
Clav mindset mi? Sadece moglamak istiyorumBenim istediğim şeyde ilgi değil kulağa garip gelebilir ama üstünlük kurmak gibi bi şeyden bahsediyom

hollanda gay evlilik sitesinde fridx diye bi user görürsenis şaşırmayınBen kadinlari sevmiyorum cok zaten benim icinde sebep asla oyle olmadi
Jbghollanda gay evlilik sitesinde fridx diye bi user görürsenis şaşırmayın
reis yeni katıldığın için güvenemiyorum kb@susisesi reis @jsbera da yüzünü görmüş htn diyo eğer güveniyosan dmden atarmısın harbi merak ettim
Susisesi sana güvenip yüzünü vs herşeyini attı mesela ama herkese atmıyor gizliyor yüzünuAmeliyatla düzeldiyse artık sen sen olmuyorsun bence eğer öbür türlüyse bilemem bide amq ne garip terimler var yok larp yok dox falan bunlar ne