M
MinoruKagenouu
Iron
Daha iyi bir görünüşe sahip olmam için bana softmax tüyoları verirmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Falio nedir hocamFailoların ne bilmeden nası tavsiye verelim kanka
Çirkin olmana sebep veren şeylerFalio nedir hocam
Hocam majör bi problemim olduğunu düşünmüyorum ama ufak şeylerden dolayı canım çok sıkılıyo çene geride ramus bi tık kısa çene dar göz çevresi asimetrik fotoda negatif kantal tilt gibi duruyo ama değil orda kötü çıkmış bunlar dışında majör bişey yok hmtn falan diye analiz etmiştim detaylı analizimi yaptığımdaÇirkin olmana sebep veren şeyler
Göz kapağı düşüklüğüde var biraz bide cilt kalitesi kötü postürel sıkıntıda var bende 4 santim kaybediyorum postür yüzündenHocam majör bi problemim olduğunu düşünmüyorum ama ufak şeylerden dolayı canım çok sıkılıyo çene geride ramus bi tık kısa çene dar göz çevresi asimetrik fotoda negatif kantal tilt gibi duruyo ama değil orda kötü çıkmış bunlar dışında majör bişey yok hmtn falan diye analiz etmiştim detaylı analizimi yaptığımda
Kanka fotoları sil ilk olarak buraya atma.Hocam majör bi problemim olduğunu düşünmüyorum ama ufak şeylerden dolayı canım çok sıkılıyo çene geride ramus bi tık kısa çene dar göz çevresi asimetrik fotoda negatif kantal tilt gibi duruyo ama değil orda kötü çıkmış bunlar dışında majör bişey yok hmtn falan diye analiz etmiştim detaylı analizimi yaptığımda
Çıkabiliceğim maksimum nokta nedir senceKanka fotoları sil ilk olarak buraya atma.
Göz çevresini filan softmax ile çözemezsin ve hmtn yerine ben lmtn derim
Hmtn olabilirsin, zorlasan lhtn çirkin değilsin ortalama gözüküyon şansın var yaniÇıkabiliceğim maksimum nokta nedir sence
Lhtn güzel bi hayat için yeterlimiHmtn olabilirsin, zorlasan lhtn çirkin değilsin ortalama gözüküyon şansın var yani
Kendin karar vericen artık onaLhtn güzel bi hayat için yeterlimi
180sen ya da üstüysen evetLhtn güzel bi hayat için yeterlimi
177yim doktor uzarsın demişti180sen ya da üstüysen evet
Yardımcı olduğun için teşekkür ederimKendin karar vericen artık
Gayet iyi dostum sıkma canını177yim doktor uzarsın demişti
salak mısın olm senLhtn güzel bi hayat için yeterlimi
Seni görmeden zor fakat günde en az yarım saat güneşe çıkıp et bazlı beslen,goyslop yemeyi kes ve bol bol su iç ödem yavaş yavaş gidecektir zaten. Eğer hala yüz şişkinliği ile sıkıntıların varsa yeterli potasyum almıyosundur günde iki muz falan yeDaha iyi bir görünüşe sahip olmam için bana softmax tüyoları verirmisin?
Hmtn yüzde 80 i fln moggluyor demek tr ortalaması mltn flnHmtn olabilirsin, zorlasan lhtn çirkin değilsin ortalama gözüküyon şansın var yani
Dostum softmaxx olarak yağ oranını 12 ye düşür, kaş ve kirpiklerini maxxla coloringine uyan bir lens al bunlar dışında ise yarayan sey yok neredeyse bunlar yüzde 90 i softmaxx inDaha iyi bir görünüşe sahip olmam için bana softmax tüyoları verirmisin?
Aksini reddetmedim (bence) hmtn olabilir ondan sonrasıda ameliyat ile ancaHmtn yüzde 80 i fln moggluyor demek tr ortalaması mltn fln
Katılıyorum ortalama mtn base e sahip birisi softmax ile max lhtn görebiliyor geneldeAksini reddetmedim (bence) hmtn olabilir ondan sonrasıda ameliyat ile anca
Softmax tamamen detay işiDaha iyi bir görünüşe sahip olmam için bana softmax tüyoları verirmisin?