çirkinsen intihar etmeyede hakkın yok.

lichtfromverse

lichtfromverse

Bronze
düşünsene ne bok için geldiğini bilmediğin bir dünyaya zaten sıçılmış bir bok gibi bırakılıyorsun kimin umrundasınki hiçbir zaman görülmemişsin doğduğun andan beri ilgi alamıyorsun. intihar ettin diyelim bir anda tüm dikkatlar üzerinde amq. eee?? akrabaların ne sikler ne ailen. hadi bir olay oldu diyelim medyaya çıktın 2 gram konuşulurmusun haha xde gündeme düşermisin? yoooo boşu boşuna intihar ettin amına koyayım.

• Hmm...
Reactions: yigittsaint and flows5991
  • +1
Reactions: NoxInfernum, yigittsaint and piuafl
intihar dusuncesi tamamen bambaska birsey dost gozu kararan biri dedigin hicbirseyi siklemez

• +1
Reactions: NoxInfernum
düşünsene ne bok için geldiğini bilmediğin bir dünyaya zaten sıçılmış bir bok gibi bırakılıyorsun kimin umrundasınki hiçbir zaman görülmemişsin doğduğun andan beri ilgi alamıyorsun. intihar ettin diyelim bir anda tüm dikkatlar üzerinde amq. eee?? akrabaların ne sikler ne ailen. hadi bir olay oldu diyelim medyaya çıktın 2 gram konuşulurmusun haha xde gündeme düşermisin? yoooo boşu boşuna intihar ettin amına koyayım.
Kim ilgi cekmek icin intihar ediyor oyle bi dunya var mi amk

• +1
Reactions: NoxInfernum, yigittsaint and piuafl
Kim ilgi cekmek icin intihar ediyor oyle bi dunya var mi amk
yanlış anlaşılmış subhuman intihar etse ilgi istese istemese bile ilgi alamaz onu dedim hem çirkin farkında çirkin olduğunun intihar etmesi ile ilgi çekemeyeceğini biliyor bu yüzden ilgi çekmek için yapmıyor

Last edited:
  • +1
Reactions: NoxInfernum and yigittsaint
Yani sen hayatı başkaları seni siklesin diye mi yaşıyorsun gel ben seni siklerim ama felsefen baya aptalca

• +1
Reactions: NoxInfernum and yigittsaint
yanlış anlaşılmış subhuman intihar etse ilgi istese istemese bile ilgi alamaz onu dedim hem çirkin farkında çirkin olduğunun intihar etmesi ile ilgi çekemeyeceğini biliyor bu yüzden ilgi çekmek için yapmıyor
kanka intihar etme dusuncesi olan birinin olunce birisinin onu sikleyip siklemeyecegini dusunecegini sanmıyorum yani illa dusunebilir de acaba olursem ne dusunurler diye kimsenin ilgi cekmek icin intihar edecegini sanmjyorum intihar etme esiginde olan birisinin gundeme dusmeyi onemsemesi de sacma olmaz mı

• +1
Reactions: NoxInfernum