çirkinsen intihar etmeyede hakkın yok.

lichtfromverse

lichtfromverse

Banned
düşünsene ne bok için geldiğini bilmediğin bir dünyaya zaten sıçılmış bir bok gibi bırakılıyorsun kimin umrundasınki hiçbir zaman görülmemişsin doğduğun andan beri ilgi alamıyorsun. intihar ettin diyelim bir anda tüm dikkatlar üzerinde amq. eee?? akrabaların ne sikler ne ailen. hadi bir olay oldu diyelim medyaya çıktın 2 gram konuşulurmusun haha xde gündeme düşermisin? yoooo boşu boşuna intihar ettin amına koyayım.

• Hmm...
  • +1
Reactions: Chudai, yigittsaint and Deleted member 103712
  • +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, true al dajjal, ochinchin and 10 others
intihar dusuncesi tamamen bambaska birsey dost gozu kararan biri dedigin hicbirseyi siklemez

• +1
Reactions: wannabesalvatore, Deleted member 361193, Orcairis and 2 others
düşünsene ne bok için geldiğini bilmediğin bir dünyaya zaten sıçılmış bir bok gibi bırakılıyorsun kimin umrundasınki hiçbir zaman görülmemişsin doğduğun andan beri ilgi alamıyorsun. intihar ettin diyelim bir anda tüm dikkatlar üzerinde amq. eee?? akrabaların ne sikler ne ailen. hadi bir olay oldu diyelim medyaya çıktın 2 gram konuşulurmusun haha xde gündeme düşermisin? yoooo boşu boşuna intihar ettin amına koyayım.
Kim ilgi cekmek icin intihar ediyor oyle bi dunya var mi amk

• +1
  • JFL
Reactions: ochinchin, Deleted member 361193, Deleted member 160098 and 5 others
Kim ilgi cekmek icin intihar ediyor oyle bi dunya var mi amk
yanlış anlaşılmış subhuman intihar etse ilgi istese istemese bile ilgi alamaz onu dedim hem çirkin farkında çirkin olduğunun intihar etmesi ile ilgi çekemeyeceğini biliyor bu yüzden ilgi çekmek için yapmıyor

Last edited:
  • +1
Reactions: Orcairis, NoxInfernum and yigittsaint
Yani sen hayatı başkaları seni siklesin diye mi yaşıyorsun gel ben seni siklerim ama felsefen baya aptalca

• +1
Reactions: susisesi, Deleted member 160098, Orcairis and 3 others
yanlış anlaşılmış subhuman intihar etse ilgi istese istemese bile ilgi alamaz onu dedim hem çirkin farkında çirkin olduğunun intihar etmesi ile ilgi çekemeyeceğini biliyor bu yüzden ilgi çekmek için yapmıyor
kanka intihar etme dusuncesi olan birinin olunce birisinin onu sikleyip siklemeyecegini dusunecegini sanmıyorum yani illa dusunebilir de acaba olursem ne dusunurler diye kimsenin ilgi cekmek icin intihar edecegini sanmjyorum intihar etme esiginde olan birisinin gundeme dusmeyi onemsemesi de sacma olmaz mı

• +1
Reactions: Deleted member 160098 and NoxInfernum
kanka intihar etme dusuncesi olan birinin olunce birisinin onu sikleyip siklemeyecegini dusunecegini sanmıyorum yani illa dusunebilir de acaba olursem ne dusunurler diye kimsenin ilgi cekmek icin intihar edecegini sanmjyorum intihar etme esiginde olan birisinin gundeme dusmeyi onemsemesi de sacma olmaz mı
:blackpill::p

• Hmm...
Reactions: piuafl
sil knk

• JFL
Reactions: lichtfromverse
Bilincin kaybolduğu anda kimsenin sikleyip siklememesi de umrunda olmayacağı için sıkıntı yok. İntihar edersem arkamda not falan bırakmayacağım çünkü ben öldükten sonra isterse bütün dünya benim arkamda ağlasın, bilincim olmayacağı için önemi yok.

Peace Jujutsu Kaisen GIF

• +1
Reactions: piuafl, Serialsuicide, yigittsaint and 1 other person
Aynen amınakoyayım ilgi için intihar ediliyor dimi. Adam hayatı siklemiyor intihar ediyor ilgi umrunda olurmu

Yani sen hayatı başkaları seni siklesin diye mi yaşıyorsun gel ben seni siklerim ama felsefen baya aptalca
intihar eden kimse hayatı siklemediği için değil tam tersine çok siklediği ve o siklediği şeylere erişemediği için intiharı koyuyor ayrıca herkes birileri kendisini siklesin diye yaşar saçını yaparsın tipine bakarsın boyunu dert edersin niye biri gelsin de seni siklesin diye boyun sayesinde veya tipin ,paran, muhabbetin herhangi bir şey fark etmez amaç siklenmek zaten aq

subhuman iq post