Iranidnordid
Silver
civciv aldım 5 tane büyütecem hepsini çok güzel iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olum cok iyi lan 5 yıldızlı otel gibi karton yaptım onlara mama su zemin ısık ısı stres her seyi hallettimbi tr foruma gırek dedık adam civcivmaxxing diyor amina KOYYIMM
foto at acilOlum cok iyi lan 5 yıldızlı otel gibi karton yaptım onlara mama su zemin ısık ısı stres her seyi hallettim
Büyüsünler 1.5 aya köye salcam
foto at acil
Olcekler mi lanpazardan aldıysan kötü bir haberim var![]()
dusunsedne cıvcıvsın ve salagın bırı adını hardmaxx koyuyoView attachment 5338055isimlerini toprak sülo murad hardmaxx ve aria kaltun koydum
amına koyayım benımkı ucuyordu en son horoz olduOlcekler mi lan
Olum ben bisey yapmadım canon event o tüm memeliler arasında onu dıslıyolar siyah diyedusunsedne cıvcıvsın ve salagın bırı adını hardmaxx koyuyo
+ zencıyı nıye dısladınız oglum
1-2 gün sonra üzücü bir haber alabilirsinOlcekler mi lan
ismi hardmaxxx olanin hunter eyeslar pekiView attachment 5338055isimlerini toprak sülo murad hardmaxx ve aria kaltun koydum

ne demeye calisiyorsun brocumdusunsedne cıvcıvsın ve salagın bırı adını hardmaxx koyuyo
+ zencıyı nıye dısladınız oglum
cocuklari oldugunda benim ismimi de koyarmisinView attachment 5338055isimlerini toprak sülo murad hardmaxx ve aria kaltun koydum

Yem kabının adını koydum olur mucocuklari oldugunda benim ismimi de koyarmisin![]()
sakin olne demeye calisiyorsun brocum
Kanka mı cek elini omzumdansakin ol
Alttaki peçete parçalarının ismi jsbera olabilir mi pekiYem kabının adını koydum olur mu
Verdim gittiAlttaki peçete parçalarının ismi jsbera olabilir mi peki
Koyduğun kabin ismi amarda olsun mu pekiVerdim gitti
Onayını almalıyız beyefendi yasal değilKoyduğun kabin ismi amarda olsun mu peki
Kutunun kapagı eko olsun kutunun adı şu an claimleniyor belli dehilkutunun adıda eko olsun
Kes lan yarrağım benim okalpli su kabının adı szenn olsun mu ^^
szenn kim?kalpli su kabının adı szenn olsun mu ^^
szenn forumun eski kurucularıdanszenn kim?
szenn forumun eski dalyaraklarindanszenn kim?
Şimdi bunlar büyüse bi horoz salsan sükse horoz bunlar tavuk başına 5 civciv doğsa bu döngüyü 5 kez tekrarlasan al sana 3 bin tavukView attachment 5338055isimlerini toprak sülo murad hardmaxx ve aria kaltun koydum
Hepsini keser yersin sonra tavuk başına 500g göğüs çıksa vay anasiniBu
Şimdi bunlar büyüse bi horoz salsan sükse horoz bunlar tavuk başına 5 civciv doğsa bu döngüyü 5 kez tekrarlasan al sana 3 bin tavuk
eski psikologszenn forumun eski dalyaraklarindan
Madem böyle kolay mantıkla ilerliyo sen yapsana lan tospikamcik sizin oralarda boş arazi çok, çök bitanesineHepsini keser yersin sonra tavuk başına 500g göğüs çıksa vay anasini
Öldü amk bi tanesiHepsini keser yersin sonra tavuk başına 500g göğüs çıksa vay anasini
ya en ufak şeye ded oluyolar buneyMadem böyle kolay mantıkla ilerliyo sen yapsana lan tospikamcik sizin oralarda boş arazi çok, çök bitanesine
HajaxnaldmapsmspshaÖldü amk bi tanesi
Yaw amina koyım insan talaş verir ampul verir bu pazarda direkt kutuda veren oçlar ne yaşıyor
Gerçi bunlar da besin zincirinin en alt tabakası en ufak şeyde ölüyolar anasından iyi baktım hayvana gene ölüyor aq
ne saniyon olum xivxiv bakmakkolay mi aqya en ufak şeye ded oluyolar buney
Kotu olmusÖldü amk bi tanesi
Yaw amina koyım insan talaş verir ampul verir bu pazarda direkt kutuda veren oçlar ne yaşıyor
Gerçi bunlar da besin zincirinin en alt tabakası en ufak şeyde ölüyolar anasından iyi baktım hayvana gene ölüyor aq
Kardeşime aldılar aslında 5 yaşında daha üzülmesin diye şey yaptım da yok abe çok zor bakması bi tanesi de hasta oldu mesela şimdiden kedi falan görsem cesetleri onlara vercem doğal döngüde dursun bariKotu olmus
dogal secilim superior olabn civcivler yasayacak zayiflar olecekÖldü amk bi tanesi
Bitane siyahlı vardı yerinde durmuyodu enerjikti muhtemelen horoz olcak büyüyünce o yaşar meseladogal secilim superior olabn civcivler yasayacak zayiflar olecek