heropizza
Temp. Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ragebaityüzümü bilen bilir zaten hafif kilo verdim htn oldum %22 yağ oranındayım %11e düşünce belki chad olurum cl kesin zaten
Prompt ne yazdın atsana bende yazıyımyüzümü bilen bilir zaten hafif kilo verdim htn oldum %22 yağ oranındayım %11e düşünce belki chad olurum cl kesin zaten
kanka ratele de internetteki looksmaxxing akımına göre ltn htn falan ratele de rateliyoda herkese htn diyor ilk looksmaxxinge başladığım dönem yapmıştım ordan ltn falanken htn demişti banaPrompt ne yazdın atsana bende yazıyım
benim yarragimda diyodu 25cm potansiyelim var ama bak oyle olmuyormusyüzümü bilen bilir zaten hafif kilo verdim htn oldum %22 yağ oranındayım %11e düşünce belki chad olurum cl kesin zaten
Hiçbiri bf ölçmeyi bilmiyor amk. Adam %30 bf yim diyor bi bakıyosun fotosuna jawlineı gözüküyoramk herkese htn diyor engelli bi adamı at bu benim de üzülme diye htn diyor zaten %22 yağ oranıyla htn olman zor
internette gidip boy kilo yazıp yağ oranı baktıklarını sanıyolar amk ya iki dakika gidin macfit tek günlük üyelik falan alın adam akıllı baktırın aqHiçbiri bf ölçmeyi bilmiyor amk. Adam %30 bf yim diyor bi bakıyosun fotosuna jawlineı gözüküyor![]()
Macfitten baktırdım olum zTeninternette gidip boy kilo yazıp yağ oranı baktıklarını sanıyolar amk ya iki dakika gidin macfit tek günlük üyelik falan alın adam akıllı baktırın aq
ne alaka olum ben chatgptyi eğittim bana gerçek rate ver dedim yüzümüCl potansiyelin olsa bu forumda yapay zekanın yaptığı ratei atmazdın bence
Yarramın basi olursun ancayüzümü bilen bilir zaten hafif kilo verdim htn oldum %22 yağ oranındayım %11e düşünce belki chad olurum cl kesin zaten
ltnsin diye kıskanmaYarramın basi olursun anca
kanka ozaman senin durum zor cidden %22sen benden demesiMacfitten baktırdım olum zTen
eğittim ne amkne alaka olum ben chatgptyi eğittim bana gerçek rate ver dedim yüzümü
Bilen cL potansiyelim olduğunu bilir zaten
ironiden anlamiyonmu amk kürdü chatgptye eski fotolarimi gosterdim htn diyoltnsin diye kıskanma
kopek ya chatgpteğittim ne amk
İroni yaptıgın belli olmuyo ki iqletironiden anlamiyonmu amk kürdü chatgptye eski fotolarimi gosterdim htn diyo
iqlet diyene bak amk greyi allahini sgİroni yaptıgın belli olmuyo ki iqlet
harbiden eğittim ne yapay zeka objektif olamıyorki ne desen onaylıyor olumlu konuşuyoreğittim ne amk
yapay zekaya rateletiyor amkyüzümü bilen bilir zaten hafif kilo verdim htn oldum %22 yağ oranındayım %11e düşünce belki chad olurum cl kesin zaten
kanka bana chadlıte dıyo bu forumda hmtn falan dedıler (katılıyorum) cok yanlıs yanı puanlaması suan chad potansıyelım varmı yazsam evet yazar meselayüzümü bilen bilir zaten hafif kilo verdim htn oldum %22 yağ oranındayım %11e düşünce belki chad olurum cl kesin zaten
@heropizza illa almışsındır amcık arşivini thread yapıp at cabukcl4zai tiktoktan kız düşürüp bize nude atar mısın
Chatgptden chad rate aldım amk ne anlatıyon normalde htn olmama rağmen büyük ihtimal ltnsinyüzümü bilen bilir zaten hafif kilo verdim htn oldum %22 yağ oranındayım %11e düşünce belki chad olurum cl kesin zaten
Cl schizo sen misin@meynet şunlara bişey de
aga pm den yüzünü atarmisin
Kusura bakma agaaga pm den yüzünü atarmisin