D
Deleted member 124663
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
biz de isterdik bi altın şövalyeye, prense benzemeyi ama ne yapalim
altın şövalyeye benzesen türkiye de olur muydunbiz de isterdik bi altın şövalyeye, prense benzemeyi ama ne yapalim
orasina yapacak bir sey yok genetigimizin el verdigi kadar. istersem her gün dişlerimi 50 kez fırçalayayım her türlü götünde yaprakla dolaşan goblin bizi moglayacaksenin dişler bu kadar beyaz değildir mogluyo seni
hatta dönercide çalışırdımaltın şövalyeye benzesen türkiye de olur muydun
hepmizi mogluyororasina yapacak bir sey yok genetigimizin el verdigi kadar. istersem her gün dişlerimi 50 kez fırçalayayım her türlü götünde yaprakla dolaşan goblin bizi moglayacak![]()
yine dislanirdim cunku malimView attachment 3798751
Boyle görünseydi dişlanirmiydi
eskı halıne bır de amkbenı enes batura benzetıyolar amk
beni mızraklı goblin dışında çekiçbaş köpekbalığına ve annoying orange benzettilerbenı enes batura benzetıyolar amk
olsun la yine goblinden iyidir herhaldee
eskı halıne bır de amk
ben ne zaman bırıyle tanıssam sen enes bature benzıyon dıyorlar ıntıhar etmelık durumbeni mızraklı goblin dışında çekiçbaş köpekbalığına ve annoying orange benzettiler
lan olm var ya bizim ortaokulda bi kız grubu vardi hepsi enes baturla evlenme hayali kuruyorduben ne zaman bırıyle tanıssam sen enes bature benzıyon dıyorlar ıntıhar etmelık durum
eawkopeakopepokaepkoawepkoa degısık çarlarlan olm var ya bizim ortaokulda bi kız grubu vardi hepsi enes baturla evlenme hayali kuruyordu
Ascendlemisti o çokda kötü değil yaben ne zaman bırıyle tanıssam sen enes bature benzıyon dıyorlar ıntıhar etmelık durum