clash royale

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
ya şu annesini siktiğimin oyununu yapanları da yapanlara para kazandıranların da tüm değerlerini sikeyim aq orospu çocuğu oyun destemde max seviye 13ken karşıya 15 pekka atıp duruyor ulan orospunun evladı oyuna para yatıracak kadar ezik olmasının üstüne bir de para yatırdığı için kazandığının farkında olmayıp ezik gibi emoji atıyor allahını sikicem oyunun az kaldı aq

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer and Arisylva
müşteri desteğinin allahına değerlerine falan sövmüştüm orospu çocuğu eşleştirmelerde kart seviyelerine değil anakule seviyeleri ve kupaya bakıyoruz diyor orospu çocuğu madem ana kule seviyesi karşılaştırabiliyorsun niye kart seviyesi karşılaştırmıyorsun annesini siktiğimin destesinde max kart 13se en fazla 14 at hadi ona da okeyim 15 + pankek ne orospu evladı 16 seviye mega şovalye ile geliyor 3 kartla tutuyorum 7 iksire 10 iksir harcıyorum allahını sikeyim böyle oyunun amk

• JFL
Reactions: xlegend
Bu orospu çocukları ana kuleye de bakmıyor amk
1000003097

crpill'i yut adamım

Attachments

• Screenshot_2025-06-19-14-15-00-125_com.supercell.clashroyale.jpg
    Screenshot_2025-06-19-14-15-00-125_com.supercell.clashroyale.jpg
    1.3 MB · Views: 0
  • Screenshot_2025-06-11-22-00-28-746_com.supercell.clashroyale.jpg
    Screenshot_2025-06-11-22-00-28-746_com.supercell.clashroyale.jpg
    1.4 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: pashanimair
crpill falan değil kanka orospu çocuğu oynamayı bilmiyor tek vasfı annesi ya da babasının parası olması basmış parayı orospu evladı

Fuck clash Royale just uninstalled that faggot ass game.

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Klan varmı

ya şu annesini siktiğimin oyununu yapanları da yapanlara para kazandıranların da tüm değerlerini sikeyim aq orospu çocuğu oyun destemde max seviye 13ken karşıya 15 pekka atıp duruyor ulan orospunun evladı oyuna para yatıracak kadar ezik olmasının üstüne bir de para yatırdığı için kazandığının farkında olmayıp ezik gibi emoji atıyor allahını sikicem oyunun az kaldı aq
Şu forumda beni en çok sinir eden 3 adamdan birisin seni 16 yaşından küçük olduğun için reportlayacagim

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l
Şu forumda beni en çok sinir eden 3 adamdan birisin seni 16 yaşından küçük olduğun için reportlayacagim
ALSLAÇZLÖAKZÖAXKÇAÖZAÇFALXŞAÇXKAÖMDAÇXLAŞZÇAÇDNMA IYI REPORTLAMALAR KANKA KOLAY GELSIN SELAMIMI SOYLE