A
ascendantwill
Master
Genel olarak clavicle baya iyi / face de bonemass fa iyi ama bilekler küçük aq var mı çözüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sosad
Sol 17 sağ 16 cm aqGenel olarak clavicle baya iyi / face de bonemass fa iyi ama bilekler küçük aq var mı çözüm
Neyse 1 method biliyorum 30 gün sonra sonuçları atarım çalışırsaSol 17 sağ 16 cm aq
Benımde oyle ama forearm kismin hayvan gibi idk kolum kocaman duruyor daha iyiGenel olarak clavicle baya iyi / face de bonemass fa iyi ama bilekler küçük aq var mı çözüm
nerden gördünNeyse 1 method biliyorum 30 gün sonra sonuçları atarım çalışırsa
Benimde forearmlar dehşet bilekler 17 de olmuyor ama reisBenımde oyle ama forearm kismin hayvan gibi idk kolum kocaman duruyor daha iyi
Benim methodnerden gördün
55-57 kemik sadecebiachromial kaç cm?
Sadece kemiğin 55-57 olmasının maalesef ki imkanı yok dostum ya yanlış ölçtün yada sallıyorsun tabii boyun 2 metreden uzun değilse. @szolliontaraelis yanlış mıyım?55-57 kemik sadece
Tekrar ölcerim reis seni mı kıracazSadece kemiğin 55-57 olmasının maalesef ki imkanı yok dostum ya yanlış ölçtün yada sallıyorsun tabii boyun 2 metreden uzun değilse. @szolliontaraelis yanlış mıyım?
Haklısın metre kaymış başta 50-51 kbSadece kemiğin 55-57 olmasının maalesef ki imkanı yok dostum ya yanlış ölçtün yada sallıyorsun tabii boyun 2 metreden uzun değilse. @szolliontaraelis yanlış mıyım?
Yok hocam beni kırmakla ilgisi yok muhtemelen yanlış ölçtün çünkü 48-50cm üstü calvicular kemiği zaten çok nadir hadi olabilir ancak 57cm clavicular uzunluğu anatomik olarak imkansız yani sen diyorsun ki androgenicin bidelti benim sadece clavicularım kadar?Tekrar ölcerim reis seni mı kıracaz
Metre kaymış başta boy 185Yok hocam beni kırmakla ilgisi yok muhtemelen yanlış ölçtün çünkü 48-50cm üstü calvicular kemiği zaten çok nadir hadi olabilir ancak 57cm clavicular uzunluğu anatomik olarak imkansız yani sen diyorsun ki androgenicin bidelti benim sadece clavicularım kadar?
o bile çok nadirki 99th biacromial 18 inch amkYok hocam beni kırmakla ilgisi yok muhtemelen yanlış ölçtün çünkü 48-50cm üstü calvicular kemiği zaten çok nadir hadi olabilir ancak 57cm clavicular uzunluğu anatomik olarak imkansız yani sen diyorsun ki androgenicin bidelti benim sadece clavicularım kadar?
Sunucuda kimse narrow değil zaten amınakoyim herkes androgenicYok hocam beni kırmakla ilgisi yok muhtemelen yanlış ölçtün çünkü 48-50cm üstü calvicular kemiği zaten çok nadir hadi olabilir ancak 57cm clavicular uzunluğu anatomik olarak imkansız yani sen diyorsun ki androgenicin bidelti benim sadece clavicularım kadar?
Benimki sporsuz 52 cm meselaSunucuda kimse narrow değil zaten amınakoyim herkes androgenic
90cm oldı şimdi iyimiBenimki sporsuz 52 cm mesela
@dogu
Kanka benimkide 52 cm değilmiş mezuranın yarısı kopmuş hesaplarken şimdi mezura satın aldım tekrar bu seferki sonuç ise fraudsuz 108 cm90cm oldı şimdi iyimi
yaş 12 mi çünkü dahada büyür 140 olurKanka benimkide 52 cm değilmiş mezuranın yarısı kopmuş hesaplarken şimdi mezura satın aldım tekrar bu seferki sonuç ise fraudsuz 108 cm
Benim kemikten kemiğe 46-47 falan. Mezure buldum şimdi aşağı yukarı böyle çıkıyo kendim ölçünce.Sadece kemiğin 55-57 olmasının maalesef ki imkanı yok dostum ya yanlış ölçtün yada sallıyorsun tabii boyun 2 metreden uzun değilse. @szolliontaraelis yanlış mıyım?
değil köpürcük kemiğine çekiçle vur90cm oldı şimdi iyimi
Kabile zıplaması yaparken aynı anda bone smashing işe yararmıdeğil köpürcük kemiğine çekiçle vur
Düzeltim yanlış ölçmüşüm 50 51 kemikten kemiğeBenim kemikten kemiğe 46-47 falan. Mezure buldum şimdi aşağı yukarı böyle çıkıyo kendim ölçünce.
55-57 ne aq gamma radyasyonuna mı maruz bıraktılar amınakoyim imkanı yok
manyak bişey olursun namusumaKabile zıplaması yaparken aynı anda bone smashing işe yararmı
noluyiLan. Serialsuicide de gitti