clavicle lengthening ve wingpsan

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
Dr,Yucel ile konustugumda 8CM mumkun ve wignspanda 8cm artiyor demisti, preLL oncesi wingspan tutturmak icin cok mantikli geliyor. 20k usd demisti, ll ile birlikte 50k filan denk gelir iyilesme roid filan derken 50-70kusd ama 8cm clav 8cm wingspan 14-16cm leg roid ile temiz 10-20kg kas koyarsan sifirdan kendini insa etmis oluyorsun.

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Zagro, Aven, orbitalover and 6 others
@maarda @Zagro @menas

• +1
Reactions: Zagro and Misogynist_Maxxer
@recai iskender

• +1
Reactions: Zagro
Bir araba parasina 8cm frame 8cm wingspan 16cm height ve 20kg kas ekleme ve 3yili yok etme burasi.

• +1
  • Love it
Reactions: Zagro, Misogynist_Maxxer and cakdripa
Ll lazım değilde clav genişlemesi gerçekten okadar mümkünmü guruptan detaylı anlatsana

• +1
  • +1
Reactions: Zagro and cakdripa
Safe limit 2-3cm yani 4-6cm değil mi? Eppley falan 2cm yapıyordu maks
Rus bir eleman vardı 3cm yapan ama ne kadar safe bilmiyorum, eğer bir daha ağır ağırlık falan kaldiramayacaksan büyük sıkıntı
En iyisi bu işin adamını etiketlemek @Angutoid

• +1
  • Love it
Reactions: Zagro, Angutoid and MogEater
Safe limit 2-3cm yani 4-6cm değil mi? Eppley falan 2cm yapıyordu maks
Rus bir eleman vardı 3cm yapan ama ne kadar safe bilmiyorum, eğer bir daha ağır ağırlık falan kaldiramayacaksan büyük sıkıntı
En iyisi bu işin adamını etiketlemek @Angutoid
fat transfere bakar misin?

• +1
wingspani bilemem ama sadece omuzlar genis olsun diyeyse true framecel olmadikca gerek yok gibi

• +1
bu kadar parayi nasi bulcan aga onu merak ettim bence en zoru orasi

• +1
Reactions: Zagro and İNTİKAM VAKTİ
bu kadar parayi nasi bulcan aga onu merak ettim bence en zoru orasi
tüm süreçlerin sonunda nasıl bi değişim geçiricek sadece onu merak ediyorum ben

• +1
Reactions: Zagro and reanrao
tüm süreçlerin sonunda nasıl bi değişim geçiricek sadece onu merak ediyorum ben
azmine hayranım ama bu kadar değişikliğin sağlıklı olacağını düşünmüyorum 16 cm ll zaten bombastik geliyor

• +1
Reactions: Zagro and cakdripa
4cm yapılabildiğini düşünmüyomda 2-3cm gayet yeterli,ortalamanın biraz altından %1 lik kesime ascend
1751448168676

• +1
Dr,Yucel ile konustugumda 8CM mumkun ve wignspanda 8cm artiyor demisti, preLL oncesi wingspan tutturmak icin cok mantikli geliyor. 20k usd demisti, ll ile birlikte 50k filan denk gelir iyilesme roid filan derken 50-70kusd ama 8cm clav 8cm wingspan 14-16cm leg roid ile temiz 10-20kg kas koyarsan sifirdan kendini insa etmis oluyorsun.
Clav genisletmek yerine belini inceltsen bfyi 10'a falan çekip? gecenlerdede soylemistim sanirim omuzlarim buyuk duruyor belimin epey ince olmasi yuzunden

Users who are viewing this thread

Back