ayisiken
Iron
clean bulk mantıklı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
foto atayım kilo 54 55 boy 173 yag oranım 10 11 arasıDirty bulka göre aşırı mantıklı bulk yapmadan once fizik durumunu bilmen gerek yag oranin kas kutlen nasil? skinnyfat misin
Tam bulka uygun fizik kankafoto atayım kilo 54 55 boy 173 yag oranım 10 11 arası
siktir et atmana gerek yok kilon 75 olana kadar clean bulk yap ayda 2.5 3kilo alsan iyidir tertemiz beslenaga video atcaktımda atılmyıo galiba
ortalama ustu frame kütle koysan iyinolursun eksik bolgelerin omuz ozellikle yan omuz arka omuz ve göğüs karın kasın yok karında çalış
beslenme nası olmalı suan 1k 1.5 arası alıyom kalori buaarada800 kalori fazlasi yaz keyfine bak kanka ayda 3-3.5kilo
insallah 1 1.5k fazlasi aliyondur kanka cok dusuk kalori bi 3.2k falan alman lazimbeslenme nası olmalı suan 1k 1.5 arası alıyom kalori buaarada
proteini yazmadim bile gunde en az 140 alinsallah 1 1.5k fazlasi aliyondur kanka cok dusuk kalori bi 3.2k falan alman lazim
Beslenme bol kolestrollu yağlı ortalama karbonhidratli (hepsi kesinlikle kaliteli karbonhidrat olmali %100 tam buğday ekmeğidir meyvedir baldir pekmezdir falan) sabah göm 5 yumurtani haslanmis 3 de aksam pankek falan yap onda ye protein tozlu ben grizzone kullaniyorum dubai cikolata aromali 30 servisi 370 tl bedava amk al ondan tadida baya iyi
bol kjrmizi et yemeye calis sakatat olsa bile haftada en az 4 gun ye paran oldugu zaman veya ailen maas aldirdigi zaman ciger ye
spor oncesi bal tuket
aga sınavlar bıtsın bulka gircem normalde dikkat ediyom yedıklerıme genelde 6 yumurta 4 muz bal keciboynuzu pekmez kahvaltıinsallah 1 1.5k fazlasi aliyondur kanka cok dusuk kalori bi 3.2k falan alman lazim
Beslenme bol kolestrollu yağlı ortalama karbonhidratli (hepsi kesinlikle kaliteli karbonhidrat olmali %100 tam buğday ekmeğidir meyvedir baldir pekmezdir falan) sabah göm 5 yumurtani haslanmis 3 de aksam pankek falan yap onda ye protein tozlu ben grizzone kullaniyorum dubai cikolata aromali 30 servisi 370 tl bedava amk al ondan tadida baya iyi
bol kjrmizi et yemeye calis sakatat olsa bile haftada en az 4 gun ye paran oldugu zaman veya ailen maas aldirdigi zaman ciger ye
spor oncesi bal tuket
cok iyi kahvalti Oglen protein tozlu pankek yap(unsuz sadece yumurtayla tozla) aksamada et falan ye ara ogunler full meyve olsun kivi muz elma en iyileriaga sınavlar bıtsın bulka gircem normalde dikkat ediyom yedıklerıme genelde 6 yumurta 4 muz bal keciboynuzu pekmez kahvaltı
aksam da ne varsa dusuk ve temız karb alarak yapıyodum
Bu omuz genişliği ne hakkımı yemiş oç
Protein miktari o kadar onemli degil. Ben bi sure fakirlikten 110kgda 100gram protein 600gram karbla devam ettim 200grama yakin protein aldigim zamanlara kiyasla daha fazla kas koydum. Karb inanilmaz onemli.proteini yazmadim bile gunde en az 140 al
değil illa yağlanıcan temizde yesen fazla olunca yağa dönüşüyor dirtyde yesen dirty daha fazla yağlandırır ama eğer iradeli devam edebilrisen bulk sonrasına bi fark yaratmaz makroları mikroları al yeterliclean bulk mantıklı mı
Copedeğil illa yağlanıcan temizde yesen fazla olunca yağa dönüşüyor dirtyde yesen dirty daha fazla yağlandırır ama eğer iradeli devam edebilrisen bulk sonrasına bi fark yaratmaz makroları mikroları al yeterli
yok sam sulek değilsen roid basmıyosan yağlanıon amkDirty bulk meme
Cope