clean bulk

ayisiken

ayisiken

Iron
clean bulk mantıklı mı

• +1
Reactions: Peter Steele and starboi.
Dirty bulka göre aşırı mantıklı bulk yapmadan once fizik durumunu bilmen gerek yag oranin kas kutlen nasil? skinnyfat misin

Dirty bulka göre aşırı mantıklı bulk yapmadan once fizik durumunu bilmen gerek yag oranin kas kutlen nasil? skinnyfat misin
foto atayım kilo 54 55 boy 173 yag oranım 10 11 arası

• +1
Reactions: Peter Steele
aga video atcaktımda atılmyıo galiba

• +1
aga video atcaktımda atılmyıo galiba
siktir et atmana gerek yok kilon 75 olana kadar clean bulk yap ayda 2.5 3kilo alsan iyidir tertemiz beslen

View attachment 3389439
1735513059790
1735513070025
form boyle

• +1
otistik oldugum ıcın foto atmayı bılmıyom

oneriler icin teskkurler

• +1
800 kalori fazlasi yaz keyfine bak kanka ayda 3-3.5kilo

beslenme nası olmalı suan 1k 1.5 arası alıyom kalori buaarada
insallah 1 1.5k fazlasi aliyondur kanka cok dusuk kalori bi 3.2k falan alman lazim
Beslenme bol kolestrollu yağlı ortalama karbonhidratli (hepsi kesinlikle kaliteli karbonhidrat olmali %100 tam buğday ekmeğidir meyvedir baldir pekmezdir falan) sabah göm 5 yumurtani haslanmis 3 de aksam pankek falan yap onda ye protein tozlu ben grizzone kullaniyorum dubai cikolata aromali 30 servisi 370 tl bedava amk al ondan tadida baya iyi
bol kjrmizi et yemeye calis sakatat olsa bile haftada en az 4 gun ye paran oldugu zaman veya ailen maas aldirdigi zaman ciger ye
spor oncesi bal tuket

insallah 1 1.5k fazlasi aliyondur kanka cok dusuk kalori bi 3.2k falan alman lazim
Beslenme bol kolestrollu yağlı ortalama karbonhidratli (hepsi kesinlikle kaliteli karbonhidrat olmali %100 tam buğday ekmeğidir meyvedir baldir pekmezdir falan) sabah göm 5 yumurtani haslanmis 3 de aksam pankek falan yap onda ye protein tozlu ben grizzone kullaniyorum dubai cikolata aromali 30 servisi 370 tl bedava amk al ondan tadida baya iyi
bol kjrmizi et yemeye calis sakatat olsa bile haftada en az 4 gun ye paran oldugu zaman veya ailen maas aldirdigi zaman ciger ye
spor oncesi bal tuket
proteini yazmadim bile gunde en az 140 al

spor oncesi bal tuket
aga sınavlar bıtsın bulka gircem normalde dikkat ediyom yedıklerıme genelde 6 yumurta 4 muz bal keciboynuzu pekmez kahvaltı
aksam da ne varsa dusuk ve temız karb alarak yapıyodum

• +1
aga sınavlar bıtsın bulka gircem normalde dikkat ediyom yedıklerıme genelde 6 yumurta 4 muz bal keciboynuzu pekmez kahvaltı
aksam da ne varsa dusuk ve temız karb alarak yapıyodum
cok iyi kahvalti Oglen protein tozlu pankek yap(unsuz sadece yumurtayla tozla) aksamada et falan ye ara ogunler full meyve olsun kivi muz elma en iyileri
aksamada et ye

proteini yazmadim bile gunde en az 140 al
Protein miktari o kadar onemli degil. Ben bi sure fakirlikten 110kgda 100gram protein 600gram karbla devam ettim 200grama yakin protein aldigim zamanlara kiyasla daha fazla kas koydum. Karb inanilmaz onemli.

• +1
Reactions: Ashoimex
clean bulk mantıklı mı
değil illa yağlanıcan temizde yesen fazla olunca yağa dönüşüyor dirtyde yesen dirty daha fazla yağlandırır ama eğer iradeli devam edebilrisen bulk sonrasına bi fark yaratmaz makroları mikroları al yeterli

• +1
Reactions: Ashoimex
Dirty bulk meme
değil illa yağlanıcan temizde yesen fazla olunca yağa dönüşüyor dirtyde yesen dirty daha fazla yağlandırır ama eğer iradeli devam edebilrisen bulk sonrasına bi fark yaratmaz makroları mikroları al yeterli
Cope