dogu
Erdoğan sevdalısı
DNP almakla uğraşamadım clen vardı onu kullanıyorum 2. gündeyim güzel bir diyetle devam ettiricem foto atayım mı günlük buraya değişim farkı için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
atDNP almakla uğraşamadım clen vardı onu kullanıyorum 2. gündeyim güzel bir diyetle devam ettiricem foto atayım mı günlük buraya değişim farkı için
ilk geldiğinde neredeyse obez biseydin amk ascendledin bayaclen cycle 2. gün
bugün birşey yemedim birazdan tavuklu salata yerim karbı az tutucam 1 saat yürüş yaparım
şuan yüz böyle
video atıyorumki faceapp denmesin sonraki değişimlerde
Harbi amk ama 3 ay önce baya iyidim sonra bozduk 1 ayımı almaz gerçi toparlamak eywwilk geldiğinde neredeyse obez biseydin amk ascendledin baya
Karbı düşük tutmana gerek yok aşamalı kalori açığı vermelisin bazal metabolizma eksi 300-500 kilo vermem durana kada rdurunca tekrar bi 300 kalori indir işte kalori aşmadığın sürece çikolata bile yersin ama sindirimine göre değişir mesela ekmek makarna bende bloat yapiyorclen cycle 2. gün
bugün birşey yemedim birazdan tavuklu salata yerim karbı az tutucam 1 saat yürüş yaparım
şuan yüz böyle
Karbı düşük tutmana gerek yok aşamalı kalori açığı vermelisin bazal metabolizma eksi 300-500 kilo vermem durana kada rdurunca tekrar bi 300 kalori indir işte kalori aşmadığın sürece çikolata bile yersin ama sindirimine göre değişir mesela ekmek makarna bende bloat yapiyorclen cycle 2. gün
şuan yüz böyle
şuan yüz böyle