co myslicie o imigrantach

fodislayer6767

fodislayer6767

Iron
szczerze pytajac macie jakis problem do np imigrantow ktorzy uciekaja z powodu wojny ?? patrzac na to ze moga se zamieszkac kolo was i dostawac jakies przywileje a wy musicie robic w robocie za najmniejsza krajowa

• +1
Reactions: polonaecel, truep0lishguy, Divineincel and 1 other person
patrzac sie na to co dzieje sie w europie zaden polak nie powinien ich chciec

• +1
Reactions: truep0lishguy, Deleted member 388168 and Divineincel
patrzac sie na to co dzieje sie w europie zaden polak nie powinien ich chciec
niby ta ale patrzac co bylo z ukraincami to my nic do gadania nie mamy wpuszczaja ich a potem jeszcze robia pod nich jakies rzeczy

• +1
Reactions: Divineincel
szczerze pytajac macie jakis problem do np imigrantow ktorzy uciekaja z powodu wojny ?? patrzac na to ze moga se zamieszkac kolo was i dostawac jakies przywileje a wy musicie robic w robocie za najmniejsza krajowa
Ja nie chcę ani jednego migranta widzieć w Polsce. Nie obchodzi mnie nawet czy pracuje czy nie

• +1
Reactions: Deleted member 388168
Ja nie chcę ani jednego migranta widzieć w Polsce. Nie obchodzi mnie nawet czy pracuje czy nie
No wsumir kto by chcial widziec ciapaka na ulicy

• JFL
Reactions: Divineincel
prawda jest taka ze gdyby to w nas wjechali to dla lepszego zycia tez byscie spierdalali gdzie popadnie, byle by nie walczyc za interesy jebnietych politykow.
sytuacja krajow zachodnich europy jest w ogole nieporownywalna do naszej, bo do nas przyjezdza zdecydowanie wieksza czesc migrantow z podobna kultura do nas (ukraina/bialorus)
a jak juz mowa o krajach zachodnich, to 15 lat temu wasi starzy przejebali w takich niemczech po pol dekady zeby zarobic na was.
migracja zarobkowa z biednych krajow jest normalnym zjawiskiem w krajach rozwinietych.
nmg z tego ze kazdy chce bogatej i rozwinietej polski, ale kiedy polska zaczyna sie wyrozniac na arenie miedzynarodowej to zle xD

• +1
Reactions: polonaecel and youcouldbetheone
Wiem ze wojna to dla nich tragedia, ale to nie oznacza że można osłabić własny budżet własne bezpieczeństwo dla imigrantów.
Po za tym w długofalowej perspektywie każda masowa migracja z krajów niżej rozwiniestych jest zła:
-murzyni z Afryku przyjeżdzają i godzą się harować na budowie za przysłowiowa bulwe manioku, więc mają duży plus na rynku pracy w porownaniu do Polakow ktorzy chca jeszcze do tego mieć dobry samochód
-murzyni rozmnazaja sie jak króliki
-duże wydatki socjalne
-wzrost przestępczości
NIE dla imigrantów zarobkowych wojennych itd.
Szczególnie dla Arabow i murzynów.

Nie - ani jednego.

Zyje w Germanistanie… to chyba mowi wsztystko.
Polska nie moze wziasc tych skurwysynow bo inaczej bedzie jak na zachodzie…

Problemem nie jest imigracja poniewaz np do japonczyka nikt by chyba nic nie mial xd
Problemem sa murzyni, muziole i te brudne kurwy z indi i tp.

• +1
Reactions: Canthus23
ja sam jestem imigrantem ale wietnamskim od urodzenia. będę biased ale słuchając od każdego, nikt nie ma problemu do azjatów bo według nich ciężko pracujemy itp

• +1
Reactions: Deleted member 388168
prawda jest taka ze gdyby to w nas wjechali to dla lepszego zycia tez byscie spierdalali gdzie popadnie, byle by nie walczyc za interesy jebnietych politykow.
sytuacja krajow zachodnich europy jest w ogole nieporownywalna do naszej, bo do nas przyjezdza zdecydowanie wieksza czesc migrantow z podobna kultura do nas (ukraina/bialorus)
a jak juz mowa o krajach zachodnich, to 15 lat temu wasi starzy przejebali w takich niemczech po pol dekady zeby zarobic na was.
migracja zarobkowa z biednych krajow jest normalnym zjawiskiem w krajach rozwinietych.
nmg z tego ze kazdy chce bogatej i rozwinietej polski, ale kiedy polska zaczyna sie wyrozniac na arenie miedzynarodowej to zle
truth nuke

• +1
Reactions: 000fifi
chuj im do dupy, jak chodze po warszawie to widze wielu filipinczykow i tych brudasow z indii

• JFL
Reactions: polonaecel
niewiem bo jestem imigrantem:feelskek:
mieszkam w szkocji

• +1
Reactions: truep0lishguy