Co myślicie o Legalizacji broni/Marihuanny w naszym pięknym kraju?

ezet

ezet

Bronze
Title.

co do broni ja jestem za w 100% ale z marihuanną to bardziej skomplikowany temat bo masz takich rasta dla których jest to sztuka i ma 16-latki alt z borderem które po prostu chcą sie naćpać.

• +1
Reactions: Divineincel, KIVVV, nestivv and 2 others
co do broni 100% nie
polacy są o wiele za impulsywni

• +1
Reactions: Divineincel, nestivv and ezet
co do broni 100% nie
polacy są o wiele za impulsywni
Prawda jest taka że jak chcesz kogoś zastrzelić to kupujesz czarnoprochowca i strzelasz. Więc co do tego nie było by tak dużo różnicy

• +1
Reactions: nestivv and Canthus23
Prawda jest taka że jak chcesz kogoś zastrzelić to kupujesz czarnoprochowca i strzelasz. Więc co do tego nie było by tak dużo różnicy
ryzyko jest tez takie ze jesli bron stala by sie latwo dostepna to te 50kg cwele w edgarach ktore zrobia wszystko zeby nasladowac czarnuchow z ameryki tez by ja mogly nosic

• +1
Reactions: ezet, Divineincel and nestivv
Marihuana na pewno ale nie wiem o broni

• +1
Reactions: ezet and nestivv
drakońskie prawo, żydzi w Egipcie mieli w tym temacie więcej wolności

• +1
Bron i ziolko…
Oczywiscie!

Bron bo jest to potrzebne, ale tylko dla polakow.
A ziolko jest poprostu git.

• +1
Co do broni to już teraz możesz wyrobić pozwolenie i trzymać broń w domu. Według mnie dalsza liberalizacja dostępu do broni jest po prostu niebezpieczna. W Polsce są też osoby z problemami psychicznymi, które mogłyby zrobić komuś krzywdę (patrz przykład Mieszko R. który zabił kobietę na uniwersytecie Warszawskim), więc lepiej żeby dostęp do broni był nawet zaostrzony, żeby zniechęcać takie jednostki do pozyskania broni palnej, którą mogłyby zrobić więcej krzywd niż bronią białą.
A co do zioła to jestem za legalizacją. Kto chce to niech pali i ponosi konsekwencje palenia.

Last edited:
  • +1
Reactions: ezet, Divineincel and Canthus23
Co do broni to już teraz możesz wyrobić pozwolenie i trzymać broń w domu. Według mnie dalsza liberalizacja dostępu do broni jest po prostu niebezpieczna. W Polsce są też osoby z problemami psychicznymi, które mogłyby zrobić komuś krzywdę (patrz przykład Mieszko R. który zabił kobietę na uniwersytecie Warszawskim), więc lepiej żeby dostęp do broni był nawet zaostrzony, żeby zniechęcać takie jednostki do pozyskania broni palnej, którą mogłyby zrobić więcej krzywd niż bronią białą.
A co do zioła to jestem za legalizacją. Kto chce to niech pali i ponosi konsekwencje palenia.
wysokie iq post

• +1
Reactions: ezet and Divineincel
Title.

co do broni ja jestem za w 100% ale z marihuanną to bardziej skomplikowany temat bo masz takich rasta dla których jest to sztuka i ma 16-latki alt z borderem które po prostu chcą sie naćpać.
Broń możesz posiąść jak masz zrobione testy. Ludzie w naszym kraju są po prostu za leniwi na to, żeby zdać taki test. Marihuana imo powinna być legalna, bo alkohol jest

• +1
Reactions: Canthus23
tak wiele ludzi w polsce mowi ze marihuana jest najgorsza ale jesli tylko by ja zlegalizowali to jest spoko

i to jest dobre myślenie "dla rasta sakramentem jest marihuana"